-
[quote=enorton;147353]Dikkat et de golü yeme :D Ben iftara kadar yatıyorum, artık uzun vadeli yatırımcıyım dow mov umrumda değil. İster çıksın ister göçsün... En fazla kardan gider...[/quote]
Hocam sizde kaptınız 2000 puanı onun rahatlığıyla trend trader moduna girdiniz. O işi Vahşi Batıda en iyi yapabilen Cans üstatdır. Ayda 1 olmadı 2 en fazla 3 kez pozisyon değiştirir sonra hiçç kıpırdamaz.
Cans üstadın kıpırdaması içinde belli noktaları vardır hemde o noktalar öyle bilinen destek ve dirençlerde değildir ama o noktaya geldimi direkt pozisyon değiştirir geceye asla flat girmez diyelim longda ve o gün VOB tavan oldu hiçç yerinden kıpırdamaz aynen karın üstünde oturur devam eder.
Birde ekleyeyim Trend treder olmak dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil tersine çok zordur hergün gözünüzün önünde bir ton fırsat kaçar gider siz kafayı yersiniz ama sonunda trend varsa ve üstünde oturabildiyseniz en fazla kazananda siz olursunuz.
-
[QUOTE=QUEEN;147361]ben mentaliteyi çözdüm ama...duramıyorum kardeşim..çare bulsam..[/QUOTE]
Abla 1 ayda kazandığımı Ağustosun son haftası ve eylülün ilk haftasında yatayda kaybettim. Hem de ödediğim komisyon cabası. Ben bu işi beceremiyorum dedim ve geri çekildim. Sabretmek zorundayız... Benim de elim kaç kere gitti bugün tuşa ama yapmadım. Türk'ün ateşle imtihanı misali Tevfik in sistemle imtihanı :D Bu işi başarıcam .boks.
-
[QUOTE=stonhand;147363]Hocam sizde kaptınız 2000 puanı onun rahatlığıyla trend trader moduna girdiniz. O işi Vahşi Batıda en iyi yapabilen Cans üstatdır. Ayda 1 olmadı 2 en fazla 3 kez pozisyon değiştirir sonra hiçç kıpırdamaz.
Cans üstadın kıpırdaması içinde belli noktaları vardır hemde o noktalar öyle bilinen destek ve dirençlerde değildir ama o noktaya geldimi direkt pozisyon değiştirir geceye asla flat girmez diyelim longda ve o gün VOB tavan oldu hiçç yerinden kıpırdamaz aynen karın üstünde oturur devam eder.
Birde ekleyeyim Trend treder olmak dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil tersine çok zordur hergün gözünüzün önünde bir ton fırsat kaçar gider siz kafayı yersiniz ama sonunda trend varsa ve üstünde oturabildiyseniz en fazla kazananda siz olursunuz.[/QUOTE]
Bundan bir sene sonra inşallah birisine böyle cevap yazarsan benim adımı da eklersin sn cans ın yanına... Bi de şovalye abi var benim tanıdığım...
-
Ben yatar, herkese iyi iftarlar, dow tahminim 11500 :D
-
[quote=selçuklu;147354]patron bi beddua edermisin ?? :o:o ..
hep terse geliyoruz bu a* mun dowunda .. üvvv :o:o:o[/quote]
Manzara belli proceksiyon belli ptron..bedduaya gerek yok DJ köpeen olsun ama senimi kıracağım buyur..
SON DERECE AHLAKSIZ, İĞRENÇLİK DERECESİNDE TERBİYESİZ, FÜTURSUZCA VE BİR O KADAR PATAVATSIZ BİR DÜŞÜŞ İSTİYORUM DJI DA..9521 ALTINDAKİ HER DÜŞÜŞ BU TANIMA UYAR...
(nE BU **.. HEP YAZI HEP YAZI..ELBET Bİ TURA GELECEK BU DJI ...TORU..
