-
[QUOTE=SEYYAH;147198]yahu mide bulandırıyorlar artık bunlar.ne dediği belli değil adamın.bir diyor IMF ile yapılacak anlaşma güven sağlar, bir diyor anlaşma olmazsa olmaz değildir.
küçük yatırımcı hiç bu kadar kucağa getirilmedi be...ayıptır günahtır be...1,5 yıldır defalarca IMF IMF IMF...sonuç sıfır...
bir sürü insanın ahını aldı bunlar...bu kadar oynanmaz be...[/QUOTE]
Abi bence süreci iyi götürüyorlar, sn security yukarıda yazmış aynen katılıyorum yazdıklarına...
-
Jani Hocam benide kat kervana emme bende bir rütbe isterüm fazla birşey değil bana bi binbaşı versende olur :D:D.
59800 shortingen 60800 stop gel ulen pala gel bas 60800 ede endamını görelim ulennnnn
IMF = mıymıymıymıyyyyyyyy Orta Vadeli Program = Mıymıymıymıyyyy bunların hayatı mıymıy be
-
[quote=sazan;147204]Açım Astatinim, açlıktan gözü dönmüş SpongeBob bu. Tatil paralarını çıkartayım, tekrar eski ,dingin ve paralı Sazan avatarına döneceğim.
Sonra , senin avatarın da ne yahu. Nerede Koala, şirinbaba yada mr Spock (eşekkulak). Ne zaman baksam, yüzük kardeşliğindeki, eski insan kralların filmdeki sahnesi (sahneleri) aklıma geliyor.[/quote]
Şimdi şöle oldu: Mareşal v.b. dedilerya bana..o açıdan..birliksiz field marshall mı olur bay sazan..avatarın tercümesi budur... :..:
-
10 dk lık ta düşüş hzl! henüz kesinleş medi
-
[quote=Astatin;147207]Şimdi şöle oldu: Mareşal v.b. dedilerya bana..o açıdan..birliksiz field marshall mı olur bay sazan..avatarın tercümesi budur... :..:[/quote]
Ben hep saf mantığı (no emotions :::) simgeleyen mr Spock avatarını tercih ederim.
-
Babacan.......
Bankaların son dönemdeki karları H.B. faizlerinden oldu-mtx
Piyasalarda esas yönün bonocullarca (bankalar) çizildiği kanısındayım.Borsaların her türlüsü (vob-spot) algılamaları pozitif yönde etkiliyerek mevcut durumu desteklemekte, M.B. son günlerin baş aktörü, Para Piyasası Kurulu kararlarlarıyla gündemi oluşturuyor; kanun gereği Hazinemiz ne yazıkki M.B. den direk olarak boçlanamıyor, aradaki yerli ve yabancı (zaten çoğu yabancılarla ortak) kuruluşlar İNDİREGANDİ' ye devam ediyorlar, sanki cennet, öyleki kaynağı belirsiz 18 milyar USD miz bile oldu.Bu para neredeyse IMF nin yapacağı yardıma yakın (krizi teğet geçirtecek bize!).Diğer yandan bankacılık sektörü %35 karla yıldız sektör ve Endex sin ağırlıklı senetleri onlarda,
-
[quote=YAVUZHAN;147199]imf işini olmazsa olmaz noktasına getirmek yanlış diyerek yılan hikayesinin devam edeceğini gösterdi babacan.
aynı sözü başbakanda söylemişti daha önce..[/quote]
Arkadaşlar IMF anlaşması kesinlikle ve kesinlikle olarak..
Bunu 3 harfli kurumun Türkiye çalışanı gizli olarak söyledi.. Dow un çıkacağını söyleyen de oydu. Piyasaların 3 ay dha yukarı gideceğini de.
[B][U]Anlaşma olacak. Sadece zamanı önemli bizim için. Yani ne zaman zirve yapacağız..Bunu kestirmeye çalışıyorum.[/U][/B]
[U]1 haftalık süreçte olmayacağı kesin anlaşılıyor[/U].. O zamana kadar ralli ralli ralli.. 63000 mi oluruz 65000 mi orasını bilemem..
725 longlar 59900 FLATTTIM. .. Saatlik .. [U]Dow un açıldığı saatte kesinlikle ve kesinlikle LONG olacağım...[/U]
-
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146965]Valla ben de o açık şu açık bütçe kötü diye diye short gire gire [U]Nisan başından Agustosa kadar[/U] 15000 ytl kaybettim..
