[quote=bull market;67219]Eur/usd manyaklaştı, sapıttı, 1,42 üzerinde, olacak iş değil, bunada kısa don giydirmek yakışır:) saygılar.[/quote]
alamanlar ne dedi bugün 1,50 de müdahele etmeli ECB falan filan
demekki 1,4999 kadar yolu açıktır:..:
Printable View
[quote=bull market;67219]Eur/usd manyaklaştı, sapıttı, 1,42 üzerinde, olacak iş değil, bunada kısa don giydirmek yakışır:) saygılar.[/quote]
alamanlar ne dedi bugün 1,50 de müdahele etmeli ECB falan filan
demekki 1,4999 kadar yolu açıktır:..:
bu dax bizden facia.
geceye kısa gireceğim...kısa ortalaması 34700 oldu...
[quote=mozkan;67224]alamanlar ne dedi bugün 1,50 de müdahele etmeli ECB falan filan
demekki 1,4999 kadar yolu açıktır:..:[/quote]
ahanda 1,4392 stoplar temizlene:..::..:
Dolar serbest piyasada bu hafta 1,4900-15000 seviyelerine çabuk ulaşacak görülüyor, kısaya devam:)
eyer kısa peryots short signal verir.. gun system dolayı shorts tetik olmalı cunki asaya harket hemen olur yukarya terkar doner..
benim shorts malyet 34700 amma tehlikeli cunki gun system long signalde.. sindiki gelen dusme gun system destek yerine kadar normal realiz demek..
systems asayada eyer 15 dakk short signale girer min 33500 yeresine kadar düsme potansı olur
amma sindi önem yeri 34000 ..34100 yeresi ora asayasında 33000.333500 yeresi var.. burala düsmeyi kar realize anlamda yapar eyer bu olur ben orlardan realiz etceyim. sonra flat kalcayım.. düsme devam icun oralar kırılması gerek.
5 dakk short signal 15 dakk long signal gun long signal
yeni malyet short yapcak olan dikat olsun cunki 15 dakk system destekten dolayı yukarya asaya harket olur buda sasırtır zarar ettirir. dikat olun
bana sat geldi hayırlısı uyalım bakalım ne olcak
Millet nasılda saldırdı vob da dolar kısalamaya, hey yavrum heeeey, dolardan kazanın birazda:) aslanım ky grubu:)
bu doce efg ne iş yapar bunlar ya.
[QUOTE=jelibon;67199]Sevgili Catedal,
Garantiyi kompetanına sormak lazım.
ne diyorsun.[/QUOTE]
Nedir ? Yeni okuyorum .. Bakimm ..
Garanti ile ilgili soru nedir bulamadım?
[QUOTE=jelibon;67233]bu doce efg ne iş yapar bunlar ya.[/QUOTE]
Allah razı olsun bu amcalar sayesinde arada para kazanıyoruz. :..:
[QUOTE=catedral;67234]Nedir ? Yeni okuyorum .. Bakimm ..
Garanti ile ilgili soru nedir bulamadım?[/QUOTE]
ben sordum nasıl duruyor diye. garip soru tarzı benimki.:))
Sistemlerin çoğu muhtemelen sattadır... Benim 5 dakkalıklar satta.. Ben kapanışta 34250 den lonladım..
Bu havada kimler long bakiiimmmm:)
[QUOTE=jelibon;67236]ben sordum nasıl duruyor diye. garip soru tarzı benimki.:))[/QUOTE]
Bence 2.49 u kırmazsa 2.70 e kadar gider. Yalnız obsiyonlarını falan bilmiyorum bu ara. bence mümkün olduğunca yukardan kapatacaklardır 12. ayı..
Bunların yabancı ortaklık olurken hisse fiyatları üzerindende anlaşmalar falan yapılıyor. Belli meblağın altına inmemesi falan gibi. Tabii biz o fiyatları bilmiyoruz.
[QUOTE=catedral;67238]Bence 2.49 u kırmazsa 2.70 e kadar gider. Yalnız obsiyonlarını falan bilmiyorum bu ara. bence mümkün olduğunca yukardan kapatacaklardır 12. ayı..[/QUOTE]
2,90 bekliyorum. mübarek koca endekste diğer bankalar hava cıva.
[QUOTE=jelibon;67240]2,90 bekliyorum. mübarek koca endekste diğer bankalar hava cıva.[/QUOTE]
Deminki yazıya yaptığım eklenti sebebiyle mümkündür.. Mümkün olduğunca yukardan kapatmak isteyeceklerdir. 2.70 temkinli verdim..
