[quote=Vob Trader;24015]bu pariteler,bu petrol,bu emtialar ve bu benchmarklarla isterse değil 5 dakkalık günlük bile sat versin bu borsa bugün düşmez olağan dışı bişey olmassa.[/quote]
çok diil bir hafta önce de çıkmaz çıkamaz dioduk :dü:
Printable View
[quote=Vob Trader;24015]bu pariteler,bu petrol,bu emtialar ve bu benchmarklarla isterse değil 5 dakkalık günlük bile sat versin bu borsa bugün düşmez olağan dışı bişey olmassa.[/quote]
[QUOTE=serkanyurttas;24013]bi petrol kontratı ne kadar
alım satım ne kadar
6 dolar düsünce düsüse oynarsan bi kontrata ne kazanıyorsun yada kaldırac oranı
merak ettim genel kültür olsun tesekkürler :D[/QUOTE]
kuruma göre değişior kısaca şöyle anlatayım.petrolde işlem yapabilmek için NYMEX ( New York Mercantile Exchange) de işlem yapma yetkisi olan bir aracıdan hesabınız olması gerekir. 1 petrol kontratı 1ooo varil petrol demektir.benim kurumum da 1 kontratın teminatı 12.443 usd dir. yani 1 e 10 gibi bir kaldırac düşenebilirsiniz. avantajınız ise şu farklı ve derin piyasalarda 01:00-00.15 saatleri arası gönlünüzce işlem yapabilmek:)
[QUOTE=serkanyurttas;24013]bi petrol kontratı ne kadar
alım satım ne kadar
6 dolar düsünce düsüse oynarsan bi kontrata ne kazanıyorsun yada kaldırac oranı
merak ettim genel kültür olsun tesekkürler :D[/QUOTE]
kuruma göre değişior kısaca şöyle anlatayım.petrolde işlem yapabilmek için NYMEX ( New York Mercantile Exchange) de işlem yapma yetkisi olan bir aracıdan hesabınız olması gerekir. 1 petrol kontratı 1ooo varil petrol demektir.benim kurumum da 1 kontratın teminatı 12.443 usd dir. yani 1 e 10 gibi bir kaldırac düşenebilirsiniz. avantajınız ise şu farklı ve derin piyasalarda 01:00-00.15 saatleri arası gönlünüzce işlem yapabilmek:)
[QUOTE=lwarrior;24017]çok diil bir hafta önce de çıkmaz çıkamaz dioduk :dü:[/QUOTE]
ben bugün diye belirttim ama :)
[QUOTE=lwarrior;24017]çok diil bir hafta önce de çıkmaz çıkamaz dioduk :dü:[/QUOTE]
ben bugün diye belirttim ama :)
dax obo gibi bir şey oluyor galiba..... 15 dakikada
yeni zirve yapmazsa...
yeni zirve yapsa bile 15 dakikalıkta uyumsuz olacak büyük ihtimalle...
bizim gördüğümüzü görmezmi bizim py... yoksa görüpte adilik yapıp yukarımı çekerler piyasayı....
dax obo gibi bir şey oluyor galiba..... 15 dakikada
yeni zirve yapmazsa...
yeni zirve yapsa bile 15 dakikalıkta uyumsuz olacak büyük ihtimalle...
bizim gördüğümüzü görmezmi bizim py... yoksa görüpte adilik yapıp yukarımı çekerler piyasayı....
emre giymiş fb forması.... canlı yayında şu an...
emre giymiş fb forması.... canlı yayında şu an...
[quote=Vob Trader;24019]ben bugün diye belirttim ama :)[/quote]
bugünlük sizi kırmayalım o halde..
ama lışkanlık yapmasın böle yukarı yukarı..
yarından itibaren saatlik günlük ve haftalıkları geri alalım satış tarafına :)
[quote=Vob Trader;24019]ben bugün diye belirttim ama :)[/quote]
bugünlük sizi kırmayalım o halde..
ama lışkanlık yapmasın böle yukarı yukarı..
yarından itibaren saatlik günlük ve haftalıkları geri alalım satış tarafına :)