-
yarın program acıklanana kadar oyle bi yukseltırler kı ortamı acıklamadan da hemen 15 dakıka once basarlar asagıya..
selale selale.. flatım yarın kı ılk yukselısten sonra dayanacam shorta ..:dü::dü: benım bıldıgım acıklamalardan pek bı cacık cıkmaz..
-
-
düşmüyor deel mi, namussuz pala
hani diyorum dow bilmem kaçıncı derece 4 yaparkene biz bir B dalgası mı tamamladık bugün itibariyle
bekleyelim ve görelim
-
geceye sistemli kısa...
herkese iyi kandiller.
-
Geceye kısa
Herkezin kandili mübarek olsun
-
pek düşmeye niyetleri yok gibi...bırakmadılar...bariz YATAY piyasa şu an...yine kısa periyotlu sistemlerin canına okumaca yani...
haydi KARTAL haydi KARTAL haydiiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii....diyoruz ve BEŞİKTAŞ'ımızdan iyi bir skor bekliyoruz.rakip MANU emme biz BARCELONA'ya 3 atmış takımız...
-
[quote=abka;146903]geceye sistemli kısa...
herkese iyi kandiller.[/quote]
GECEYE BIRAKMADAN KISALADIM
HERKESE İYİ KANDİLLER.lelele
-
[QUOTE=jani;146889]tamam celcuki...silerim...sevdigimden öyle yazdım...sende bana demiş ol....[/QUOTE]
Güzel insanlar her ikinizede anlayışınız için teşekkürler sizede bu yakışırdı
Herkeze hayırlı kandiller
-
hayırlı kandiller cümleten..
-
[quote=SEYYAH;146905]pek düşmeye niyetleri yok gibi...bırakmadılar...bariz YATAY piyasa şu an...yine kısa periyotlu sistemlerin canına okumaca yani...
haydi KARTAL haydi KARTAL haydiiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii....diyoruz ve BEŞİKTAŞ'ımızdan iyi bir skor bekliyoruz.rakip MANU emme biz BARCELONA'ya 3 atmış takımız...[/quote]
seyyah 11 pala ile çıkmanız lazım sahaya be yaw .lelele
zor maç beraberlik iyidir bence
bol şans elbette
-
güzel furuştuk....
sabah dünki shortlarımdan 750 puan aldım agamdan....
ve geceye 58 700 den short girdim....
agam bugün...1100 puanlık marjda furuştu....59 600 ila 58 500 aralıgında....
ama 59 000 üstünde hiç kalamadı....dolayısıyle 59 000 eyi direnç yarın üçün....
taktigi şu...
agam bi günde yüzde 3.5 çıkıyor...bunu 4 iş gününde geri veriyor...ikisi gitti...kaldı iki gün...yarınki dibimiz bugünden belli...57 600....
-
Geceye flatos kafa rahatos gün içi 500 puan aldık Allah Bereket versin. Herkese hayırlı kandiller, hayırlı ve huzurlu akşamlar