fdow da 15 dakikalıkta uyumsuz olur yukarı teper kanımcada çok da önemi yok.....
önemli olan vadeli ....
Printable View
fdow da 15 dakikalıkta uyumsuz olur yukarı teper kanımcada çok da önemi yok.....
önemli olan vadeli ....
[QUOTE=jelibon;67096]el emeği teşekkürle ödenmez dermişim. forumdan bir iskender alırım.:..:[/QUOTE]
buluşma işi ne oldu orda yicekdik hani :(
[QUOTE=abka;67074]8810 da fdow dan long cover geldi..[/QUOTE]net sat geldi..sizlere ömür..
[QUOTE=sazan;67095]Kısalarla devam, 34.8 üstüne çok kısa vadeli bir çıkış sonrası 1500 puanlık (1000, 1500 oldu) düşüş beklentimi sürdürüyorum.[/QUOTE]
Sn sazan
VOB'da Sistem performans karşılaştırmaları topiğinde iki sistemden bahsetmişsiniz.
Şimdi ise kısada olduğunuzu söylüyorsunuz ; eski ve yeni sistemlerinizden sat olan varmı yoksa siz sistemlerden ayrı işlemmi yapıyorsunuz ?
Özellikle şu getirisi % 4xx olan sistem sat verdimi ?
Dear Mr. Sazan,
Yeni açtığınız topikde, sistemleri paylaşıyor olmamız, eğr sistemlerin detayını paylaşmıyorsak ne anlam ifade edecek anlayamadım açıkcası..Bu şekild eolursa, vay be seninki daha iyiymiş şekildeki yorumlarla topik ölmeye mahkum olmaz mı?
sincerely yours
[quote=abka;67100]net sat geldi..sizlere ömür..[/quote]
diline sağlık
[quote=Vob Trader;67080]günler den bir gün adım gibi eminim bi gece önce dow uçtu vadeli bi gün evvel 34100 kapamıştı. ertesi gün vadeli 34800 açtı 34500-34600 arası dengelendi ve en iyi satıcı ykb idi ve kapanışı 33 civarlarıydı:)[/quote]
beline sağlık
İndikatörler şimdilik rahatladı.. 34350 den tekrar uzun
[QUOTE=Astatin;67104]beline sağlık[/QUOTE]
dünden kısam vardı yarım 34600 den de vurdum sabah stop margin call. alım satım platformum bile kapalı ne diyim başka :) tarih tekerrürden ibaret
neye niyet neye kısmet...:) işler umduğudam gayet iyi gidiyor..VOB gevşiyor, kısaların verdiği acı azalıyor..EURUSD ve GOLD yükseliyor...Vob Goldlarımız da güzel kar yazıyor..e bereket versin ...
ykb nin satısları ıym efg tgb ve mlb ce karsılandı sılkme heralde karsılanmasaydı gunluk 3000 satısta olsaydık dusebılırız derdım
[quote=catedral;67105]İndikatörler şimdilik rahatladı.. 34350 den tekrar uzun[/quote]
hasta etme adamı..dön özüne..kamçatkalar özledi seni.dng.dng
[QUOTE=catedral;67105]İndikatörler şimdilik rahatladı.. 34350 den tekrar uzun[/QUOTE]
ben bakmıyorum bile.....
spotta alda vadelide...
sat versin hele......
[QUOTE=Vob Trader;67099]buluşma işi ne oldu orda yicekdik hani :([/QUOTE]
akşam konuşuruz.
[quote=serkanyurttas;67108]ykb nin satısları ıym efg tgb ve mlb ce karsılandı sılkme heralde karsılanmasaydı gunluk 3000 satısta olsaydık dusebılırız derdım[/quote]
ama dusundumde 27150 kapatıp 28000 lerden acıldıgımız gün dsi 12000 longlamıstı diğerleride karsılamıs gıbıydı ama o gün 28850 kapadık sonrada devamı geldi takas işi ince iş bazen akıl ermıyor
[quote=Astatin;67102]Dear Mr. Sazan,
Yeni açtığınız topikde, sistemleri paylaşıyor olmamız, eğr sistemlerin detayını paylaşmıyorsak ne anlam ifade edecek anlayamadım açıkcası..Bu şekild eolursa, vay be seninki daha iyiymiş şekildeki yorumlarla topik ölmeye mahkum olmaz mı?
sincerely yours[/quote]
Tamamen kişisel motivasyon amaçlı sn Astatin. Eğer özellikle 2. geliştirdiğim sistemi outperform (daha karlı) eden bir sistem varsa üstünde çalışmak için motivasyonum olacak. Artık bu sistem geliştirme işinden yoruldum. Daha fazlası da bana kar olarak alınamaz geliyor. Yoksa, artık bu kadar yeter diyip, gaymağını yemeye devam edeceğim. :..:
Motivasyon çift taraflı da olacaktır. Sistemi olanlarda yada sistem mistem olmaz bu piyasalar tamamen şans diyenlerde iyileştirme veya geliştirme çabası içine girebilirler.
