ölüyü fazla kurcalarsan ya osurur ya sıcar.....yarın sıcmasada osurur bu....kuzu bu boru deel...başımın tacısın kuzum.....bir haftadır yoktum sahalara döndüm...vuruşmaya devam...ha ha ha
Printable View
ölüyü fazla kurcalarsan ya osurur ya sıcar.....yarın sıcmasada osurur bu....kuzu bu boru deel...başımın tacısın kuzum.....bir haftadır yoktum sahalara döndüm...vuruşmaya devam...ha ha ha
kuzu palayı meletirrrrrr..hahahaa
[quote=GATE;240480]KAPANIS COK MANIDAR...:)
55747 cok manidar olmus...
Gunlerden berı uzerınde basa basa durdugum yerde kapattık...
ANCAK DIKKAT EDILMESI GEREKEN COK ONEMLI BIR NOKTA VAR....
GLOBAL CETE (KI BU 5 KISIDEN OLUSUYOR) BUTUN ENDEKS TAHTALARININ KAPANISINI (GARAN; AKBANK; ISCTR ) DIKKAT EDIN COK ORGANIZE BIR SEKILDE ASAGIDAN YAPTIRTTI. BU COK MANIDARDI...
NE DEMEK SIMDI BU? BU HARKETIN ANLAMINI PAZARTESI ANLAYACAGIZ...
PAZARTESI PIYASA YUKARI DONECEKSE; PIYASANIN GEREGINDEN FAZLA PRIMLI GOZUKMESINI ISTEMIS OLABILIRLER; KI OLUMLUDUR VE MAL ALMAYA CALISIYORLARDIR...
YOK PAZARTESIDE PIYASA GEREGINDEN FAZLA ASAGI GIDECEKSE; BU SU DEMEKTIR: ARKADAS BEN ACIGA VERDIM VE BU ACIKLARIMI BURALARDAN KAPAMAYA HIC NIYETIM YOK GUCUM YETTIGINCE ASAGI ZORLAYACAGIM....
ZATEN BU 55.400-55-800 BANDININ ONEMINI BELIRTMISTIM.
ASAGI GECILIRSE SAHSIM ADINA GECEN DIBIN ALTLARI YANI 51.500 LER HEDEFIME GIRECEKTIR.[/quote]
51.700 u gormus olduk.
Sahsım adına artık buranın dıp kalacagını dusunuyorum.
Bır oncekı gunden flat oldugumu ve hedeflerı bekledıgımı yazmıstım.
Bugun hedefımın gorulmesı ıse 65.100 den LONG POZISYON actım.
54.800 sevıyesının kısa surede gorulmesını beklıyorum.
STOP LOSS um 50.700 un asagı kırılmasıdır.
Bol kazanclar dılerım.
egim kardesim...bu sevenlerime ulasacak...ve beni gündüz...orada izliyeceksiniz...bana gıcık bi ton insan var...zaman zaman gelip canımı sıkıyorlar...bu foruma genel yorumlarımı yazacagım...aksamları...
ama furusmalarımı her iki yere yazmam zor...çok yoruluyorum...beni sevdiginizi biliyorum...bende karsılık veriyorum...
ama lütfen anlayın...hem benden yararlanıp...hem bana küfredenlerden bıktım artık...
kendinizi benim yerime koyun...çok zor bi durum bu...adama bedava bilgi veriyorsun...adam kullanıyor...sonra gelip küfrediyor...BU DAYANILIR GİBİ DEELLL...
jani kardeşim burda yaptığın değerli yorumların için öncelikle teşekkürler.Günlük verdiğin bilgiler dışında genel olarakta öyle güzel bilgiler veriyorsun senden çok şeyler öğreniyorum.Kuzusuz olmaz.......................Bugünkü teşhisinde tam kuzu bu boru deel dedirten cinstendi..........kendine iyi bak
KUZU BU BORU DEEELLL...diyen herkes...dostlarımdır...ve öbür foruma transit beleştir...
''kuzu bir efsanedir''...GUZU BU BORU DEEL...bu aleminkralı sensin....
---------
evet gecenyılda öle olmustu nickini hatırlamadıgım biri gelip tozudumana katmıstı forumda. inşallah bu sene öyle olmaz.
[quote=jani;244247]KUZU BU BORU DEEELLL...diyen herkes...dostlarımdır...ve öbür foruma transit beleştir...[/quote]
kuzum hayırdır ne forumu ne beleşi...uzak kaldık biraz ortalıkmı karıştı gene ????başka yeremi taşınıyoruz??????
eksper...
bana tonla saldırı oldu...sen ve kazım borazan dısında kimse beni savunmadı...lazar yani....benim dostlarımda paralı forum actılar bana....buradaki dostlarım beleş transfer olacak oraya...küfürcüler bizden yararlanamıyacak....hadise bu....
kuzu bu boru deelll...diyemiyen adam bi daha beni okuyamıyacak...benden kurtulacak...
egimcigim...
listeyi çıkar bana bildir....
sevgiler...
[quote=jani;244251]eksper...
bana tonla saldırı oldu...sen ve kazım borazan dısında kimse beni savunmadı...lazar yani....benim dostlarımda paralı forum actılar bana....buradaki dostlarım beleş transfer olacak oraya...küfürcüler bizden yararlanamıyacak....hadise bu....[/quote]
bu zamana kadar bunu yapmadıgımız kabahat zaten...hayırlısı olur inşallah....