[QUOTE=catedral;67237]Sistemlerin çoğu muhtemelen sattadır... Benim 5 dakkalıklar satta.. Ben kapanışta 34250 den lonladım..
Bu havada kimler long bakiiimmmm:)[/QUOTE]
ben varım.....lelele
kapanışa dogru 34675 den bende kısalıp 34250 den bende uzun girdim geceye..
bakalım nasibimize ne çıkacak sabaha.....
[QUOTE=jelibon;67240]2,90 bekliyorum. mübarek koca endekste diğer bankalar hava cıva.[/QUOTE]
Yoncada benim de beklentim o (2.90) yonunde..
[quote=catedral;67237]Sistemlerin çoğu muhtemelen sattadır... Benim 5 dakkalıklar satta.. Ben kapanışta 34250 den lonladım..
Bu havada kimler long bakiiimmmm:)[/quote]
seni gidi şam şeytanı :) long yok short var... sabah gemileirm batıktı pasifikte..şimdi gayet iyiyim...vob30 düşmüş..altın uçmuş.. kaymaklı kadayıf olmuş..bir de DJ 8700 falan kaparsa değme keyfime...
Böyle olursa bütün foruma benden şarap...Bi ara Atatürk Orman Çiftliği, Boğa Kanı diye bir şarap çıkarmıştı...1 şisesi duruyor...Hem olayın manasına da uygun olur...
vobum treydırım ....ilk kadeh sana
[QUOTE=Astatin;67245]vobum treydırım ....ilk kadeh sana[/QUOTE]
Hiiihiiii o da uzun:)
İmrendirdin bak şimdii.. Bende açimm bari. Ama sen dikkatli iç..
[quote=catedral;67246]Hiiihiiii o da uzun:)
İmrendirdin bak şimdii.. Bende açimm bari. Ama sen dikkatli iç..[/quote]
Ha bak onu bilmiyordum ama ben zaten ikramı kısa diye yapmadım :) Gündüzki ikramına karşılık olsun diye :)...Dikkat olayına gelince...Sana bişi olmasın...Kan da döktük kan da içtik :) bir gün fazla bir gün eksik :) boğa kanı da içeriz, dana kanı da...kanımızda dökülür icabında ......nema problema
minibüs şöförü ağzıyla yazmışım..breh
bacak omza bugün değil yarın olsun:)
sp direnç 918, 945, 1000.
destek 900, 875.
nasdaq direnç 1590-1603 ve 1670.
destek 1544, 1520.
dow direnç 9000, 9300-9350.
destek 8720, 8500.
Geldim sonunda yahu neler olmuş paritelere :) Bugün için DJI öngörünüz nedir kısalar ağırlıkta galiba? Astatin dolarları verdin mi geri? Eur-Usd kısalayabilir miyim? Eur-Jpy ne olur? Acil yanıt lütfen üüü
[quote=hexa;67253]Geldim sonunda yahu neler olmuş paritelere :) Bugün için DJI öngörünüz nedir kısalar ağırlıkta galiba? Astatin dolarları verdin mi geri? Eur-Usd kısalayabilir miyim? Eur-Jpy ne olur? Acil yanıt lütfen üüü[/quote]
USDYTL leri stopladım.. VOB30 da kısa bekliyrum..Altında uzundayım..Başka poz yok..gbpjpy yi soracakdın herhalde..yok onda yeni kısa açmadım maalesef...
bugun dow artı kapayacak gıbı duruyor
gerçı benım beklentım -
yarınkı verılerın kotu geleceğını hesaba katarak
bu geceden - olur dıye duşunuyorum
+ kapatırsa yarınkı verılerın
ıyı olarak yorumlayacağım
Astatin yarın usd-try longlayabilir miyim sabahtan? Eur-Jpy'de 30 pip aldım çok az kısalmıştım fakat eur-usd kötü durumdayım :D Zaten çok minimal düzeyde kısalamıştım gerekirse 2010 yılına kadar beklerim belki parite 1.1 lere düşer :D
bu dow birgün bakıcak "yen nekadarda cok düşmüş salıverelim ipleri bizde düşelim" dicekler ve cakıcaklar aşağı..