Şimdi ise kazanıyorum. Bugün ters poz. güne başlamama ragmen günü 250 puan karda kapattım. Gerçi karın yarısı komisyona gitti..
Bıyıklı yabancı amca doğru söylemiş. Eylül başı Benim dönüm noktam oldu.
Herkes art niyet aramıştı biz bunları çok duyduk demişlerdi ama ; [U]üç harfli kurumun türkiye temsilcisi dostumuz 3 ay daha yükseliş özgür dow 11 bin derken samimiymiş demek ki.... [/U]
Şunun şurasında 11 bin e ne kaldı ?
O eksik bu eksik bütçe açık satışlar kötü herşey kötü ama
[U]Faizler sıfır ve paranın borsadan başka gideceği yer şu an için hiç yok...[/U]
Düşünün şimdi siz borsacısınız satış yaparak borsayı düşüreceksiniz.. Peki parayı ne yapacaksınız ?? Kına mı yakacaksınız yoksa bu fazla parayı evde mi saklayacaksınız.
[U]Amerika da Gayrimenkul fazlası var fiyatlar prim yapmıyor[/U] . Faize yatıramazsınız sıfır.. Dövizde prim beklenmiyor. Çünkü çok bol likidite var...
Dönüp[U] yine sattığınız kağıdı alıp[/U] borsayı mecbur yükselteceksiniz kazanmak için.. İşte bu yüzden aylardır beklediğimiz düşüş gerçekleşmiyor. Gerçekleşmeyecek.
Amerika 150 milyar dolardan fazla para bastı.. Bir süre daha piyasadan bu likidite çekilene kadar. Ralliye devam. Ne kadar mantıksız gelse de olacağı bu..
Aynen longistan. [U][B]Bi dee bunun üstüne bayram arifesinde IMF patlatırlarsa çok pis coşabilirim onu söyleyeyim.[/B][/U]
Aslında düşüşün ne zaman başlayacağını bilmek çok kolay...
Küçük yatırımcı mallanınca felan derler ya o külliyen yalan
.
[U][B]Milyar dolarlık dev fonlar ne zaman parayı borsadan başka yatıracak yer bulur[/B][/U] . Ne zaman likidite azalır . Dolar sıkıntısı başlar..Bernanke faiz yükseltmek zorunda kalır. .
[U]O zaman borsa düşer[/U]. Ancak yakın değil..
O zamana kadar 11 bin de olur 12.000 de..
Bu gidişle ekonomi Yorumculuğu ve [U]kendime özgü orta vadeli analiz[/U] konusunda yakında Yaşar Hoca' ya yetişeceğim..) Ama daha öğreneceğim çok şey var..
Üç harfli Bıyıklı samimi dostun [U]Yes , sign. Bu gizli ama IMF ile kesinlikle anlaşacaklar özgür[/U] dediğini bir kez daha hatırlatır.
Cümleten iyi akşamlar hayırlı kandiller dilerim.[/QUOTE]
Bu üst düzey arkadaş yakında işinden olacak..
-
[quote=sazan;147209]Ben hep saf mantığı (no emotions :::) simgeleyen mr Spock avatarını tercih ederim.[/quote]
Tamam patron al senin olsun o zaman:..::..: şaka bir yana; "kendi için şey" "kendinde şey" den daha aşağıdadır.. O yüzden biz fanilerin saf mantık ile hareket etmesi mümkün değildir biliyosun :) Ha gitmesekde görmesekte olamasakda o bizim sembolümüz olsun diyosan.. olabilir...:) gardrop da sıra ona gelince giyerim yine:..::..:
-
[quote=temese;147213]Bu üst düzey arkadaş yakında işinden olacak..[/quote]
Kimse söylemez forum olarak bu değerli bilgiyi aramızda saklarsak bişey olmaz.. Hem 1 kişi değiller... Bu kurumun üst düzey 10 -15 tane çalışanı var Türkiye de. Kimin yaptığı belli olmaz.. . . . . . . 'ya bişey olmaz..
-
olummmm...
debelenip durma....getir şu paraları ver....bak daksi gızda çıkıyor...müşteride var....
ver usaglara malı....in asagı...
gel mama vereyim....sıkıldım lemmm....flat olurummmm haaaa.....