-
[QUOTE=selçuklu;146881]arkaya yaslatmadılar .. hep bu janinin yüzünden oldu .. 2 uzun denemesi yaptım birinde 50 puan karla kapattım .. birinde aynı yerden kısaya geri döndüm .. .. geceye 2 işlem kısa devam .. mbm patron 0 işlemdir .. :D:D:D[/QUOTE]
he sıfır işlem kısa devam lo....:::
işim vardı erken çıktım......
arayıp sormadım bile noldu diye...
kısa devam....
-
[quote=mozkan;146915]tam 1 haftadır forexte pozisyona dokunmadan pozdayım, siz geceye nema alıyorsunuz ben üzerine swap ödüyorum, :..: dibini yakaladığımı düşündüğüm bir parite var, tepesinden verecem inşallah, kafa rahat deyince hatırladım birden .lelele[/quote]
En son 3 ay önce Forexe girdim bi deneyeyim dedim 1e 100 kaldıraçla paritelere daldım ilkin kazanç güzel geldi grafik inceledim mis gibi para aldım sonrasında euro/Usd de gecenin köründe 150 pip bir terse geldim neymiş gece haber düşmüş Microsoft zarar açıklayabilirmiymiş, sonrasında Usd/Cad ye girdim dedim grafik inceledim ne varsa kastım dedim bu giderr ama girdiğim gibi 100 pipde ordan girdi neymiş hammadde ve petrol fiyatları artmış kanadanın parası para yapmış.
Hay dedim petrolünede,microsoftunada kanadasınada eurosunada Üstatlara sordum Forex dünyada para kazanması en zor piyasadır ne işin var kardeş dediler, bende Forex beni bozar dedim sevdiceğim VOB uma geri döndüm.
Forex deyince aklıma geldide..dng.dng
-
şimdiden muştuluyayım....SEANS YENİ KAPANDI...saat 17 42 şu an....
shortcu vetan evlatlarını...
benim sistemime göre...
yarın saat tam 10 15 de....57 600 de olacagız....FAKE TEMPO NEDENİYLE....
-
[quote=jani;146926]şimdiden muştuluyayım....SEANS YENİ KAPANDI...saat 17 42 şu an....
benim sistemime göre...
yarın saat tam 10 15 de....57 600 de olacagız....FAKE TEMPO NEDENİYLE....[/quote]
ve radan kyacagı...
tümüyle hiddet ve şiddet içeren bi tepkiyle...58 200 e geri gelecegiz...birinde 1100 puan alacagım bugünki shortlar...longlayıp...58 200 dede 600 puan daha alacagım agamdan....eyi oglandır agam...verirrrr....
-
[QUOTE=jani;146926]şimdiden muştuluyayım....SEANS YENİ KAPANDI...saat 17 42 şu an....
benim sistemime göre...
yarın saat tam 10 15 de....57 600 de olacagız....FAKE TEMPO NEDENİYLE....[/QUOTE]
essahmı gıı..:..:şu dow düşsün her gece terse getiriyo heyvan..sinir ediyo..bi rahat akşam geçiremedik..nerde o eski dow ayuları..:rolleyes:
-
eyvahlar olsun dolar geberiyo
-
[quote=QUEEN;146928]essahmı gıı..:..:şu dow düşsün her gece terse getiriyo heyvan..sinir ediyo..bi rahat akşam geçiremedik..nerde o eski dow ayuları..:rolleyes:[/quote]
gız sen...dowu movu unut...ben ne diyorsam o....bugün götürdün işte...dün dow iyiydi...kim takar dow u...
gııııııııı...
beni iyi dinle....agamın acelesi var...oda taşınıyor...sen magmagise...agam cehenneme....BAYRAM ÖNÜNDEYİZ GI....
GUZU BU....BORU DEEELLLL....
-
[QUOTE=stonhand;146925]En son 3 ay önce Forexe girdim bi deneyeyim dedim 1e 100 kaldıraçla paritelere daldım ilkin kazanç güzel geldi grafik inceledim mis gibi para aldım sonrasında euro/Usd de gecenin köründe 150 pip bir terse geldim neymiş gece haber düşmüş Microsoft zarar açıklayabilirmiymiş, sonrasında Usd/Cad ye girdim dedim grafik inceledim ne varsa kastım dedim bu giderr ama girdiğim gibi 100 pipde ordan girdi neymiş hammadde ve petrol fiyatları artmış kanadanın parası para yapmış.
Hay dedim petrolünede,microsoftunada kanadasınada eurosunada Üstatlara sordum Forex dünyada para kazanması en zor piyasadır ne işin var kardeş dediler, bende Forex beni bozar dedim sevdiceğim VOB uma geri döndüm.
Forex deyince aklıma geldide..dng.dng[/QUOTE]
ibretluk bi vecibe, hehehe çok keyifliydi okuması ::::::
-
[QUOTE=jani;146930]gız sen...dowu movu unut...ben ne diyorsam o....bugün götürdün işte...dün dow iyiydi...kim takar dow u...
gııııııııı...
beni iyi dinle....agamın acelesi var...oda taşınıyor...sen magmagise...agam cehenneme....BAYRAM ÖNÜNDEYİZ GI....
GUZU BU....BORU DEEELLLL....[/QUOTE]
agam pıyasalardan cıkacak yavas yavas.. bugun bigparada agamın kaynaklarından gelen bı haber vardı .. barclay demıs kı dolar satın tl alın bababababba ula aga tamam cıkacaksın pıyasadan mıllet satsın ucuzlasın sende borsadan cık ucuz doları al cık yap bas gıt ama ınsanlarda bu kadar enayı degıl be :) vatan evlatlarını bır bır yolmaya alısmıs bu agalar.. yenı nesıl bu agaları donuna kadar soyacak ama bundan adım gıbı emınım.. bu ulke motoroladan mılyarlarca dolar alıp bu kurumu mahkemelerde surum surum surunduren kapı kapı gezdıren uzanları yetıstırdı sız kımle asık atıyonuz ::::::
-
BAYRAM TATİLİ 4 GÜN...
yarın mafiş...öbürgün mafiş...cuma günü hoşiş...ha ha ha
dow muş...bow muş...geç onları....
-
yarın satanlar...cuma günü parayı alırlar...ona göre usaglar...
-
[QUOTE=jani;146933]BAYRAM TATİLİ 4 GÜN...
yarın mafiş...öbürgün mafiş...cuma günü hoşiş...ha ha ha
dow muş...bow muş...geç onları....[/QUOTE]
gı..bişey diycem ..ben şimdi taşınıyorum ya..ağır kitle olmak istiyorum..sade kapanışlara baksam..öyle çalı dibinde beklesem..nası olur...:)