saatli spot .. boll açıldı ve üst banddayız .. rallilik bir görüntü var bence bollingerde.. ..
Printable View
saatli spot .. boll açıldı ve üst banddayız .. rallilik bir görüntü var bence bollingerde.. ..
[quote=selçuklu;147107]saatli spot .. boll açıldı ve üst banddayız .. rallilik bir görüntü var bence bollingerde.. ..[/quote]
patron sen bu 61950 tepesine hayırlı olsun demişmiydin ?
bilelimde :::
[QUOTE=YAVUZHAN;147108]patron sen bu 61950 tepesine hayırlı olsun demişmiydin ?
bilelimde :::[/QUOTE]
demiştim abi sanırım .. orayı geçeriz dediysem .... hehehhe :D:D
fibo kardeşim mekanın cennet olsun sayende bayagı bir ekmek yedik fiboya göre 23 eylüle kadar llong 23eylül 1ekim arası sortzamanı isteyen arkadaşlar kısa vadeli olarak bu teknikten yararlanabilir
700 den verdiğim Uzunlarımı 825 ten yerine koydum...[U]Babacan konuşunca agam 60 000 i kaldıracak bakın şimdi...[/U]
200 puan kar 200 puandır. 60 bin üstü verir ordan shortlarım 200 de aşağı gelirken kazanırım. Etti mi sana 400 mercedes geliyor.
[QUOTE=abdullah yıldız;147110]fibo kardeşim mekanın cennet olsun sayende bayagı bir ekmek yedik fiboya göre 23 eylüle kadar llong 23eylül 1ekim arası sortzamanı isteyen arkadaşlar kısa vadeli olarak bu teknikten yararlanabilir[/QUOTE]
1 Ekimden sonra tekrar mı long diyosun üstat?
YYLD DYLD ZİLD NKLD UYLD :D
NKLD: No komisyon long devam :D
[quote=enorton;147112]1 Ekimden sonra tekrar mı long diyosun üstat?[/quote]
büy olasılıkla 1 ekimden sonra yine yukarı kırması lazımama önce önümüzdeki on günü bi görmek lazım
[quote=selçuklu;147109]demiştim abi sanırım .. orayı geçeriz dediysem .... hehehhe :D:D[/quote]
eyvah ki eyvah o zaman short çulara :..:
[quote=abdullah yıldız;147114]büy olasılıkla 1 ekimden sonra yine yukarı kırması lazımama önce önümüzdeki on günü bi görmek lazım[/quote]
önümüzdeki 10 günün 5 günü tatil kardeş :D
Sazan 58.95 maliyetli Longları, 59.9'dan kapatır. Flat.
[quote=jani;147083]59 700 shortladım....agam kıramadı orayı...[/quote]
bende şortladım 59725 den nedeni...
1- sabah erken düşürdü longtan sinirliyim
2- kuzu şortlamış.. destek olalım..
3- herşey alda ve hedef 60500 (terso olmak lazım bazen)
ikinci parti şortları da 60500 de hazır tutuyorum..