[QUOTE=hexa;67257]Astatin yarın usd-try longlayabilir miyim sabahtan? Eur-Jpy'de 30 pip aldım çok az kısalmıştım fakat eur-usd kötü durumdayım :D Zaten çok minimal düzeyde kısalamıştım gerekirse 2010 yılına kadar beklerim belki parite 1.1 lere düşer :D[/QUOTE]
dolardaki son dönemde olan artişin sahte bir yükseliş olduğunu uzun vadede paritenin euro lehine avantaj olduğunu düşünüyorum, nihai beklentim 0.40 (dikkat uzun vade.)
sevgiler.
avrupa kotu sıkıştı ekonomılerı kotuye gıdıyor
durgunluk almış başını gıdıyor
bırde ustune bunlar yokmuşçasına
paraları değerlenıyor
ne yaman çelışkı
Jelibon Eur-Usd için 0.9 a kadar düşebileceğini duymuştum ama 0.4 şaşırtı beni :confused: Usd-Try için yarınki faiz kararı sonrası veya öncesi beklentin nedir?
[QUOTE=hexa;67262]Jelibon Eur-Usd için 0.9 a kadar düşebileceğini duymuştum ama 0.4 şaşırtı beni :confused: Usd-Try için yarınki faiz kararı sonrası veya öncesi beklentin nedir?[/QUOTE]
ters anladın usd-eur 0.40.
Dow A Yarın En Geç Diğer Gün Vermeleri Lazım 36000 Lere Atsakda Shortlasam Artık 39300 27150 Düssünde Bile En Akıllı Tepkımız 31550 Lerden Gelmişti 33275 E Kadar Yani 6800 Puan Düsüten Sonra Simdi Ise 26800 Dip Olmak üzere 8200 Puan Yükseldik 35000 Noktasında Kapanısa Göre Ise 7600 Yüksekteyiz Yarın Aksam Short Denenbilir Gün Içine Bakmak Lazım 1500 Puan Düşmeliyiz Hani Gerçi Vade Sonu Py Adamı Donsuz Bırakır Dıkkat Etmek Lazım
Sn Jelıbon Takas Verılerını Alabılırmıyız Dolar Içinde Sımdıden Tesekkurler Ben Ogle Arası Aldım Ama Aksama Kadar Baya Değısmıs Ayrıca Subat Ne Durumda Sn Hexen Sizde Yazabilirseniz çok Teskkur Ederiz
Ben de orta vadede eur-usd tekrar 1.270 lere gidebileceğini düşünmüştüm. Jelibon yarınki faiz kararından 75 çıkarsa dolar-ytl için etkili olabilir mi?
Adamlar Dow Da Malı Bosalttılar Gene
peki neden?
bahsettiğim çok uzun vade.
neden parite arttı, neden altın arttı iki gündür.
fedin bütün ve son faiz kararı ve amerikanın aldığı bütün önlemler içinde bulunduğumuz ekonomik depresyon ve dezenflasyon sürecinde olmamız gereken yerin üzerinde bizi tutmaktadır. yani daha aşağılar engellenmeye çalışılmaktadır.
son süreçte krizin faturası 10 trilyon dolardan fazla bir erimedir. Kredilerdeki donma ve paradaki erime yüzünden dolara olan ihtiyaca dönüşmüş ve dolar değer kazanmıştır.
parite 1 e 1 kadar gelmesi gerekirken yine de o gücü bulamamıştır. belki en dibi gördüğümüz anda bu olacaktır. şimdi bunun olamaması ve .85 in üzerine anca atarak satış yemesi bunun trend değil sadece düzeltme olduğunu göstermektedir.
fedin ve abdnin aldığı önlemler dolarda uzun vadede devalasyona yol açacaktır. sebebide ekonomik depresyondan çıkılmaya çalışılacak olması bunun sonucunda hiperenflasyon yaratılacak olmasıdır.
orta vade beklenti 0.76 ya düşüş, 0.97 ye çıkış ve
çok uzun uzun vadede .40 a düşüş.
sevgiler.
jelibon ağa benim kafam bişiye takıldı. dow diosun 8200 olcak. 23-29 aralık ralli dion bide. ayrıca garanti de 290 dion benim kafa karıştı yaw. bide 34 kısaların durumuo stop oldunmu
yok yok osman ziya gibi kral ayı bile oynamaya kıvırmaya başladıysa var bir iş bu işin içinde
hey gidi bir zamanlar kral ayıydı şimdi dansöz ayı olmuş...
altın için 700-800 aralığı hep alım aralığıdır yön uzun vadede yukarıdır.