geceye yine flat nette 750 puan artıdayız
2 gündür iyi iş çıkıyor piyasadan...
Printable View
geceye yine flat nette 750 puan artıdayız
2 gündür iyi iş çıkıyor piyasadan...
İyi akşamlar,iyi iftarlar.Çok kötü bir gündü benim için,Mevlam beterinden korusun.
[QUOTE=selçuklu;147350]son poz 550 kısa geceyede kısa .. dow çöker tahminim .. dow kapanış tahminim 8750,31 kayıtlara geçsin .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
sabah zararla açtım güzel karla kapattım ..
cümleten hayırlı akşamlar .. . enorton patron gece golu atarız .. hehhe :D:D:D:D[/QUOTE]
Dikkat et de golü yeme :D Ben iftara kadar yatıyorum, artık uzun vadeli yatırımcıyım dow mov umrumda değil. İster çıksın ister göçsün... En fazla kardan gider...
[QUOTE=Astatin;147344]Manzara Belli, projeksiyon belli...
DOW çıktı biz saman alevi yaptık..DOW az düştü biz çok düştük..Dow toparladı ama biz haal düşüyoruz... DOW kapanış tahminim 9446..kayıtlara geçsin..vob açılış tahminim -1800 oda kayıtlara geçsin[/QUOTE]
patron bi beddua edermisin ?? :o:o ..
hep terse geliyoruz bu a* mun dowunda .. üvvv :o:o:o
[QUOTE=takatsiz;147352]İyi akşamlar,iyi iftarlar.Çok kötü bir gündü benim için,Mevlam beterinden korusun.[/QUOTE]
al bewndende okadar..kenardan izledim..ama.gözüm longda kaldı..flatım..bayram sonrası heralde bakabilirim..byy..
[QUOTE=enorton;147353]Dikkat et de golü yeme :D Ben iftara kadar yatıyorum, artık uzun vadeli yatırımcıyım dow mov umrumda değil. İster çıksın ister göçsün... En fazla kardan gider...[/QUOTE]
hep gol yiyoruz zaten dowdan .. bide biz atalım patron ya ... vay anasını .. üvvvv :o:o:o
[QUOTE=takatsiz;147352]İyi akşamlar,iyi iftarlar.Çok kötü bir gündü benim için,Mevlam beterinden korusun.[/QUOTE]
Abi uzun vadeli bakın bence olaya... Geçen cuma vob 59400 kapattı bugün 59500. Uçan kaçan yok aslında, yatayda adam çarpmaca var... Haftasonu terkettiğim eski sistemin 3 günde 11 işlem yaptırdı. Sadece 1 tanesi karlı o da 100 puan... Son işlemi 59700 kısa... Belki bundan kar eder ama ne olursa olsun yaptığı zararlar, komisyon, kaydırma, psikoloji hepsini üst üste koyunca uzun vadeli sistem çok çok daha karlı... Eğer çok iyi kazandıran bir sisteminiz yoksa bence olaya biraz geniş açıdan bakmakta fayda var...
dowun 9680 e çekilmesi..sonra 9750 ihtimali var..
9680 kırarsa 9620 görülebilir..
caniiiiiiii..kapattın mi shortlarını???ağbi sağduyuna hayranım..%10 yedin yine kapatmadın kısaları...tebrikler..şak
[B][U]59775 uzunlarla geceye LONG....Bir enorton bi ben varım sanırım. Başka var mı long giren ?[/U][/B]
Dünkü longlarım ve al satlarım sayesinde son 1 ayın en karlı günü oldu benim için.. (son yarım saate longları erken almama ragmen )
VOB kapanışında DOW 9704.
Yarın herkese bol şanslar.
[QUOTE=enorton;147357]Abi uzun vadeli bakın bence olaya... Geçen cuma vob 59400 kapattı bugün 59500. Uçan kaçan yok aslında, yatayda adam çarpmaca var... Haftasonu terkettiğim eski sistemin 3 günde 11 işlem yaptırdı. Sadece 1 tanesi karlı o da 100 puan... Son işlemi 59700 kısa... Belki bundan kar eder ama ne olursa olsun yaptığı zararlar, komisyon, kaydırma, psikoloji hepsini üst üste koyunca uzun vadeli sistem çok çok daha karlı... Eğer çok iyi kazandıran bir sisteminiz yoksa bence olaya biraz geniş açıdan bakmakta fayda var...[/QUOTE]
ben mentaliteyi çözdüm ama...duramıyorum kardeşim..çare bulsam..
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/16/5108.bmp[/img][/url]
Kocaoğlan flatladı.Ortamı beğenmedi.