-
Şimdi: bir felaket senaryosu çizeyim...FDJ %1.6 eksi.. yani DJI nın bu kadarlık düşüşü fiyatın içinde..peki..ya DJ bu kadar düşmezse..ve hatta abartıp artı kapatırsa...üstüne birde yarın TCMB 1 puan felan faiz indirirse, kısacıların hali nolur..pufffff
-
[quote=Astatin;67180]Şimdi: bir felaket senaryosu çizeyim...FDJ %1.6 eksi.. yani DJI nın bu kadarlık düşüşü fiyatın içinde..peki..ya DJ bu kadar düşmezse..ve hatta abartıp artı kapatırsa...üstüne birde yarın TCMB 1 puan felan faiz indirirse, kısacıların hali nolur..pufffff[/quote]
Kısacıları zaten puflattılar.Ne damar kaldı ne kalp komple söktü py amca.üüü.boks.
-
Buda öbür senaryo : DJI, karakteri olduğu üzere, beklenmedik günde göçüşünü bugün yapar..şöyle %4 felan...eurusd 1.39 lara gelir..TCMB 0.5 veya daha az faiz indirir..Üstüne bi de Başbakan ekonomi hakkında konuşursa değme keyfine kısacıların
-
GROOARRRRRRR...Bu EURUSD nin kadrolu ayıları nerde arkadaş!!!!!!!Salın şunu artık yaww
-
eee...Vob Trader ekranı kapattı, Sazan çalışıyo, Süt danası irma kim bilir hangi forumda sürtüyo :), jelibon bonibon atıştırıyo, teo desen yılların yorgunluğu çökmüş üstüne...v.s. v.s. kimse yazmayınca forumu boydan boya boyamış olmuşum, ...
-
[quote=Astatin;67184]teo desen yılların yorgunluğu çökmüş üstüne......[/quote]
ekonominin tüm kavramlarını çöpe atar bizim vobumuz,
Alıcının olmadığı yerde fiyat düşmez...
O zaman şunu düşünmek lazım, aslında alıcı da ,satıcı da tek bir grup...
-
[QUOTE=Astatin;67184]eee...Vob Trader ekranı kapattı, Sazan çalışıyo, Süt danası irma kim bilir hangi forumda sürtüyo :), jelibon bonibon atıştırıyo, teo desen yılların yorgunluğu çökmüş üstüne...v.s. v.s. kimse yazmayınca forumu boydan boya boyamış olmuşum, ...[/QUOTE]
[IMG][URL=http://img399.imageshack.us/my.php?image=chivasregalroyalsaluteez8.jpg][IMG]http://img399.imageshack.us/img399/5666/chivasregalroyalsaluteez8.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
astatin benden sana ikram:)
-
[quote=Vob Trader;67186][IMG][URL="http://img399.imageshack.us/my.php?image=chivasregalroyalsaluteez8.jpg"][IMG]http://img399.imageshack.us/img399/5666/chivasregalroyalsaluteez8.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
astatin benden sana ikram:)[/quote]
iki buz aliimmm...bi de mümkünse duble olsun... jack daniels olsa daha da süper olurdu ama :)
-
[QUOTE=Astatin;67187]iki buz aliimmm...bi de mümkünse duble olsun... jack daniels olsa daha da süper olurdu ama :)[/QUOTE]
[IMG][URL=http://img122.imageshack.us/my.php?image=buzfh0.jpg][IMG]http://img122.imageshack.us/img122/5696/buzfh0.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
bu kıyağımı unutma biz de hizmet sınırsız:) çay simit değil royal salute ikram edioz:) jacke on ceker bu
Royal Salute ilk defa 2 Haziran 1953 yılında Kraliçe II. Elizabeth’in taç giyme töreni için bir hediye olarak sunulmuştur. Royal Salute adını tahta çıkan kraliçeyi selamlamak için atılan 21 pare top atışından alır. Taç giyme töreninde Kraliçe’nin tacı mavi, kırmızı ve yeşil yakutlardan oluşuyordu. Royal Salute bu taçtan esinlenerek şişedeki renklerini belirlemiştir. Şişelerin tek tek el emeği ile üretilmesinden dolayı bu renkler farklılık gösterebiliyor.
