[QUOTE=Astatin;147252]seluklu boss selçuklu boss, vataryuduyingder? verisdı küskü?[/QUOTE]
kusku is ready .. at 15:30 . i will give the biggest kusku .. waterfall .. waterfall .. waterfall .. :D:D:D:D
Printable View
[QUOTE=Astatin;147252]seluklu boss selçuklu boss, vataryuduyingder? verisdı küskü?[/QUOTE]
kusku is ready .. at 15:30 . i will give the biggest kusku .. waterfall .. waterfall .. waterfall .. :D:D:D:D
[QUOTE=enorton;147254]Vay anasını yine forumda tek long ben kaldım :)[/QUOTE]
enorton patron .. içimden bi his bugün seninde kısaya geçeceğini söylüyor .. hayırlısı .. kısaya geçersen akşam golü atarız .. hehhe :D:D
[quote=selçuklu;147255]kusku is ready .. at 15:30 . i will give the biggest kusku .. waterfall .. waterfall .. waterfall .. :D:D:D:D[/quote]
patron ayıboluyo... küsküisredi, ayvilgivdubestküskü..votırfol küsküfol..de de çok belli olmasın...aynı ** gibi olsun..bilen bilsin...lelele.lelele
termal kamera ve uydu istihbaratı 650 koordinat yeresinin hemen altında yoğun ayu yığınağı tespit etti...750 den takviye gönderdim... gibi sat gelebilir diyor....
aam her an ayulara katılmak yerine nükleeri sallayıp saf değiştirebilirm..bakalım..kim güçlüyse ona takılcaz patron... :) paranın milliyeti olmaz...:)
Pasif ayular. Siz öyle bakın emi. Maviyi kıramazsak, tersten küskü.
[FONT=Arial Black][I]demir tava geldi kömür bitti[/I] akıl başa [I]geldi[/I] ömür [/FONT][I][FONT=Arial Black]bitti veeee [COLOR=Red]endeks yola geldi para bitti [/COLOR]:D
datada bol şans[/FONT]
[/I]
[QUOTE=sazan;147259]Pasif ayular. Siz öyle bakın emi. Maviyi kıramazsak, tersten küskü.[/QUOTE]
Allah söyletiyo :D
[quote=sazan;147259]Pasif ayular. Siz öyle bakın emi. Maviyi kıramazsak, tersten küskü.[/quote]
data varmış..ü[url]www.sevmiyorum[/url] yazu toro olaylrını
800 shortcover ve long . ralli .. veriyede uzun ..
[QUOTE=selçuklu;147256]enorton patron .. içimden bi his bugün seninde kısaya geçeceğini söylüyor .. hayırlısı .. kısaya geçersen akşam golü atarız .. hehhe :D:D[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;147263]800 shortcover ve long . ralli .. veriyede uzun ..[/QUOTE]
.brv.brv.brv Bana diyoken sen doğru yolu buldun bak... :D
15 dk boll çok şık duruyor .. uzun devam .. ralli .. veriyede uzun .. bol şans herkese ..
900-925 stoploss ve .. kısa .. şelale ..