-
[QUOTE=mbm;23990]tamamen sahte hareketler bunlar...
fdow ve daxda.....
fdow beklediğim gibi yine yapacagını yaptı...
sabahta yazmıştım.. vadelinin grafiği diğerlerine göre iyi diye...
her peryotta alda açılışla zaten.. uyumsuzlukda yoktu..
[B]burdan uzunlamam ben.... fdow tamamen sakat... çıkmazmı çıkar.. çıktığı gibide gelir...akşam dowda sakat...[/B]
yukardan kısalma fırsatını kaçırdık sadece...
bekleyemedik her zaman olduğu gibi....
bu arada not düşüyorum ben devamlı ama... düşüncelerim beni baglar.. kimse etkilenmesin...[/QUOTE]
abi nacizane tavsiyem sana bollingerlara dikkat et abarttıkları hareketleri bollun tepesine kadar taşıyorlar ordan veriyorlar kısa için bunlara dikkat edersen daha rahat edersin
-
[QUOTE=mbm;23990]tamamen sahte hareketler bunlar...
fdow ve daxda.....
fdow beklediğim gibi yine yapacagını yaptı...
sabahta yazmıştım.. vadelinin grafiği diğerlerine göre iyi diye...
her peryotta alda açılışla zaten.. uyumsuzlukda yoktu..
[B]burdan uzunlamam ben.... fdow tamamen sakat... çıkmazmı çıkar.. çıktığı gibide gelir...akşam dowda sakat...[/B]
yukardan kısalma fırsatını kaçırdık sadece...
bekleyemedik her zaman olduğu gibi....
bu arada not düşüyorum ben devamlı ama... düşüncelerim beni baglar.. kimse etkilenmesin...[/QUOTE]
abi nacizane tavsiyem sana bollingerlara dikkat et abarttıkları hareketleri bollun tepesine kadar taşıyorlar ordan veriyorlar kısa için bunlara dikkat edersen daha rahat edersin
-
[QUOTE=furkan;23991]abi nacizane tavsiyem sana bollingerlara dikkat et abarttıkları hareketleri bollun tepesine kadar taşıyorlar ordan veriyorlar kısa için bunlara dikkat edersen daha rahat edersin[/QUOTE]
bollingeri kullanmıyorum ben pek...
sistemde hata yok... hata bende...
akşamı ve öğleden sonrasını yani bir adım sonrasını düşünüp uygun bir yerden kısalmak niyetimdi bugün...
kısaldığımız yer pek uygun olmadı...
sebebide normalde sistem açılışla alda..onu bekleyebilirdim...sat vermesini...
[B]sahte sahte çıktı yurtdışı ..her zaman yaptıkları numarayı yaptılar.. bizde yedik yine.......[/B]
sonuç benim açımdan iyi olur gibi yinede... aradaki marj gitti ....
gelecegi ,akşamı hatta 2 saat sonrasını düşünmeyip anlık yaşayacaksın...
bir kez daha tecrübe ettik..
-
[QUOTE=furkan;23991]abi nacizane tavsiyem sana bollingerlara dikkat et abarttıkları hareketleri bollun tepesine kadar taşıyorlar ordan veriyorlar kısa için bunlara dikkat edersen daha rahat edersin[/QUOTE]
bollingeri kullanmıyorum ben pek...
akşamı ve öğleden sonrasını yani bir adım sonrasını düşünüp uygun bir yerden kısalmak niyetimdi bugün...
[B]sahte sahte çıktı yurtdışı ..her zaman yaptıkları numarayı yaptılar.. bizde yedik yine.......[/B]
sonuç benim açımdan iyi olur gibi yinede... aradaki marj gitti ....
gelecegi ,akşamı hatta 2 saat sonrasını düşünmeyip anlık yaşayacaksın...
bir kez daha tecrübe ettik..
-
[QUOTE=mbm;23997]bollingeri kullanmıyorum ben pek...
