[quote=selçuklu;146871]850 kısa aynı yerden geceyde kısa .. şelale şelale şelale ... :D:D[/quote]
dayım benim ::: :::
Printable View
[quote=selçuklu;146871]850 kısa aynı yerden geceyde kısa .. şelale şelale şelale ... :D:D[/quote]
dayım benim ::: :::
[quote=sazan;146867]Devam, kısacıların savunması dağılıyor, destek birlikleri de gelsin. Hobarey.[/quote]
sizi biçecegiz sazan....selavatini getir bire melunnnnn....
[QUOTE=enorton;146866]Gel selçuklu abi bozma kadroyu, bak sazan, sovalye ekip süper... Sen de geldin mi olay bitmiştir, atıyoruz golleri bugece manchester a :D[/QUOTE]
yok enorton patron gelmeyim .. ..
şelale havası iyi geliyo bana .. :D:D şelale şelale şelale ..
Çizin Ulennnnnnnn 58,200 e kadar bir çıbık isterizzzzzzz yeter bu kadar silkeleme o kadar denklem kurduk AGA bugün shortta arkadaş yemezler ulennnnnn
geceyede son pozum 850 kısa ... bu kısalarla girecem geceye .. şelale ..
[quote=jani;146877]celcuki....
seni vetana ihanetten ipe gönderecegim....bre gevşek tabanlı devşirme....ha ha ha[/quote]
vay keçide burdaymış :..: :..:
arkaya yaslatmadılar .. hep bu janinin yüzünden oldu .. 2 uzun denemesi yaptım birinde 50 puan karla kapattım .. birinde aynı yerden kısaya geri döndüm .. .. geceye 2 işlem kısa devam .. mbm patron 0 işlemdir .. :D:D:D
ben verdim agaya 650 den kısaları alsın hayrını gorsun sinir etti bugun beni.. :)yarın ola hayrola sabahkı yukselıs sonrası gene short gırerım :)
şelale şelale .lelele.lelele:dü::dü::dü::dü::dü:
shortlar kapandı geceye flat kalıyorum
dünden kalan shortlarla 1200 point aldım ağamdan...
vay anasına be..günde bir işlem yapan sistem(ayda 20 işlem),bugün 3 kere işlem yaptı..en son kısa..bakarsın çarpılır yine..
spot...58 150 den kapandı...oraya inmeli bugün....
donuna kadar almazsam namerdim....