-
Herkese merhaba,
çok yatay bugün, artık trend gelsin :)
-
17.12.2008 14:03:34 ABD'DE MBA PİYASA VE REFİNANS ENDEKSLERİ GEÇEN HAFTA ARTIŞ GÖSTERDİ, SATINALMA ENDEKSİ DÜŞTÜ
ABD'de İpotek Bankaları Birliği(MBA) haftalık ipotek başvuru
araştırmasına göre, 12 Aralık haftasında mevsimsel faktörlerden
arındırılmış ve hem yeniden finansman hem alım kredilerini içeren
mortgage başvuru faaliyetinden oluşan piyasa endeksi yüzde 2.9
artışla 841.4 puan oldu. Geçen hafta endeks 817.7 seviyesindeydi.
MBA'dan yapılan açıklamaya göre, aynı dönemde satınalma endeksi
yüzde 4.5 düşüşle 286.1 puan, Refinans endeksi yüzde 6.5 artarak
4156.0 puan oldu. Geçen hafta Satınalma endeksi 299.6 puan, refinans
endeksi ise 3901.9 puan olmuştu.
Foreks Haber Merkezi
-
1/2 34700 malyet short tutyorum halen diyer yarı 35400 yeresine yaklastımı verceyim..
systems halen
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
-
[QUOTE=hexen;67192]1/2 34700 malyet short tutyorum halen diyer yarı 35400 yeresine yaklastımı verceyim..
systems halen
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde[/QUOTE]
her yer long sinyalde ben kısayım diyorsun yani hexen dostum.......
ben uzuna devam.....sıfır işlemle..
sistem bagımlısı olmamız lazım.....
-
[QUOTE=mbm;67193]her yer long sinyalde ben kısayım diyorsun yani hexen dostum.......
ben uzuna devam.....sıfır işlemle..
sistem bagımlısı olmamız lazım.....[/QUOTE]
benim flat halim bilyosun 3/1 system yonde olurum hep (ona flat diyrum) system yondedim amma 3/1
sindi benim yaptıyım tehlikesi cok teknik graf bakıp 34700 35400 arası short yeresi yaptım kendime..
stop olurum eyer terkar flat olcayım.. amma sindi plan uygun harket edyorum. system dısta..
eyer dediyim yer yukarsına gider short tehlike cok olur bende stop olurum
cunki gun system long signalde
imkb30 vob ddiyim yerden realiz asaya harket olmasa imkb 100 30 000 ....32000 yeresine gider.
-
neyse bi yukarı hareketlendi
-
malum sitede ne dönüyor böyle...bu hafta ne çok arkadaş geldi yeni...
üstelik malum kişi herkesi ikinci yedek siteye yönlendirmeye çalışıyormuş.......
var bi durumda.. hayırlısı
-
[QUOTE=mbm;67196]malum sitede ne dönüyor böyle...bu hafta ne çok arkadaş geldi yeni...
üstelik malum kişi herkesi ikinci yedek siteye yönlendirmeye çalışıyormuş.......
var bi durumda.. hayırlısı[/QUOTE]
ikinci sitemi ora nereki malum kisi kim yabancı kaldım .kom
-
[QUOTE=mersiyk;67197]ikinci sitemi ora nereki malum kisi kim yabancı kaldım .kom[/QUOTE]
malum site işte.....atılanlar bilir....:D
-
Sevgili Catedal,
Garantiyi kompetanına sormak lazım.
ne diyorsun.
-
[QUOTE=mbm;67198]malum site işte.....atılanlar bilir....:D[/QUOTE]
yeni arkadaşlar burayamı geldi ikinci site burasımı oluyor malum kişi herkesi burayamı yönlendiriyor.. burası yedek sitemi kafam karıştı :D hehe
-
[QUOTE=mersiyk;67200]yeni arkadaşlar burayamı geldi ikinci site burasımı oluyor malum kişi herkesi burayamı yönlendiriyor.. burası yedek sitemi kafam karıştı :D hehe[/QUOTE]
ikinci yedek site farklı....oraya yönlendirmeye çalışıyorlarmış...
buraya gelen arkadaşlar gayet seviyeli ve düzgün arkadaşlar..
