-
[quote=BORSACIOZGUR;147332]Dünden beri kazanıyoruz...1300 net karım var... bırakın akşam da 200 puan pahalı alalım yaa )
1300 puan marjım var. [U][B]geceye full LONG[/B][/U].. IMF açıklaması gelene kadar 15 ekime kadar full Long.. DOW 11000 BİZ 65000 olacaüız. Geceye Longistan.. Yarın sabah 60300[/quote]
60775 200 puan etmiyor.:..:
-
5 daklıklar sapıttı ..zaten artıkın saatlikle oynayacagım..sabahtan beri al da...
ayda 13 işlem yapıyor.komisyon yok..zarar önemli değil..:)
önemli olan o adamlar kazanmasın:)
-
Böyle bir günü zararsız ve hatta 250 puan karla atlattım ya benim gibi bir KY için büyük başarı. Geceye Poz Flat kafa rahat
-
Spot çok güzel kapattı geceye lönk... Bi düşüremediniz şu borsayı... :D
-
[quote=jani;147279]demirci...
savaşa giren ya ölür...ya öldürür...arası yoktur....
sen seyircisin galiba....korkma seyirciyi öldürmüyorlar....[/quote]
Gazi şeklide var bunun kuzuuuuuuuuu...
Bana gelince keşke seyirci olsaydım...yaz sonu olmasına rağmen şortları giydik....
-
[quote=Astatin;147312][IMG]http://i30.tinypic.com/atns7b.jpg[/IMG]
para akışı ile iki indikatörümde nadir göründüğü şekilde aynı yönlü ve pis Nu..faraza, cci larımda öyle..Bu durumda iki şey olabilir.
a) Kısa bir realizasyon ve %2-3 den aşağı olmayan aynı yukarı yöne hareket
b) Haşırtos aşağı..ama ciddi haşırtos
olur...Fiyat tepe yaparken TGG 4 den 3 e geldi...MAreşal şort tarafda .... Stopu yüksek[/quote]
Manzara Belli, projeksiyon belli...
DOW çıktı biz saman alevi yaptık..DOW az düştü biz çok düştük..Dow toparladı ama biz haal düşüyoruz... DOW kapanış tahminim 9446..kayıtlara geçsin..vob açılış tahminim -1800 oda kayıtlara geçsin
-
[QUOTE=enorton;147342]Spot çok güzel kapattı geceye lönk... Bi düşüremediniz şu borsayı... :D[/QUOTE]
böyle iyi enorton patron .. düşmesin de çıkmasında .. gidip gelsin .. :D:D
-
[QUOTE=Barney;147334]sankoda emir kutusuna 60.125 den satış girdim 20 dakika önce, fiyat 60.175 de gördü... 59.625 den kapatim dedim.. o da ne hiç bir işlem yapmamış sanko terminali, 60.125 işlemi girmemiş.. son bikaç gündür böle olmaya başladı başka aynı sorunu yaşayan var mı?[/QUOTE]
Emrin gittipğinden emin olun. Gerekrise termianli kapatıp açın.
-
Multipass, bu kısa 15 dklık kalan süreyi içeren a 60 dakiaklıkdada sata geçti...15 dklık barda güven olurmu derseniz bilmem..sonuçta kırmızı oku pırtlattı
-
Son anda spotta deli gibi para çıkışı oldu Akşama kadar makası +700/+900 arası tutan cenabet PY ler şimdi 400 puana indirdi buyur burdan yak hadi yiyosa shortla diyorlar.
-
[QUOTE=stonhand;147348]Son anda spotta deli gibi para çıkışı oldu Akşama kadar makası +700/+900 arası tutan cenabet PY ler şimdi 400 puana indirdi buyur burdan yak hadi yiyosa shortla diyorlar.[/QUOTE]
Makas takas hikaye, halonun da dediği gibi vobda 59000 üstünde kaldıkça yön yukarı... Altına inerse 2000 puanımı alır shortlarım :D
-
son poz 550 kısa geceyede kısa .. dow çöker tahminim .. dow kapanış tahminim 8750,31 kayıtlara geçsin .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
sabah zararla açtım güzel karla kapattım ..
cümleten hayırlı akşamlar .. . enorton patron gece golu atarız .. hehhe :D:D:D:D