Topic'i çok uzun vadeli planlamadım. Her gün sistem geliştiremiyeceğimize göre, her ilgilenen kendi sistem sonucunu diğer ilgilenenlerle sadece 1 kere yada geliştirdikçe paylaşabilir.
Respect.
Siz bir söylenti aktarayım..ben inanamadım..
FED in alacağı aksiyon dün sabah saatlerinde sızmış dışarı..Erken yükselişlerin nedeni bu imiş..Sızan haber ML kanalıyla bizdeki Hökü yanılarına da erken gelmiş..Şu an pozisyon kapatıyorlarmış - longlarını..Ama bizim MB de 0.75 faiz düşürecekmiş ilk PPK da..Yeni pozisyon açmak için -long- ortam beklenecekmiş falan falan feşmekean
[quote=sazan;67113]Tamamen kişisel motivasyon amaçlı sn Astatin. Eğer özellikle 2. geliştirdiğim sistemi outperform (daha karlı) eden bir sistem varsa üstünde çalışmak için motivasyonum olacak. Artık bu sistem geliştirme işinden yoruldum. Daha fazlası da bana kar olarak alınamaz geliyor. Yoksa, artık bu kadar yeter diyip, gaymağını yemeye devam edeceğim. :..:
Motivasyon çift taraflı da olacaktır. Sistemi olanlarda yada sistem mistem olmaz bu piyasalar tamamen şans diyenlerde iyileştirme veya geliştirme çabası içine girebilirler.
Topic'i çok uzun vadeli planlamadım. Her gün sistem geliştiremiyeceğimize göre, her ilgilenen kendi sistem sonucunu diğer ilgilenenlerle sadece 1 kere yada geliştirdikçe paylaşabilir.
Respect.[/quote]
Dear Mr. Sazan,
Tostumu yedim, size hemen motivasyon yapayım o zaman.. Bende bir sistem var..Günlükde kullanıldığında yaklaşık 34000 puan yapmış son 2 ayda..60 dakikalıkda kullanıldığında 42000 puan..20 dakikalıkda kullanıldığında ise 28000 puan...
ben zenginmi oldum..tabiki hayır..çünkü hislerimi zaptedemiyorum..çok duygusal biriyim :) sistemin dışına çıktığım an ceza ödüyorum... devlete çalışıyorum...rakamlarda ciddiyim..
All the best & Simply the best
Astatin altının onsu nereye gider maximum beklentin nedir? Eur-Usd kısalamayı düşünüyorum lakin kararsızım. Üçüncü ve son kez soruyorum aynı platformda DJI ve 24 saat forex işlem yapabileceğim kurum var mı özelime mesaj gönderebilirsiniz lütfen birşeyler yazıverin
fdow u aşşağı indirdikde,bizi etkilemedikten sonra....
morganın bılancoyla realızasyon ve gelen satmadıkları kötü haberleri de satabilirler ama bizim piyasa iyi duruyor sanki
spotta 5 günlük ortalama 33773 vobda 34400 DOW DA 8772 DAXDA 4696 DEĞERLENDİRMEKTE FAYDA
5 22 [COLOR=red]50[/COLOR] 100 HANİ BU ORTALAMALARA BAKILIR YA UZERINDE KALINABILIRLIGINE BAKMAK LAZIM
[quote=mbm;67110]
sat versin hele......[/quote]
1 mezartaşı doji, üzerine 3 karga, daha ne olsun...
Ben Sistem Dısı Sata Girdim Duygusal
[QUOTE=teo;67120]1 mezartaşı doji, üzerine 3 karga, daha ne olsun...[/QUOTE]
ben anlamam valla...
sat vermeden satmam...devam uzuna
dedim ya boşverdim yurtdışını.aslolan vadeli diye...
helali var....
[QUOTE=abka;67118]fdow u aşşağı indirdikde,bizi etkilemedikten sonra....[/QUOTE]
ceza avrupaya kesiliyor, bizimki bu sefer imf galiba.
şu ftse 4300 lanetlendi 10 gündür.
Sımdı Py 1000 Arbıtraj Açsa Coguda Korkar Uzunlayamaz :d - 600 Makastan Sonra + 1000 Mi Hemde Vade Sonunda :d
tikkatler
1) Deutche bank, Türk tahvilleri için sat vermiş..Not: Ukrayna için bile al vermiş
2) Yarın TCMB 0.75 faiz indirimi yapabilir muhtemelen
3) Kredi Der. Kuruluşları Türkiye'nin kredi notunu düşürecek yeni yıl başı gibi diye bir laf gezmekte..
4) Seçimimiz geliyor..Bu hükümet bence IMF işini sulandırıp sallayacak..
Büyük resim bu
[QUOTE=serkanyurttas;67124]Sımdı Py 1000 Arbıtraj Açsa Coguda Korkar Uzunlayamaz :d - 600 Makastan Sonra + 1000 Mi Hemde Vade Sonunda :d[/QUOTE]
sabah küfür ediyordum PY ye bir ara 500 makas vardı, bide bu makasla uğraşıyoruz şimdi 0 nerdeyse.