-
17.12.2008 15:01:22 *morgan Stanley'in 4.çeyrekte Hisse Başına Zararı 2.34 Dolar(beklenti -$0.34)
-
[QUOTE=mersiyk;67200]yeni arkadaşlar burayamı geldi ikinci site burasımı oluyor malum kişi herkesi burayamı yönlendiriyor.. burası yedek sitemi kafam karıştı :D hehe[/QUOTE]
a..t....com diye yedek siteleri var ya. yahoo, hotmail, gmail olanalr oraya gitsin demişlerdi zamanında. Osmanlıcı bir grup var avatarlarda tuğralar vs. Geçen göçmüş. Yedek sitenin yedeği olmayınca veri tabanı komple gitmiş. Yendien açmışlar siteyi sıfırdan. Kuzu diye biri var o oraya gitmiş dediler.
-
[QUOTE=VOBiX;67204]a..t....com diye yedek siteleri var ya. yahoo, hotmail, gmail olanalr oraya gitsin demişlerdi zamanında. Osmanlıcı bir grup var avatarlarda tuğralar vs. Geçen göçmüş yendien açmışalr siteyi sıfırdan. kuzu diye biri var o oraya gitmiş dediler.[/QUOTE]
işi biliyorlar her nekadar paranın dini imanı düşüncesi olmaz deselerde söz konusu türk milleti olunca oluyor
çünkü genelde malüm site ağır solcu takılıyor, aynı düşüncede olmayanları haklı haksız masum suçlu ayrımı olmadan, hemen dışlayıp hatta atıyorlar, baktılar sitede kimse kalmayacak
bir tanede sağa yakın görüş osmanlıcı benzeri bir site yapalım onlardanda faydalanalım diye düşünüyorlar...
-
Ne komplekli insanlar varya kuzum işinize bakın ya Osmanlıymış Asyalıymış Kazakistanlıymış.Kompleks=stres=early death kolay gele bela gide hepinize.Bol gazançlar.
-
ımf / Lıpsky: Hıc Bır Hesaplama Yontemı Krızın 2010'dan Once Bıtecegıne ısaret Etmıyor
-matrıks-
-
34700 malyet shorts halen tutyorum 35250 diyer yarı yazdıdım amma halen gitmedi eyer ora gormeden systems short signal verir diyer yarı verceyım..
cok tehlike is yapyorum systems long signalde hızlı harket yapmayan cok zarrar eder yanlıs etkilememi dikkat olun
-
[quote=hexen;67209]34700 malyet shorts halen tutyorum 35250 diyer yarı yazdıdım amma halen gitmedi eyer ora gormeden systems short signal verir diyer yarı verceyım..
cok tehlike is yapyorum systems long signalde hızlı harket yapmayan cok zarrar eder yanlıs etkilememi dikkat olun[/quote]
Baba doğru iş yapıyorsun.Biz arkadaşlar arasında senden bahsediyoruz.Nefse hakimiyet var sende sen borsada kaybetmezsin bundan şüphen olmasın.Bu işi halletmişssin.Bol kazançlar.
-
gerçektede öyle . adamlar ayrımcılık yapıyor. suçsuz yere birçok kişi ceza yedi . ama kendi yandaşları aynı şeyi yapınca bişi yok.
-
-
Makas daralırken dsi alışa mı geçiyor, bana mı öyle geliyor?
-
-
Geceye short, müzmin short, dolar short, endeks short, short dan başka don giyilmez bu sıralar, uzun giyecende ne olacak, kriz bitecek borsalar arşu ala ya mı çakacak, görürsem söylerim:..::..::..:, saygılar.
-
kapanısa kadar sat gelmesse sistem long ben flat olucam
-
[QUOTE=Vob Trader;67215]gece pozlarını alalım[/QUOTE]
Gece pozu için daha erken, 10 dakka sonra.
-
Eur/usd manyaklaştı, sapıttı, 1,42 üzerinde, olacak iş değil, bunada kısa don giydirmek yakışır:) saygılar.
-
-
[quote=oğuzt;67217]kapanısa kadar sat gelmesse sistem long ben flat olucam[/quote]
Peki sisteme uyuyorsanız kullanıyorsanız sat gelmeyen sistemde neden pozisyon kapanır?
-
[QUOTE=Sunrise;67214]Makas daralırken dsi alışa mı geçiyor, bana mı öyle geliyor?[/QUOTE]
spot düşerken 34700 den long açtı.
-
[QUOTE=Cornetto;67221]Peki sisteme uyuyorsanız kullanıyorsanız sat gelmeyen sistemde neden pozisyon kapanır?[/QUOTE]
uymuyorum cogu zaman simdi oldugu gibi ve bu yuzden kendime cok kızıyorum