-
hadise şu...
babacan ne diyecek....
bütçe açıgını nasıl kapayacak....PARA NEREDEN GELEÇEK...
eskiden...
çıkardı tv ye....tavugu...cücügü...horozu...HEPSİNİ SATACAGIZ DERDİ...borsa fişeklerdi...yıllar 2004 ve 2005...
şimdi bunu diyemez...
çünki...ne tavuk var...ne cücük var...nede horoz var...HEPSİNİ 2006 DA SATTI....
EEEEE...para nereden gelecek....
içeriden mi....
yani...belediyeler ve kamu harcamayı kesip...para harcamıyacak....
yada...varlık barışı mı....yoksa petrol mu bulduk....
IMF den gelecekse...bu orta vadeli program kimin...
hökümetin ni...IMF nin mi....
BUNNARI GÖRMEYE ÇALIŞACAGIZ...DEDİKLERİNDE....
-
yok be apka..bu araalr benimkideçok parlak deeelll
[IMG]http://i29.tinypic.com/2zzlwt2.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;147091][COLOR="Red"]Aaaa bomba. pala nın şeyi yok . şeyi işte... Pala gaymış..[/COLOR]
Zaten bu alemde bi gay şerrinden korkacaksın.
Şimdi ben buna çok akıllı adam mı dicem. çok akıllı şey mi .ne ?[/QUOTE]
Şeyi olmayana gay mi deniyor :::
-
yyfd....ama bu flama yapar bayrak yapar sancak yapar oda olmazsa uçurtma yapar dah açıkar gibi gelii baneeee
-
700 uzun aynı yerden .. ralli ..uyumsuzluk vardı geri gelmesni bekliyordum gelmedi .. yatayda çözdü işi ..
-
[QUOTE=jani;147095]hadise şu...
babacan ne diyecek....
bütçe açıgını nasıl kapayacak....PARA NEREDEN GELEÇEK...
eskiden...
çıkardı tv ye....tavugu...cücügü...horozu...HEPSİNİ SATACAGIZ DERDİ...borsa fişeklerdi...yıllar 2004 ve 2005...
şimdi bunu diyemez...
çünki...ne tavuk var...ne cücük var...nede horoz var...HEPSİNİ 2006 DA SATTI....
EEEEE...para nereden gelecek....
içeriden mi....
yani...belediyeler ve kamu harcamayı kesip...para harcamıyacak....
yada...varlık barışı mı....yoksa petrol mu bulduk....
IMF den gelecekse...bu orta vadeli program kimin...
hökümetin ni...IMF nin mi....
BUNNARI GÖRMEYE ÇALIŞACAGIZ...DEDİKLERİNDE....[/QUOTE]
Mansiada bile petrol bulduk ya geçen yıl.
Adamalrın en güvendiği Varlık barışı Aliağa Ticaret Odasında işadamalrına bunu analtmışlar geçtiğimzi günlerde ya dün.
-
[QUOTE=abka;147084]yakında sistemsiz olabilirim..
yahu ilk başladığımda sistemim yoktu..ama çok daha fazla kazanıyordum...
sisteme bulaştım,basiretim bağlandı..:mad:
astinin sistemi gibi sistem lazım...brv
sistem şuanda 1-16 eylül arası eksiye geçmiş durumda...[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;147087]700 kısa .. şelalede olabilir .. yapacak bişey yok .. bu piyasada çok oynak olmak gerekiyor bence .. bana bakmayın ... sistemlerinize uyun bence ..[/QUOTE]
Valla benim gördüğüm kadarıyla bu piyasada para iki türlü kazanılıyor. 1. Gökhan gibi çok çok hızlı trader olacaksın, anında poz değiştireceksin. Yatayda bile olsak en küçük dalgayı değerlendireceksin. 2. Şovalye abi gibi uzun vadeli olacaksın, trendde oturacaksın, yataydan etkilenmeyeceksin...
Bu iki ucun arasında olanlar trendde kazandıklarını yatayda veriyorlar... Bu yüzden ben 2. gruptayım artık, Allah utandırmasın...
-
shortlar kapatıldı poz flat
Pozu açtığımda makas 500-600 puandı sonra 900 puan makas yaptı cenabetler el insaf be arkadaş göstere göstere yukarı baskı yapılmazki
-
[quote=Astatin;147096]yok be apka..bu araalr benimkideçok parlak deeell[/quote]
asti bu multipass mı yoksa eyle aklına gelmişte formüle etmiş olduğun spontane bişey mi?
sol taraf pek iyidurmuyor gibi o bakımdan sordum.
bu 62.000 den 56.425 e düşüşte ne yaptı asti?
çok şey mi sordum asti? istersen kısmen cevaplayabilirsin :D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;147093]maçı bende izledim,manu çok ekonomik oynadı.
[B]belliki küçümsemişler[/B],nasıl olsa yeneriz diye pek agresif oynamadılar ama tehlikeli bölgeyede sokmadılar beşiktaşı.beşiktaş bal yapmayan arı gibi ölü bölgelerde top dolaştırdı o kadar.sonuçta sabaha kadar oynansa beşiktaşın gol atamayacağı ortada idi.cska deplasmanından mutlak puanla dönmesi lazım beşiktaşın yoksa zaten zayıf olan şansı biter diye düşünüyorum..
rüştüyede pes..olası bi farkta kalede olmak istemedi herhalde?kulağına top gelmişte miş miş.yersen..hakan iyi oynadı dün..[/QUOTE]
Emin ol hiç küçümsemediler, Alex Ferguson un maç boyunca mimik ve hareketlerinden küçümsemediklerini görebilirsin. Sonuçta biz bu sahada liverpool u Barcelonayı devirdik, onlar da bunu biliyordu ve çok kontrollü oynadılar... Arada müthiş kalite farkı var, yapacak bişey yok. Adamlar vitesi bir kademe artırdılar bize fazla geldi açıkçası... Zaten gol gelmeden önce 3 kez bizim sol kanattan çok tehlikeli atak geliştirdiler, dedimki 10 dk kalmaz yeriz golü ve öyle de oldu :(
-
[quote=enorton;147101]Valla benim gördüğüm kadarıyla bu piyasada para iki türlü kazanılıyor. 1. Gökhan gibi çok çok hızlı trader olacaksın, anında poz değiştireceksin. Yatayda bile olsak en küçük dalgayı değerlendireceksin. 2. Şovalye abi gibi uzun vadeli olacaksın, trendde oturacaksın, yataydan etkilenmeyeceksin...
Bu iki ucun arasında olanlar trendde kazandıklarını yatayda veriyorlar... Bu yüzden ben 2. gruptayım artık, Allah utandırmasın...[/quote]
ve 3. GAP çi olacaksın.sadece GAP lere oynayacaksın.ben güzel para kazandım o şekilde.nerden bulaştık bu sistem işine bilmiomki :o
-
[QUOTE=enorton;147101]Valla benim gördüğüm kadarıyla bu piyasada para iki türlü kazanılıyor. 1. Gökhan gibi çok çok hızlı trader olacaksın, anında poz değiştireceksin. Yatayda bile olsak en küçük dalgayı değerlendireceksin. 2. Şovalye abi gibi uzun vadeli olacaksın, trendde oturacaksın, yataydan etkilenmeyeceksin...
Bu iki ucun arasında olanlar trendde kazandıklarını yatayda veriyorlar... Bu yüzden ben 2. gruptayım artık, Allah utandırmasın...[/QUOTE]
bence en iyisi spontane trade .. grafiklere bakınca az buçuk neyin ne olduğu belli oluyor .. sonuçta insan beynide sbir sistem. ralli ralli ralli ..