-
[QUOTE=Astatin;147069]Haçlı değil reca ederim...Vandal orduları...Ya çok utanıyorum ama fiyat yeetrince yükseldiği için yazacağım..bende longum...şşş kimseye söylemeyin...şşş..ayıp...
VOBORSA 12 nci Short Tugayııııı...istraaaaattt et!!!!!!1
Feld Mareşal Vobgeneral...
Astatin Kulunuz[/QUOTE]
ralli patron ne utanıyosun ..
yeni tepe görecez inşallah .. uzlaşalım .. üvvv hahahah :D:D:D:D
-
[quote=enorton;147067]Abi bence takas hikaye, dün herkes takasa bakarak şelale diyordu... Garanti alışta, karşısında EFG+İŞ satışta vs... Bence boş bunlar...
PBZİLD...[/quote]
enorton Hocam takas hikaye bende katılıyorum dünkü günlük takasdı mesela dün veri ile 59150 ye gelindiğinde bir anda EFG+İş+Sanko deli gibi shortladı bende shorta geçtim 500 puanı kaptım ama geceye poz bırakmadım neden derseniz günlük takas gün sonunda çoğunlukla yanıltıcı karar aldırıyor.
Ama vade başından beri bakarsak EFG 60.000 puan maliyet ile bu vadeyi longlamış ve şu an karşısında 40,000 kontrat diğer tarafında shortçu görünüyor tabi buda yalan olabilir ancak bu fotoğrafı en son ağustos vadede VOB da 46,000-47,500 git gellerinde görmüştüm U100 nasılsa 40,000 i geçemez diyen o diğer tarafı 55,000 de hakkın rahmetine kavuşmuştu şahsen ben ozaman takasa bakarak güçlüden yana olmuştum güzelde para yapmıştım.
-
[quote=enorton;147070]Asti 2 gündür mail bekliyorum ama bişey yok ortada :D[/quote]
Az sabret daa..kavuşacaksın mailine:D
-
Utanmak Yok Long Devam
UYLD :D
-
[quote=selçuklu;147071]ralli patron ne utanıyosun ..
yeni tepe görecez inşallah .. uzlaşalım .. üvvv hahahah :D:D:D:D[/quote]
doğru diyosun patron..kral arthur un **...75000 uzlaşma...yaşasın :)
-
bugün çarşamba spotta bayramdan önceki son satış günü nakite dönebilmek için emme hiç o taraklarda bezi yok bunnarın...
-
[QUOTE=Astatin;147073]Az sabret daa..kavuşacaksın mailine:D[/QUOTE]
sen de mi bizim ordansın yoksa :::
-
program açıklandığı sırada coşku doruklara çıkacak arkasından hızlı ve öfkeli bir küskü..
selçuklu patron nasıl projeksiyon ? :)
-
[quote=Astatin;147075]doğru diyosun patron..kral arthur un **...75000 uzlaşma...yaşasın :)[/quote]
yaşasın kral arthur 725 flat :):..::..:
-
[QUOTE=SEYYAH;147076]bugün çarşamba spotta bayramdan önceki son satış günü nakite dönebilmek için emme hiç o taraklarda bezi yok bunnarın...[/QUOTE]
Denizde kum onlarda para... Bi gol atamadık ki şu mençıstıra :(
-
[IMG]http://i28.tinypic.com/24kxso0.jpg[/IMG]
Pala'nın bebeklik fotoğrafını ele geçirdim.
-
700 e tekrar geldi 800 geçilemedi gibi bir durum var Jani 700 de furacam demiştin Furuşuyormusun ne yapıyorsun hocam