Bilirsiniz herşeyden en son haberimiz olur.Bu gün piyasanın yukarı iştahlı olmamasını yarın açıklanacak ekonomik proğrama verilecek tepkinin olumsuz olacağına bağladım bakalım yarın göreceğiz.
Printable View
Bilirsiniz herşeyden en son haberimiz olur.Bu gün piyasanın yukarı iştahlı olmamasını yarın açıklanacak ekonomik proğrama verilecek tepkinin olumsuz olacağına bağladım bakalım yarın göreceğiz.
[quote=jani;146910]güzel furuştuk....
sabah dünki shortlarımdan 750 puan aldım agamdan....
ve geceye 58 700 den short girdim....
agam bugün...1100 puanlık marjda furuştu....59 600 ila 58 500 aralıgında....
ama 59 000 üstünde hiç kalamadı....dolayısıyle 59 000 eyi direnç yarın üçün....
taktigi şu...
agam bi günde yüzde 3.5 çıkıyor...bunu 4 iş gününde geri veriyor...ikisi gitti...kaldı iki gün...yarınki dibimiz bugünden belli...57 600....[/quote]
dolayısıyle bu shortları 1100 puan karla...elimi öpe öpe alacak...
[quote=mozkan;146909]seyyah 11 pala ile çıkmanız lazım sahaya be yaw .lelele
zor maç beraberlik iyidir bence
bol şans elbette[/quote]
yüreklerini koyarlarsa bizimkiler yıkabilirler emme yok sahaya kıvırtmaya çıkacaklarsa 4-5 yeriz.eğriye eğri doğruya doğru...
yenmemiz lazım beraberlikte yetmez...ilk 5 haftada sistem çok zarar ettirdi artık kara geçmemiz lazım :p
[quote=stonhand;146911]Geceye flatos kafa rahatos gün içi 500 puan aldık Allah Bereket versin. Herkese hayırlı kandiller, hayırlı ve huzurlu akşamlar[/quote]
tam 1 haftadır forexte pozisyona dokunmadan pozdayım, siz geceye nema alıyorsunuz ben üzerine swap ödüyorum, :..: dibini yakaladığımı düşündüğüm bir parite var, tepesinden verecem inşallah, kafa rahat deyince hatırladım birden .lelele
Dow açılır açılmaz mtx te ekran donmaları oluyor
bu sorunu başka yaşayan varmı bir kaç gndür böyle
hem lap hem m.üstü sorun aynı
şeker bayramı dolayısıyla hangi günler borsa kapalı kalıcak?
geceye şortingen..üüü[url]www..[/url]
Way be kısmet degilmis,shortları 825 den flatledikten 1 dakika sonra 625 i gördü..Ne oluyor derken 575..550...
neyse bugün 900 puan aldık...
geceye 550 den shortladım gene..
saglıcakla kalın..
[quote=enorton;146896]geceye lönk...[/quote]
herşeye karşı.. sisteme karşı.. bende lönk...
bu gün komisyon ödeme günü her zamanki gibi en iyi kazanan onlar oldu
[quote=BORSACIOZGUR;146897][B][U]Geceye 58925 longlarımla giriyorum..[/U][/B]
bugün aganın mal toplama günü olarak geçsin.. çok güzel shortlattı yine sizi. Başardı...
Yarın sabah 59300 zararr..
Dow 11000 vob 65000 yşasın..
Kendileri Çok güzel mal aldırlar ky yi shortlattılar.. [U]hep aynı[/U]..[/quote]
seviyorum bu dow u ..aşığım.. bugün 9650 yi bi kırarsa var yaaa ...Benim longlar yukarı gap yapar...kıramazsa da 9590 a kadar marjım var.
Bizimkisi de 58500 desteğe yakın zaten.. ohh longların kaybetme ihtimali neredeyse yok gibi.
Seviorum seni 3 harfli kurumun yöneticisi ) iyi ki türkiyede sin..iyi ki tanımışım seni...
yok bizde başka bi hal vardı bugün..dışarıdan bağımsız zayıf kaldık..bu babacanın açıklayacağı imf ye alternatif program ise piyasa anlaşma olmayacağını düşünürse....falan feşmekan..dowda eksi kapasın artık yuuuaaww..yeter..hergün yeşil..spot da zayıf makas çok..şort eyüdür..dow düşerse daha güzel olur..