[B]her zaman yaptıkları numarayı yaptılar.. bizde yedik yine.......[/B]
sonuç benim açımdan iyi olur gibi yinede... aradaki marj gitti ....[/QUOTE]
yön konusunda aynı duüşünüyoruz zaten ama pozisyona girme yerini daha saglıklı durumu getirebilmek için dedim en son bende bu şekilde aşagıda maliyetle bekliyordum bu danaların dinlenmesini..
-
[QUOTE=mbm;23997]bollingeri kullanmıyorum ben pek...
[B]her zaman yaptıkları numarayı yaptılar.. bizde yedik yine.......[/B]
sonuç benim açımdan iyi olur gibi yinede... aradaki marj gitti ....[/QUOTE]
yön konusunda aynı duüşünüyoruz zaten ama pozisyona girme yerini daha saglıklı durumu getirebilmek için dedim en son bende bu şekilde aşagıda maliyetle bekliyordum bu danaların dinlenmesini..
-
[QUOTE=furkan;23998]yön konusunda aynı duüşünüyoruz zaten ama pozisyona girme yerini daha saglıklı durumu getirebilmek için dedim en son bende bu şekilde aşagıda maliyetle bekliyordum bu danaların dinlenmesini..[/QUOTE]
yok dedim ya bende.. pozisyon girme konusunda sistemde hata yok...
[B]sistem tüm peryotta hala tutta.. kısa için bir şey yok şu ana kadar ....[/B]
hata 3-5 saat sonra muhtemel olacakları ,beklentileri satın almam benim ve erken kısalmam.....
ne işimiz var gelecegi düşünmenin..bu danalar gibi anlık yaşa işte...
al verirse al, sat verirse sat.......
gelecek dediğimde hepsi hepsi 3-5 saat sonrası... bu peryoda bile oyun sıkıştırıyorlar ya.. helal olsun..
-
[QUOTE=furkan;23998]yön konusunda aynı duüşünüyoruz zaten ama pozisyona girme yerini daha saglıklı durumu getirebilmek için dedim en son bende bu şekilde aşagıda maliyetle bekliyordum bu danaların dinlenmesini..[/QUOTE]
yok dedim ya bende.. pozisyon girme konusunda sistemde hata yok...
hata 3-5 saat sonra muhtemel olacakları ,beklentileri satın almam benim ve erken kısalmam.....
gelecek dediğimde hepsi hepsi 3-5 saat sonrası... bu peryoda bile oyun sıkıştırıyorlar ya.. helal olsun..
-
[QUOTE=mbm;23999]yok dedim ya bende.. pozisyon girme konusunda sistemde hata yok...
gelecek dediğimde hepsi hepsi 3-5 saat sonrası... bu peryoda bile oyun sıkıştırıyorlar ya.. helal olsun..[/QUOTE]
sat vermeden sattıgını anlamamışım..ozaman dicek laf yok kaşınmışsın :)
-
[QUOTE=mbm;23999]yok dedim ya bende.. pozisyon girme konusunda sistemde hata yok...
gelecek dediğimde hepsi hepsi 3-5 saat sonrası... bu peryoda bile oyun sıkıştırıyorlar ya.. helal olsun..[/QUOTE]
sat vermeden sattıgını anlamamışım..ozaman dicek laf yok kaşınmışsın :)
-
[QUOTE=AMON RA;23988]Site yönetiminden izin almadan yazıyorum.Umarım kızmazlar üzülmezler.
Burak bey cümle yerde Sanko'nun reklamı var bizde çalışıyoruz zaten.Sitemize bi reklam verseniz bence çok yakışıklı olurdu![/QUOTE]
Daha iki gün önce bu forum sitesine birde reklam vermeyi düşünüyordum...
ama bu olaydan sonra kapılar kapanmıstır!!
-
[QUOTE=AMON RA;23988]Site yönetiminden izin almadan yazıyorum.Umarım kızmazlar üzülmezler.
Burak bey cümle yerde Sanko'nun reklamı var bizde çalışıyoruz zaten.Sitemize bi reklam verseniz bence çok yakışıklı olurdu![/QUOTE]
Daha iki gün önce bu forum sitesine birde reklam vermeyi düşünüyordum...
ama bu olaydan sonra kapılar kapanmıstır!!