-
Ne oldu. Şimdi herkesin tahmini kendine .Biz burda kendimiz nacizane sadece piyasayı ve olayları yorumluyoruz , paylaşıyoruz . amaaa...
[U].[B]Ama bir kaç kendini bilmez kıskançlıktan çatır çatır çatlayan densiz arkadaş burada seans sonu 59775 225 puan yüksekten long aldım diye aklı sıra dalga geçiyordu[/B].[/U]
[U]Şimdi ben o 225 puanı yarın çıkartır mıyım ? Çıkartamaz mıyım...[/U] Bugünkü 1300 puanın üstüne ekler miyim ?
Adam 25 bin dolar maaş alıp 1 milyon dolarlık yalıda oturuyor istanbulda. Dünya bankası ona bu parayı veriyorsa ? bana 2 cümle söyledi : Yükseliş devam edecek.. IMF ile kesinlikle anlaşılacak. bitti.
Peki siz bu kafanızla yarın kaç zarar edeceksiniz ???
1 ay daha burası yükselir. Shortlarsınız..
[U]Sizin teminatınız kalmaz. [/U]
[U][B]IMF haberi de gelince margin den shortları kapamak zorunda kalırsınız 65 binde[/B] ...O zaman da düşmeye başlar[/U]. Ne oldu sıfırladınız...
[U]Paranızla rezil olur kanser olursunuz haberiniz yok[/U].
[U]Aga maga para verdi[/U] lafın gelişi. Tabii ki her çöplüğün bir agası agaları olduğu gibi vob un da var.. Şahsen de gördüm var. Ama siz bu zihniyetle ancak kendi kendinizin çömezi olursunuz
[U][B]Burada yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın. O iki arkadaş zaten anlar.[/B][/U]
-
[quote=VOBiX;147376]9634 de benim tahminim olsun NU hatrına[/quote]
bendende senin hatırına 9525 :)
-
[QUOTE=stonhand;147341]Böyle bir günü zararsız ve hatta 250 puan karla atlattım ya benim gibi bir KY için büyük başarı. Geceye Poz Flat kafa rahat[/QUOTE]
bugun gene ters indikatorlugum üstümdeydi ve inatlastım 500 puanımı aldı aga .. neyse pozu kapatttık , tepede tekrar shortlayalım deıdk araya toplantı gırdı.. ıslem de yapmadım daha baskaa. bugun ky olarak py den dersımı aldım :) altın fıyatları desen tarihi tavan sınırında ::::::::::::::: kusku ustune kusku kekekeke
banka desen hergun tırtıklıyo benı :D zarar da yok gercı ama etkılesımde oldugum tum unsurlar benden cok kazanıyo işin stresi bende ::::::::::::::
bayram donusu hersey degisecek ama :))
-
9820 şaşmam.Sistemler yarın açılışta bir yukarı daha der.
-
bana spot piyasa endex 30 son 1 yıllık ms datalarını msstock formatında verebilecek bi arkadas var mı ?
nowmalde dl ettiigm programda bi hata var.. 2 gundur ındıremıyorum da..
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/16/6063.bmp[/IMG][/URL]
Bugünkü hareket dün akşamdan işaretlidiğim yer belliydi üstteki yeşil kırmızıyı kesmeden düşüş olmaz yarın sabah bir yukarıyla gerçekleştirebilirler.
Bence djı 9820 dikkatli olun.
-
[QUOTE=trader38580;147378]bendende senin hatırına 9525 :)[/QUOTE]
trader38580 patron .. ben tahmini yapmıştım ama .. senin hatrına tekrar yazayım .. dow kapanış tahminim 8750.31 kayıtlara geçmişti zaten .. bidaha geçsin .. :D:D
Astatin patron beddua için teşekkür ederim .. yalnız a* mun *** dowu gene yükseliyor .. birliklere walstreete istikameti ver patron .. yıkmadan gelmesinler orayı ..
mbm patron nerdesin ... görünmedin bugün .. üüüüüü
-
[quote=selçuklu;147383]trader38580 patron .. ben tahmini yapmıştım ama .. senin hatrına tekrar yazayım .. dow kapanış tahminim 8750.31 kayıtlara geçmişti zaten .. bidaha geçsin .. :D:D
Astatin patron beddua için teşekkür ederim .. yalnız a* mun *** dowu gene yükseliyor .. birliklere walstreete istikameti ver patron .. yıkmadan gelmesinler orayı ..
mbm patron nerdesin ... görünmedin bugün .. üüüüüü[/quote]
sana bişiy olmasın patron..yemişim DJ i , DJ de neymiş..çıksa noolcak patron..burdaki küskü baskısı DOW MOW sallamadı bugün..yarında sallamaz..birliklerin alayı hatat tugayı hatta tümeni hatta kolordusu VOB da patron..DJ e asker kalmadı..Arthur a sor onda vardır :)
Sıkma canını patron, manzara belli proceksiyon belli
-
Bu en son attığım sistem benim ağustosun 25 beri en son geliştirdiğim sistem ağustos 25 bugüne kadar 19 işlem yaptı.15 KARLI İŞLEM 4 ZARARLI İŞLEM
4 İŞLEMDE TOPLAM ZARARI 1325 PUAN
TOPLAM GETİRİSİ BUGÜN İTİBARİYLE 11.425 PUAN
Pek yabana atılacak sistem değil uğraştığım tepe dip çalışmasının ürünü.
-
[quote=Larossıan;147385]Bu en son attığım sistem benim ağustosun 25 beri en son geliştirdiğim sistem ağustos 25 bugüne kadar 19 işlem yaptı.15 KARLI İŞLEM 4 ZARARLI İŞLEM
4 İŞLEMDE TOPLAM ZARARI 1325 PUAN
TOPLAM GETİRİSİ BUGÜN İTİBARİYLE 11.425 PUAN
Pek yabana atılacak sistem değil uğraştığım tepe dip çalışmasının ürünü.[/quote]
larossian patron..belirli bir periyodu seçip, opt değer aralığını çok geniş tutunca, 19 da 19 karlıda çıkar...eski datalarla da bir test et..curve fitting parayı bozar...değilmi SAZAN patron...
-
[QUOTE=Astatin;147384]sana bişiy olmasın patron..yemişim DJ i , DJ de neymiş..çıksa noolcak patron..burdaki küskü baskısı DOW MOW sallamadı bugün..yarında sallamaz..birliklerin alayı hatat tugayı hatta tümeni hatta kolordusu VOB da patron..DJ e asker kalmadı..Arthur a sor onda vardır :)
Sıkma canını patron, manzara belli proceksiyon belli[/QUOTE]
Arturun *q ... sana bişiy olmasın patron .. :D:D:D:D..
ben walstreete selçuklu atlı okçularını gönderiyorum şimdi ... yıkarlar orayı .. .boks..boks. sen vobdan çekme birlikleri .. dowu bana bırak .. hehe :D:D
projeksyon belli .. şelale belli... ayı belli ... manzara belli ... a* dowun ...
.
-
sp 1100 e kadar direnç görünmüyoo...serbest bölgeye geçmişler..sınır yok..hadi hayırlısı..gız ayular..ayuluk yapmayın..
direnç yoksa desteğe gidelim derlerse...