-
[QUOTE=enorton;147364]Abla 1 ayda kazandığımı Ağustosun son haftası ve eylülün ilk haftasında yatayda kaybettim. Hem de ödediğim komisyon cabası. Ben bu işi beceremiyorum dedim ve geri çekildim. Sabretmek zorundayız... Benim de elim kaç kere gitti bugün tuşa ama yapmadım. Türk'ün ateşle imtihanı misali Tevfik in sistemle imtihanı :D Bu işi başarıcam .boks.[/QUOTE]
bende başarıcam..:..:valla bakıyorum bi arpa boyu gidemiyorum..kayıp yok şükür ..ama komisyon..stres..öyle ..geldiği gibi gidiyo..bu iş ancak öyle yapılır yoksa olmuyo...
-
Manzara belli, proceksiyon belli...Aha da 60 dakkalık grafs..
[IMG]http://i25.tinypic.com/ixb21j.jpg[/IMG]
60 dakkada bile Sİstem satta..Temel indikatörler satta...Asti-designed indikatörleri satta.. TGG fiyat yükselirken önce 3 e düşmüş azcık gevşemede lönkk diye 1 e düşmüş...Şimdi şort olmayacamda ne zaman olacam...DJ in **...Bu akşam DJ %1 çıksa ne yazar patron..Ehhmm gak guk...yine çıkmasın dabi :)
Field Marshall Astatin
34 ncü Mknz. P. Kor. K.lığı
-
TCMB`NIN YARIN ICIN ACIKLADIGI GECICI REZERV 13808.6 MILYON TL ARTIDA
[U]MERKEZ BANKASI`NIN YARIN ICIN ACIKLANAN GECICI REZERV 13808.6 MILYON TL ARTIDA[/U], BANKA`NIN ICIN 18 EYLUL ICIN ACIKLADIGI GECICI REZERV ISE -3050.9 MILYON TL DUZEYINDE BULUNUYOR. -MATRIKS
Demekki yarın 1000 puan daha 60300 +. cuma :dü:59200 daşdüşebilür
Paranın yönünü iyi tahmin ederseniz borsada hep kazanırsınız...
Helal olsun enorton bu işi bi ögrenen sen kaldın.
Yalnız bugün agam biraz tedirgin etti beni. Ne olursa olsun gideceğini bildiği hep yüksekten alırdı. Bu seans sonu biraz verdi piyasaya tutmadı. Demekki bu dalganın yarın sonuna gelicez. Yarın Dikkatli olmak lazım..
[U]Bayram sonrası hafta daha sonra IMF ile de anlaştık denecek[/U].. En az + günlük 2000 puan da long karı ordan ....[B]L[U]ongların önümüzdeki 1 ay daha zarar etmesinin imkanı yok[/U][/B]..Ama shortlar 4 aydır hep kaybediyor.. Kaybettikçe de benim daha önce yaptığım gibi inatlaşıyorlar..
Yalnız cuma flat kalacağım....Üç kuruş az kazanayım longdan...Bayramda yurtdışını takip etmek istemiyorum tatil yapıcam... Piyasa açılınca 3 kuruş yukardan yine alırız... 57200 den beri doydum zaten.. arada al satlarda var.. riske etmenin anlamı yok.
-
[quote=Astatin;147370]Manzara belli, proceksiyon belli...Aha da 60 dakkalık grafs..
[IMG]http://i25.tinypic.com/ixb21j.jpg[/IMG]
Sİstem satta..Temel indikatörler satta...Asti-designed indikatörleri satta.. TGG fiyat yükselirken önce 3 e düşmüş azcık gevşemede lönkk diye 1 e düşmüş...Şimdi şort olmayacamda ne zaman olacam...DJ in **...[SIZE=4][COLOR=red]Bu akşam DJ %1 çıksa ne yazar patron..Ehhmm gak guk...yine çıkmasın dabi[/COLOR][/SIZE] :)
Field Marshall Astatin
34 ncü Mknz. P. Kor. K.lığı[/quote]
::::::::::p
-
Manzara belli, proceksiyon belli...iyi akşamlar
-
dow kapanış tahminim gerçekçi 9755 . kayıtlara ister geçsin. ister geçmesin.
-
9634 de benim tahminim olsun NU hatrına