teorik 73544 oldu üwwwww zpotta eyi açmış ühühühü ıngaaaaa
Printable View
teorik 73544 oldu üwwwww zpotta eyi açmış ühühühü ıngaaaaa
ahanda gunluk sıstem ıcın al sevıyesı 73200 sat sevıyesı 72875 hedef 1000 point her iki yonde de ... hedef sonrası revers denemek opsiyonel :)
No'luyo la? Multipass Nikola da kim??? Kaşla göz arasında 13.000 mesajı nasıl attı foruma.... :)
[quote=Multipass Nikola;265563]stetom...demişya...çok tikkatsizsin..almanca konuşmam hazır....amma tüküyü almanca diyemem..türkçe olur...halimem halimem yandan seviyom seni candan...[/quote]
o zeman nikolai stetımous patrom almanca bozlak söölesin...haa flemenkçe de olabilir..:)
Günün ilk karlı işlemini yaptım 1 kontrat
72950 uzun 73075 kapama bereket versin.
Cümlemize bol kazançlar olsun
parayı saymak için makina bulamayalım.
Ne oluya lem burda...Yakarım burayı ha..Az ciddi olun..ŞŞŞ selçuklu, ne öyle cıbıl cıbıl..kapat bakayım onu..üstüne bişi al...
[quote=Strategist;265572]No'luyo la? Multipass Nikola da kim??? Kaşla göz arasında 13.000 mesajı nasıl attı foruma.... :)[/quote]
asti,
nereye gitti,
iyi çocuktu,:..:
stro ,selçuklum bişiler yapın,:::
kedim ağlıyo...:D
asti kimlik çatışmaları ikilemleri,etc mı yasıyor acaba..fılaş fılaş...:)
[quote=ATHLON;265578]asti kimlik çatışmaları ikilemleri,etc mı yasıyor acaba..fılaş fılaş...:)[/quote]
Çok sıkıldım patron...Değiştireyim dedim....dng
Yeni nike gelince;
Hellpatros'a Osmanlıca bir cümle yapısı içinde "Tez haber salına, Multipass Nik ola" dedim.. Yani Multipass, nikim olsun manasında..Ama Hellpatros onu Multipass Nikola olarak algılamış.lelele.lelele.lelele (Şaka...)
Rus Nikola deel le bu.. Multipass Nik Ola...manasında..olmuş zaten.boks.:::Aslında Mpass Nikola dah aiyiydi ama Mila Jovovich in hatırasına böyle olsun
Multi-paspas kardeşim... Foruma 3dk önce gelip de 13.000 mesajı nasıl attınız... 39.000 teşekkürü nasıl aldınız... Bence siz Hacker'sınız ve forumu hack'lediniz... Temiz toplum temiz forum istiyorum.... üvvvv.... :::
Dax alçağı da +gap'le açtı neyine lazımsa.... Gıcık oluyorum bu Alaman'lara.... :)))
150 ort flat ... üüüüüüüüü
sevgili GBP/USD,
dünkü 15 dakikalık grafiğine bakıp da senden 6 ayrı short pozisyonumu da + kapatmış olmam, kimisine "bu grafikle short poza mı girilir lem" dedirebilir.
ama ben bugün de seninle uğraşmaya devam edicem. süpriiiz. :D
taaaa ki baaa tek kalemde 350 pip verene kadar. .dng
ver kurtul :::