-
May 25 (Bloomberg) -- U.S. stocks erased losses, paring a global retreat in equities, while the euro wiped out most of its declines against the dollar and yen on speculation financial reform will hurt bank earnings less than estimated. Equities rebounded after briefly falling to the [URL="http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=SPX%3AIND"][COLOR=#0000ff]weakest[/COLOR][/URL] levels of 2010.
The Standard & Poor’s 500 Index rose less than 0.1 percent, recovering from a 3.1 percent slump, after dropping its February low of 1,044. The MSCI World Index of shares in 23 developed nations fell 1.5 percent after losing up to 3.4 percent. The euro climbed to $1.2374 and 111.75 yen at 5:50 p.m. in New York, jumping from $1.2178 and 108.84 yen. The yield on 10-year Treasuries dropped 4 basis points to 3.16 percent after touching 3.06 percent as investors snapped up the safest assets earlier.
The recovery in U.S. equities reduced losses from a global selloff that sent the MSCI World Index to the lowest intraday level since July 30 and pushed Russian shares down 20 percent from their April peak. U.S. Representative [URL="http://search.bloomberg.com/search?q=Barney+Frank&site=wnews&client=wnews&proxystylesheet=wnews&output=xml_no_dtd&ie=UTF-8&oe=UTF-8&filter=p&getfields=wnnis&sort=date:D:S:d1"][COLOR=#0000ff]Barney Frank[/COLOR][/URL], who will lead congressional talks to produce a financial-regulation bill, said Senate language that would require commercial banks to wall off their swaps-trading operations “goes too far.”
“Bulls were inspired to go back into the market,” said [URL="http://search.bloomberg.com/search?q=Michael+O%3FRourke&site=wnews&client=wnews&proxystylesheet=wnews&output=xml_no_dtd&ie=UTF-8&oe=UTF-8&filter=p&getfields=wnnis&sort=date:D:S:d1"][COLOR=#0000ff]Michael O’Rourke[/COLOR][/URL], chief market strategist at BTIG LLC in Yardley, Pennsylvania. “It’s tough to sustain that kind of drop without a strong a catalyst. We didn’t see a default.”
Concern the European debt crisis will spread has driven the MSCI World Index down 16 percent after Greece, Spain and Portugal had their credit ratings cut. Four Spanish banks said they will combine as regulators push lenders to merge with stronger partners, boosting speculation that the nation’s ailing lenders signal widening turmoil.
--------------
ya belki onemli bişey vardır içeriğinde ben anlamamda:))
-
SN JANİ foruma katkınız çok büyük bu yazıyı size yazmak benim için bir borçtur. ''Kuzu bir efsanedir''...GUZU BU BORU DEEL...bu aleminkralı sensin....
-
[quote=jani;244252]kuzu bu boru deelll...diyemiyen adam bi daha beni okuyamıyacak...benden kurtulacak...[/quote]
4-5 senedir , defalarca şahit oldum. Büyüksün baba, Kuzu bu boru deell.
-
Kuzum sen kazandığın zaman sana söylenenler ortada yok...
ama terse kaldığında ortaya çıkıp moral bozmak için yapıyolar...
ama biz kuzu yandaşları olarak buna müsade etmiycez...
sizin emeklerinizin karşılığını zaten ödeyemeyiz ama basit bi teşşekkürümüzü de kabul edersen ne mutlu bize...
Kuzum emeklerini forumda hiç bi karşılık beklemeden paylaşman için Allah Razı olsun demekten başka bişey yapamıyoruz...
Gerçekten KUZU BU ALEMİN KRALI...KUZU BU KUZU BORU DEĞİL...
-
[quote=jani;244223]dün short olurken...2000 puan eksi acar bu demiştim...açtı...
bugün long olurken....1000 puan artı acar bu demiştim...düzeltiyorum 1500 puan....
dow...toplar gelir 10 000 üstüne atar demiştim...attı neredeyse artı kapıyacaktı...s&p artı kapadı...
paritelere bu gece müdahale gelir dedim...timoty yawrum cınden avrupaya gecti dedim...pariteyi gudurttu merkezler...1.21 lerden 1.2345 e attılar....
şimdi sizden bi ricam var....biliyorsunuz çok düşmanım var...
her sevenim birer defa sunu veya benzerini yazsın...
''kuzu bir efsanedir''...GUZU BU BORU DEEL...bu aleminkralı sensin....
YOKSA...Bundan sonraki gapları yazmam haaaa...bu sevginizin göstergesi ossun...düşmanlarım çatlasın...[/quote]
---------------
-
[quote=jani;244247]KUZU BU BORU DEEELLL...diyen herkes...dostlarımdır...ve öbür foruma transit beleştir...[/quote]
Emeğine tekrardan teşekkürler,,
-
[QUOTE=jani;244247]KUZU BU BORU DEEELLL...diyen herkes...dostlarımdır...ve öbür foruma transit beleştir...[/QUOTE]
lem kuzu....yine tüyüp kaçarsan...tirexlerin menüsüne beyin tavayı dahil ederim...ha ha ha :..::..::..:
-
''GUZU BU BORU DEEL''
Teşekkürler sn Jani...
Yorumlarınızı zevkle okuyorum,yararlanıyorum.
Sn. Küçük K'nın belirttiği gibi her an biri gelecek yine ortalığı dağıtacak diye korkuyorum.
Umarım yeni yeriniz istediğiniz gibi huzurlu olur, orada görüsmek üzere...
-
kuzu bu boru deell.........
herkes bunu eyice anlasın........
ok........
-
[B]jani[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=244223#post244223"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]dün short olurken...2000 puan eksi acar bu demiştim...açtı...
bugün long olurken....1000 puan artı acar bu demiştim...düzeltiyorum 1500 puan....
dow...toplar gelir 10 000 üstüne atar demiştim...attı neredeyse artı kapıyacaktı...s&p artı kapadı...
paritelere bu gece müdahale gelir dedim...timoty yawrum cınden avrupaya gecti dedim...pariteyi gudurttu merkezler...1.21 lerden 1.2345 e attılar....
şimdi sizden bi ricam var....biliyorsunuz çok düşmanım var...
her sevenim birer defa sunu veya benzerini yazsın...
YOKSA...Bundan sonraki gapları yazmam haaaa...bu sevginizin göstergesi ossun...düşmanlarım çatlasın[/I]
[I]kuzu abi..[/I]
[I]senin yardımlaşmana tek kelime allah razı olsun diyorum....[/I]
[I]bugunkü yol haritamızı nasıl yorumluyorsun?[/I]
[I]tebrikler abi...[/I]
-
Cümletten Günaydın Arkadaşlar Herkeze Bol Kazançlar.................KUZUSUZ OLMAZ.............
-
''kuzu bir efsanedir''...GUZU BU BORU DEEL...