-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146846]Dowu alarak başlayacaklarına göre uzun devam evet..
AGA yine show yaptı.. Çok akıllı adam. İnsanın takdir edesiş geliyor..
dow açıldığında FDOW un bundan yüksek olacağı kesin..[/QUOTE]
dowun bugün hiç şansı yok....
kesin aşagı......
-
[quote=sazan;146848]Ben bıraktığımda piyasada fiyatları az da olsa arz talebin belirlediği günlerdi. Ne günlerdi yahu.
Şimdiyse, bayağı farklı. (Spec diyim, siz anlayın.).dng[/quote]
Umarım en kısa zamada yine o günlere döneriz :) yoksa bu şekilde gidersek bir sürü güzel sistemi çöpe atılcak :)
-
[quote=abka;146844]sazan da çarpılıyorsa,sistemelrimize birşey demeyelim..üüü[/quote]
Agustosun sonlarında ve Eylül'ün ilk haftasında benim de sistemler zarar yazmış. (geçen seneki resmin çok çok benzeri getiri grafiği var. Bir önceki senede de.)
Bugünkü ilk Stop loss 100 puan zarar yarattı, ihmal edilebilir. Ancak ikinci SLoss çalışırsa , zarar ne olur göreceğiz.
-
[QUOTE=mbm;146850]dowun bugün hiç şansı yok....
kesin aşagı......[/QUOTE]
mesut abi .. fazla küskü varmı sende ..
küskü lazım oldu acil ..bende kalmadı .. voba verecem .. 58500 kırmamız gerekiyor .. :D:D:D
-
Yahu şurda bi aşağı çizecekler illa gene silkeleyecekler EFG,İş,Sank yanlarına glb ide alıp mahşerin 4 atlısı gibi dizilmişler hatta EFG abarttı 1975 kontrata kadar shortladı benim denklemde AGA 5271 kontrat shortta :D:D
-
59100den lönkümü çıkamadım
hatlar link koptu e-brokta çözemedi
ama şükür normale döndük
her şey olabülü ayu çıkabülü, boğa çıkabülü
-
dow un nasıl açılacagını bizim vob dan anlarsın....
eger dow artı açılacaksa...bizimkiler vob u asagı basıp shortcu yaratırlar açılıştan önce....sonra döner onları ham yaparlar....
şimdi inmeliler özgür...eger dow artı açılacaksa....
-
[QUOTE=jani;146856]dow un nasıl açılacagını bizim vob dan anlarsın....
eger dow artı açılacaksa...bizimkiler vob u asagı basıp shortcu yaratırlar açılıştan önce....sonra döner onları ham yaparlar....
şimdi inmeliler özgür...eger dow artı açılacaksa....[/QUOTE]
Sayın jani peki aşağı yapmış ve bekliyor olabilir mi?
-
yarım saat önce 159 trilyonla verdiler 59 200 den 59 725 e....şimdi 55 trilyonla destegi savundular....
-
[quote=takatsiz;146857]Sayın jani peki aşağı yapmış ve bekliyor olabilir mi?
[/quote]
asagıdaki yazdıgımla onu izliyorum....flata geçmek üçün....
[quote=jani;146858]yarım saat önce 159 trilyonla verdiler 59 200 den 59 725 e....şimdi 55 trilyonla destegi savundular....[/quote]
-
[QUOTE=jani;146858]yarım saat önce 159 trilyonla verdiler 59 200 den 59 725 e....şimdi 55 trilyonla destegi savundular....[/QUOTE]
59725 deel 58725 bunu da Allah söylettiyse yazık oalcak ayucukalra.
Selçuklu yavrualr ne yapıyor?
-
[QUOTE=VOBiX;146860]59725 deel 58725 bunu da Allah söylettiyse yazık oalcak ayucukalra.
Selçuklu yavrualr ne yapıyor?[/QUOTE]
iyiler büyüyolar patron .. :o:o