kısa dewam
otururum üstüne kısaların ,şu an için korkmam...
Printable View
kısa dewam
otururum üstüne kısaların ,şu an için korkmam...
[quote=ATHLON;265578]asti kimlik çatışmaları ikilemleri,etc mı yasıyor acaba..fılaş fılaş...:)[/quote]
kaç ikilem lem kaç ikilem. asti'nin kimlik mevzusu 88lem olabilir türden .dng
adam hiperaktivite sınırlarını yeniden tanımlıyo baksana :::
Ben de bugün fırsat oldukça Daytrading yapacam... Akşam flat'leyip gitmem lazım nasıl olsa, sisteme uymanın bir anlamı yok... 5dk'lıkta bir önceki barın en yükseğinin üzerinde kapanış olursa benim için long'lama sebebidir, Stop o barın 1 kademe altı olacak şekilde...
[quote=Strategist;265587][COLOR=red]Multi-paspas[/COLOR] kardeşim... Foruma 3dk önce gelip de 13.000 mesajı nasıl attınız... 39.000 teşekkürü nasıl aldınız... Bence siz Hacker'sınız ve forumu hack'lediniz... Temiz toplum temiz forum istiyorum.... üvvvv.... :::
Dax alçağı da +gap'le açtı neyine lazımsa.... Gıcık oluyorum bu Alaman'lara.... :)))[/quote]
Derbüyesüz..Ben de senin nikini dejenere edemm i he.dng
Sorunun yanıtı; Ben Hellpatros'un üvey kardeşiyim. Yıllardır hor görüldüm. O müyendislik fakültelerinde, MS Sertfiika programlarına gönderilirken ben lahmacun salonuna çırak olarak gönderildim. Ama yılmadım..Geceleri gizli gizli onun ders notlarını alıp çalıştım.. Bugünlere geldim, forumu hekledim ve ele geçirdim...
375 gısa .. 600 üstü istop ...
[quote=Multipass Nikola;265597]Derbüyesüz..Ben de senin nikini dejenere edemm i he.dng[/quote]
Benim nick doğuştan dejenere zaten... :..:
Biraz kafam bassa arada bir bi strateji mtrateji geliştirecem ayıp olmasın diye ama daha nasip olmadı... :p :..: :)))
[quote=unlimitted;265589][COLOR=seagreen]sevgili GBP/USD[/COLOR],
dünkü 15 dakikalık grafiğine bakıp da senden 6 ayrı short pozisyonumu da + kapatmış olmam, kimisine "bu grafikle short poza mı girilir lem" dedirebilir.
ama ben bugün de seninle uğraşmaya devam edicem. süpriiiz. :D
taaaa ki baaa tek kalemde 350 pip verene kadar. .dng
ver kurtul :::[/quote]
[quote=unlimitted;265593][COLOR=red]kaç ikilem lem kaç ikilem. asti'nin kimlik mevzusu 88lem olabilir türden[/COLOR] .dng
adam hiperaktivite sınırlarını yeniden tanımlıyo baksana :::[/quote]
Peeeeee diyene bak...Haftalardır bir AT la burun sürtüştüren, ayrıca [COLOR=seagreen]paritelerle [/COLOR][COLOR=black]sohbet etmeye başlayan benim sanke....lelele.dng[/COLOR]
[quote=Multipass Nikola;265602]Peeeeee diyene bak...Haftalardır bir AT la burun sürtüştüren, ayrıca [COLOR=seagreen]paritelerle [/COLOR][COLOR=black]sohbet etmeye başlayan benim sanke....lelele.dng[/COLOR][/quote]
:D.dng.heyk.boks.:::.brv:..:+.:rolleyes::cool::eek:
Tamam şimdi biraz ciddi olalım..:püüü:cool:
Selpatros, ne zaman gömecez bu boğaları yawww...Küçük kaynarca ya gömelim olmazsa Büyük kaynarca'ya gömelim o da olmazsa Prut bataklıklarına gömelim **..sıkıldım haaa..ça tçat çat bi 10000 düş **..
[quote=ATHLON;265564]gayahan yoksa ,düşüş dewam...daha da bişii demem..:)[/quote]
k
Crashhh tüm hızıyla yolda..üwwüüü
bende 400 az kısa denedim bakalım. 600 SL 200 kar alma yeri. bugün yeniden 73100 altına gelmedikçe kısalrım vur-kaç amaçlı olucakdır. kazara 73900 üstü filan olursakda kalıcı long olurum sanırsam.
bu arada selpatros sayım exx oldumu?
[quote=Multipass Nikola;265602]Peeeeee diyene bak...Haftalardır bir AT la burun sürtüştüren, ayrıca [COLOR=seagreen]paritelerle [/COLOR][COLOR=black]sohbet etmeye başlayan benim sanke....lelele.dng[/COLOR][/quote]
muhahahahha .dng.dng.dng.dng ula asti pardon multi :D