[quote=flexy;420867]toto moto çıkma ihtimalini falan düşününce işin büyüsü kaçıyo, ondan oynamıyorum patron :D[/quote]
patrons...tv de MPden 3 kez büyük ikramiye kazanan vatandaşı görünce istatistiğe olan inancım kayboldu:::
Printable View
[quote=flexy;420867]toto moto çıkma ihtimalini falan düşününce işin büyüsü kaçıyo, ondan oynamıyorum patron :D[/quote]
patrons...tv de MPden 3 kez büyük ikramiye kazanan vatandaşı görünce istatistiğe olan inancım kayboldu:::
gorkuyorum gnome...bu kadar yatay ve baskıdan sonra başlayacak hareket 1 haftalık dilimde 5000 lari bulabilir. Doğru tarafta olalım inşallah, Allah gonratlarımızın günahlarını affetsin..amin
[quote=astatin;420872]patrons...tv de mpden 3 kez büyük ikramiye kazanan vatandaşı görünce istatistiğe olan inancım kayboldu:::[/quote]
savcılık soruşturma açtmış üçkağıt yapıyormuş piyango idaresi hep aynı yerlere çıkıyormuş ikramiyeler gazete yazıyordu .
Acele mi ettim ne ? Indik hala düz işaret vermedi . Bu yüzden fiat çizginin etrafında dolanıp duruyor . çizgi 88.475 . . .
Ama dışarı çıkmak zorundayım , işaret gelirse maalesef göremeyeceğim .
[quote=gnome;420874]savcılık soruşturma açtmış üçkağıt yapıyormuş piyango idaresi hep aynı yerlere çıkıyormuş ikramiyeler gazete yazıyordu .[/quote]
yok be abi... ona inanmıyorum ben... aynı yer dedikleri 3 tane koca koca ilçe..Çankaya, Pendik, Muratpaşa...o çok da zor bir ihtimal değil...bir çankaya nüfüsü muhtemeln 60 ilin her birinden daha fazladır mesela...ayrıca bir sahtekarlık olsa adamlar hep aynı ilçeden mi yatırırlar yahu:p..bu arada Muratpaşa ya gazetlerden önce ben uyanmıştım bir kaç kez çıkan yer olarak görünce...:)....
AMa yine de kıllananlar sayısal oyun oynamasın o zamani spor toto oynasım..gerçi onda da şike durumları olabiliyor ama...:p
şöyle bi hisse yokmudur yaa 1 koysak cuma 2 alsak üwww
[quote=seagate;420877]şöyle bi hisse yokmudur yaa 1 koysak cuma 2 alsak üwww[/quote]
hisse yok ama his var... mesela longsun..bugün zarar ettin üzüntü hissi kapladı içini...cumaya kadar vob daha da düşerse iki katı veya daha fazla üzüntü hissi mümkün:o ivrenç espri oldu..biliyorum..:..:
[quote=seagate;420877]şöyle bi hisse yokmudur yaa 1 koysak cuma 2 alsak üwww[/quote]
0.25 koyup 800,000 alma olanağu var..ama cuma değil, pazar gününe kadar... spor toto:::
[quote=Astatin;420880]0.25 koyup 800,000 alma olanağu var..ama cuma değil, pazar gününe kadar... spor toto:::[/quote]
patron bi o kaldıydı el atmadığım nası kaçırmışıkk üwwwwwwwww
nası oynaniyirr
[quote=seagate;420881]patron bi o kaldıydı el atmadığım nası kaçırmışıkk üwwwwwwwww
nası oynaniyirr[/quote]
Abi 15 maç var..Sonuç tahmin ediyosun..ilk takım kazanır ve/veya ikinci takım kazanır ve/veya berabere biter..tabi veyaların sayısı arttıkça kupon bedeli de artıyor:D he rmaça tek tahmin yaparsan kupon bedeli 0.25 TL :)..
Bilyoner.com sitesinde gerçek maç programı üzerinden simüle edebilirsin...
Ayrıca "oltaya takılanlar" topiğine de bir bak derim...:::
son bir mezarcılık yaptım..275 şort kavır 375 reşort... bakalım nerde çarpacak
ah be "sümbülzade vehbi efendi"..nerelerdesin..tam senin ortamlarım
cemtaşa bakiyom sağlam hisse hiç prim yapmamış pehhh işlemde olduğu yok vesselam
ÜWWW denizbank ı dıkladım oda primsiz üwww yatırımcı isyanlardadır bi okuyim bakem
15 dklık VOB grafda, sokmaya hazırlanan yılan formasyonu var
üwww denizbankdan 1 milyon lot varmış astatin tut ucundan kompLe kapatak üwww
tarih yazalım üwwwww
[quote=seagate;420888]üwww denizbankdan 1 milyon lot varmış astatin tut ucundan kompLe kapatak üwww
tarih yazalım üwwwww[/quote]
abi sen başla tarih yazmaya..benim küçük bi işim var 2 dakika sora yanındayım:D
[QUOTE=Astatin;420873]gorkuyorum gnome...bu kadar yatay ve baskıdan sonra başlayacak hareket 1 haftalık dilimde 5000 lari bulabilir. Doğru tarafta olalım inşallah, Allah gonratlarımızın günahlarını affetsin..amin[/QUOTE]
AMIN AMIN AMIN
Evet çok kastı kendini , kötü patlayacak.indiği takip ediyorum işaret verince söyleyeceğim , onda yalan olmaz.onun sayesinde palanin paraciklarini alacağız inşallah
L:88100, H:88675, Ort: 88411, Kapanış: 88425...trade ortamı değil mayın tarlasıydı bugün... peee
noldu bugün yaw? :D böyle piyasada saniyede 190 pozisyon alırsak sanırım gün sonunda komisyonlarıda çıkınca 1 kademe karda olabiliriz.Günlük marjın 5% i yaw az buz değil :)
[quote=astatin;420883]son bir mezarcılık yaptım..275 şort kavır 375 reşort... Bakalım nerde çarpacak[/quote]
ben onu yapamıyorum , daha doğrusu yapmıyorum because komisyon yüksek maalesef :(:(:(
[quote=gnome;420868]sevgili dostlar ormana tepeden bakalım ,
pala denyosu ( fiat demiyorum çünkü pala nın bizahiti kendisi fiat demek)
20 günlük hareketli ortalamsının altında . Cuma altında kapattı , pazartesi altında kaldı şu an itibarıyla bugünde altında . 20 günlük ortalama 88.700 lerden filan geçiyor .