[quote=hexa;67117]Astatin altının onsu nereye gider maximum beklentin nedir? Eur-Usd kısalamayı düşünüyorum lakin kararsızım. Üçüncü ve son kez soruyorum aynı platformda DJI ve 24 saat forex işlem yapabileceğim kurum var mı özelime mesaj gönderebilirsiniz lütfen birşeyler yazıverin[/quote]
VOB dan altın aldım ben..her gün 2-3 dene atıyorum..toplamda 10 kontartım oldu :)sığ piyasa ama az bişi attım kenara..Bir realizasyondan sonra, onsunun 2009 içnde 1350 dolara gelceğini düşünüyorum..USDYTL nin de yükselmeye devam edeceğini düşünüyorum..Altın/YTL nin ne olacağını da sen hesap et artık :)
sağlam FX araci bulmak zor iş..akşam konuşuruz
[quote=serkanyurttas;67121]Ben Sistem Dısı Sata Girdim Duygusal[/quote]
BUGUN BILANCO HARIC FAZLA Bİ VERİ YOK HERALDE DURUMA GORE UZUNLAMAK LAZIM BELKİDE
yarınki PPK dan çıkacak 0.75 lik fai indirimi umudu tutuyor herhalde burayı.. :)
XAUUSD..Altın..DJ ile olan aşkını bitirmiş görünüyor..Son iki aydır aynı yöne hareket ediyorlardı..AMa altın artık hiç bir şeyi sallamadan yükseliyor...haftayı 900 den kaparsa şaşırmam..Mesajım gayet net...mesajım.net
Merhaba arkadaslar..
Aldığım Yerden Zor Uzunladım
Altında realizasyon galiba yakınlarda gelecek? 900 e ulaşınca mı bekliyorsun realizasyonu? Lütfen altında sata gelince haberdar et beni :)
Edit: Astatin fx yerli olmasa da olur türkiyede temsilcisi olan yabancı bir kurum olabilir mig veya oanda var mıdır acaba? Ama DJI ile fx aynı platformda olsun.
[QUOTE=bikmisbroker;67131]Merhaba arkadaslar..[/QUOTE]
Sayın BABO
Hoşgeldiniz..:) Sizi burda görmek ne güzel..
Gerçek sizsiniz değilmi? Suretiniz falan değil:)
saygılar
[quote=Astatin;67115]Dear Mr. Sazan,
Tostumu yedim, size hemen motivasyon yapayım o zaman.. Bende bir sistem var..Günlükde kullanıldığında yaklaşık 34000 puan yapmış son 2 ayda..60 dakikalıkda kullanıldığında 42000 puan..20 dakikalıkda kullanıldığında ise 28000 puan...
ben zenginmi oldum..tabiki hayır..çünkü hislerimi zaptedemiyorum..çok duygusal biriyim :) sistemin dışına çıktığım an ceza ödüyorum... devlete çalışıyorum...rakamlarda ciddiyim..
All the best & Simply the best[/quote]
Sn Astatin,
Ben sistemlere feci uyarım (Gerçekten). Senin problem bende de bazen nüksediyor. Bu problemi, sistemleri de paylaşamayacağım için (bir dealer'a veremeyeceğimden) şöyle aştım. 65 Yaşındaki babama Matriks kurup, Sistem sinyali geldiğinde nasıl alınıp satılacağını öğrettim. Adamcağız, piyasa açılınca, oturuyor bilgisayarın başına sistem sinyallerine yorumsuz (yorum da yapacak bilgisi yok) riayet ediyor. Ben aynı zamanda çalıştığımdan ve günümün yarısı toplantılarda geçtiğinden, gün sonu kar-zarar durumuna bakıyorum.
Full-Mechanical Trading sistemimi nasıl buldun ?
[QUOTE=bikmisbroker;67131]Merhaba arkadaslar..[/QUOTE]
hoşgeldin sn.BABO..
Kisa vadede 34300 lerin alti yok sanki?
[quote=sazan;67135]Sn Astatin,
Ben sistemlere feci uyarım (Gerçekten). Senin problem bende de bazen nüksediyor. Bu problemi, sistemleri de paylaşamayacağım için (bir dealer'a veremeyeceğimden) şöyle aştım. 65 Yaşındaki babama Matriks kurup, Sistem sinyali geldiğinde nasıl alınıp satılacağını öğrettim. Adamcağız, piyasa açılınca, oturuyor bilgisayarın başına sistem sinyallerine yorumsuz (yorum da yapacak bilgisi yok) riayet ediyor. Ben aynı zamanda çalıştığımdan ve günümün yarısı toplantılarda geçtiğinden, gün sonu kar-zarar durumuna bakıyorum.
Full-Mechanical Trading sistemimi nasıl buldun ?[/quote]
Greath-full-death :) İşte bu... Ücreti mukabili bende aynı hizmeti alabilir miyim acaba muhterem pederinizden...:) Sisteminize mekanik demek babanıza saygısızlık olur...Biyo-mekanik diyelim :)
Ha bu arada, dealer değilim desem ve mutual cooperation/sharing desem, sesim yankımı yapar mı absorb mu edilir...
Cool The Best