forex te usd/try ye veriyorlar...galiba ahşam üstü vadeliye gelen satışlar fake ti...
Printable View
forex te usd/try ye veriyorlar...galiba ahşam üstü vadeliye gelen satışlar fake ti...
[quote=SEYYAH;146948]forex te usd/try ye veriyorlar...galiba ahşam üstü vadeliye gelen satışlar fake ti...[/quote]
merkezden faiz indirimi bekliyorlar gene, sırf o nedenle giren hedge fon olabilir piyasaya, vur kaççı tarzından, o vururkene kaçmadan usd almak münasiptir benim için hazır eurusd de 1,4638 iken :..:
[QUOTE=SEYYAH;146948]forex te usd/try ye veriyorlar...galiba ahşam üstü vadeliye gelen satışlar fake ti...[/QUOTE]
feykmiş:(şu dowu parçalamak geliyor içimden gıı..hergün eksi gap başlıyorum off off..sinir kalmadı pamık...üüü
[IMG]http://i25.tinypic.com/wpqwi.png[/IMG]
Sabah birileri GARANTIye ters indikatör diyordu am bu vadede malı götüren haso ağa Garanti ve Yapı Kredi.
[QUOTE=QUEEN;146950]feykmiş:(şu dowu parçalamak geliyor içimden gıı..hergün eksi gap başlıyorum off off..sinir kalmadı pamık...üüü[/QUOTE]
Guzunun sesi sana gelmiyor herhalde. Dün de iyiydi dow sabah noldu gördük diyor.
Hem daha kapanmadı. Önce kapanacak sonra sabah da futurelara bakılacak. Dert etme.
[quote=QUEEN;146950]feykmiş:(şu dowu parçalamak geliyor içimden gıı..hergün eksi gap başlıyorum off off..sinir kalmadı pamık...üüü[/quote]
ne DOW muş deel mi? düşmüyor...
piyasa berbat oldu...marj çok daraldı bizde.hele sistemle hele de 5-15 dk gibi kısa periyotla mama yedirmezler.zor yani...
marj genişlemeli ancak o zaman paracıklar dolar küpe.geçen cuma nefisti.ip gibi çıkış...
olur elbet olacaktır...bi şekilde yeniden acaip heyvan gibi düşecektir veya yükselecektir.şimdi bezdirme zamanı.PALA trende kimseyi istemiyor kendinden başka :o
[QUOTE=SEYYAH;146953]ne DOW muş deel mi? düşmüyor...
piyasa berbat oldu...marj çok daraldı bizde.hele sistemle hele de 5-15 dk gibi kısa periyotla mama yedirmezler.zor yani...
marj genişlemeli ancak o zaman paracıklar dolar küpe.geçen cuma nefisti.ip gibi çıkış...
olur elbet olacaktır...bi şekilde yeniden acaip heyvan gibi düşecektir veya yükselecektir.şimdi bezdirme zamanı.PALA trende kimseyi istemiyor kendinden başka :o[/QUOTE]
pala sensin dimi.:..:.artık pamık deelsin..düşmüyo..bide üstüne çıkıyo dow manyağı..iyi çıksın napalım..alıştık artık...
[quote=QUEEN;146955]pala sensin dimi.:..:.artık pamık deelsin[/quote]
he benim resim benimdir güncel resim 2 gün önce çektirdimdi yoğun istek vardı :p
[QUOTE=SEYYAH;146956]he benim resim benimdir güncel resim 2 gün önce çektirdimdi yoğun istek vardı :p[/QUOTE]
pala git şu dowa ver biraz ..bizi göçertmesini biliyosun..palalığını görelim..:p
[QUOTE=VOBiX;146952]Guzunun sesi sana gelmiyor herhalde. Dün de iyiydi dow sabah noldu gördük diyor.
Hem daha kapanmadı. Önce kapanacak sonra sabah da futurelara bakılacak. Dert etme.[/QUOTE]
yani her gece mutsuz oluyorum..sonuç iyi oluyo gerçi kayıp yok.:..:.ama bu stres çekilmiyo..:confused:59 üstü sistemler al olur..bilmiyorm..sabah ola hayrola..:)
Vobix hocam garanti indikatör olarak terstir hemde tersin en babasıdır etme eyleme. nisan,haziran ve ağustos vadelerine bakın adamların ettikleri zararın haddi hesabı yoktur ancak ettiği zararlar bence göstermeliktir EFG nin karşılıklı işlemleridir.
Benim bildiğim garanti Marttan buyana short pozisyonda idi şuan 61.195 ortalama ile 11257 kontrat shortta karlı görünebilir ancak yarın öbürgün bu piyasa sağlam yukarı giderse son 3 sözleşmedeki gibi bu sözleşmedede ettiği zararın haddi hesabı olmaz ben hala EFG 50,000 kontrat 60,000 maliyetli long iken bu piyasanın bir şekilde önceki 3 vadedeki gibi yukarı gideceğine inanıyorum garantide EFG nin longlarının sigortası olabilir.
Son olarak dolara amma vermişler %1,63 ekside 1,4749 larda
Yarın hızlı bir gün olacak... Poz: 2/10 Long
2 alternatif..
+ Gaplı açarsa.. ve 59200 üzeri saatlik kapanış yapıp tutunabilirse.. 61000 leri hedefler..
Açılıştan bağımsız 58500 altına kayarsa.. 58200 lerde tutunmaya çalışacak olup..58200 altı saatlik bir kapanış 56400 leri hedefler..
Bol kazançlar..
2000 puanlık aralıklar..