Tehlike büyük , tehlike gaçınılmaz . . . . . ..[/quote]
yalnız bu şerro milleti kandırmak için 2-3 gün ortalamanın altında tutup sonra yukarı roketleyebilir .
Sevgili pala bilesinki bu türden hareketlerin kesinlikle hoş karşılanmayacak ve angajman kuralları gereği anında misliyle karşılık verilecektir . :)))
[QUOTE=Astatin;420887]15 dklık VOB grafda, sokmaya hazırlanan yılan formasyonu var[/QUOTE]
BENCE O DAHA ÇOK KY Yİ ÖPMEYE HAZIRLANAN PALA FORMASYONU .dng
[URL="http://www.samsunkenthaber.com/haber/guncel/paralari-alip-sir-oldu/9691/yorum/sayfa-3.html"]http://www.samsunkenthaber.com/haber/guncel/paralari-alip-sir-oldu/9691/yorum/sayfa-3.html[/URL]
vatandaş da ne para varmış arkadaş 35 milyon luk altın para toplamış adam vıNNNnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şehirde para kalmadı napacazzzz
İddiaya göre kuyumcunun 115 milyon TL para götürdüğü ve bazı mağdurların halen emniyete başvuru yapmadığı öne sürüldü.
[quote=Astatin;420839]::::::söyledik NUNİ...sonraki mesajlara bak:..::..: Ama iyi tarafından bak, rezil olduğunu bilmiyorsan, bilmediğin süre boyunca rezil olmuş sayılmazsın...Acı çektiğini hissetmemen diye bir durum söz konusu olamaz gibi..teorik olarak:::[/quote]
[quote=flexy;420840]niçün çaldın? niçün? :..:[/quote]
vallahi kipi kipir oynuyordu ben ekledigim zaman...
asti siirin igrenc olmus...
flex, sen de mi ceyiz parani voba yatiriyon? yapmayin evladim:::
re re re ra ra ra....
[IMG]http://devilsfoe.com/wp-content/uploads/2012/08/lion_lamb_and_doves_peace-animated.gif[/IMG]
peeeh..- 400 puan gap sanki 7.8 şiddetinde deprem gibi geldi. onca yataydan sonra.....hehehe... kraşi....
ohh mondiyooo....
[quote=nunu;420901]vallahi kipi kipir oynuyordu ben ekledigim zaman...
asti siirin igrenc olmus...
flex, sen de mi ceyiz parani voba yatiriyon? yapmayin evladim:::[/quote]
Ha bak çeyiz dedinde amerikanya'dan böle tablet, efenim böle denişik elektronik bişiler falan getiriyim demek yok :p neymiş foruma hareketli fotolar koymalar bilmem ney :..: onlar da çalıntı zaten, cık cık cık..
Sümbülzade Vehbi Efendi yi hörmetle anıyoruz...hehehe
[quote=Astatin;420907]Sümbülzade Vehbi Efendi yi hörmetle anıyoruz...hehehe[/quote]
o kime refer ediyor patron yaw? :)))
15.10 halkbank alan vatandaşlar karda maşallah
usta sayısalda banko sayıların varmı...:p .brv.brv.brv
Şu avrupa hakkında yapılan yorumlara hastayım.Puan versen, A yorumu 1, B yorumu -1,C yorumu 1...0'a 0 elde var sıfır.İşin ilginci bunu yapan aynı kurum yada kişi..
Dikkat indik hala sat vermedi . Sert bir yukarı heran yapabilir . Inşallah yapmaz.
[quote=flexy;420908]o kime refer ediyor patron yaw? :)))[/quote]
meşhur bir şiiri var.... google a sor:..:
[quote=obsidyen;420910]usta sayısalda banko sayıların varmı...:p .brv.brv.brv[/quote]
süper loto dimek istedin herhalde... var ama teşhir edince büyüsü bozluyor çıkmıyorlar..bu durumda sölimmi, söylemiimmi
[quote=Astatin;420913]meşhur bir şiiri var.... google a sor:..:[/quote]
.dng.dng şimdi tamam
[quote=Astatin;420914]süper loto dimek istedin herhalde... var ama teşhir edince büyüsü bozluyor çıkmıyorlar..bu durumda sölimmi, söylemiimmi[/quote]
yok usta sayısal didiydim şehere inecemde evliyenden sonna sihirli iki numero alsak eyi olcaydi usta...brv.brv
[quote=Astatin;420913]meşhur bir şiiri var.... google a sor:..:[/quote]
ustadmış yaw...:..::..::..: