Dax drenç 5756
Printable View
Dax drenç 5756
dax djı vob hepsi yarın toptan bitirir bu işi.
[QUOTE=Larossıan;147404]Dax drenç 5756[/QUOTE]
aşkolsun laros.dng..benimki daha direnç..bak bi nası geri gelcek..5734 den...
Allahtan geceye Poz taşımamışım şu anki görünümle Shortçular için kötü bir gece olacağa benziyor Şerefsiz DOW %1 artı yaptı 23,00 da küsküyü vermezlerse sabah 400 puanlk makasla bas babam bas yapar bi kitapsızlar
Bu arada dolarda 1,4689 olmuş %0,63 düşmüş offf ulen offff
Faiz indirimi toplantısı ayın kaçındaydı acaba her indirimden sonra bizimkiler rokete bağlıyor
[quote=QUEEN;147406]aşkolsun laros.dng..benimki daha direnç..bak bi nası geri gelcek..5734 den...[/quote]
FDAX dersen 5792 çıkarırım.:..:euro usd 1.48.14 hedef altın 1027 hedefine az kaldı.
[quote=VOBiX;147346]Emrin gittipğinden emin olun. Gerekrise termianli kapatıp açın.[/quote]
Evet Sn. Vobix birçok kez kontrol ederek gitmek lazım artık sankoda... çok sorun yaşanmaya başladı. bazen o kadar yavaş kalıyorki işlemi gönderinceye kadar 2 kademe kaçırmış oluyorum. Sonra o 2 kademe yüksek fiyat bana pahalı geliyor psikolojik olarak geri gelir diye beklerken 2 kademe daha kaçıyor sonra sinir olup hiç pozisyon almıyorum :)
[QUOTE=Larossıan;147408]FDAX dersen 5792 çıkarırım.:..:euro usd 1.48.14 hedef altın 1027 hedefine az kaldı.[/QUOTE]
cık bugün çıkmaaaazz.dng..5733..:::
eur dolar 14733...14759....
destek 14608
altın 1020.64 direnç...1016 destek tüüür...destur ...hhehe
[QUOTE=Larossıan;147408]FDAX dersen 5792 çıkarırım.:..:euro usd 1.48.14 hedef altın 1027 hedefine az kaldı.[/QUOTE]
altın hedefi kırarsa yandıgımın resmidir ::::::::: ordada ayuyum :::::: inat etim gerci uzlasıcam aralık vadeye kadar tutarım elımde .heyk umarım yontmazlar benı .dng
[QUOTE=BORSACIOZGUR;147377]Ne oldu. Şimdi herkesin tahmini kendine .Biz burda kendimiz nacizane sadece piyasayı ve olayları yorumluyoruz , paylaşıyoruz . amaaa...
[U].[B]Ama bir kaç kendini bilmez kıskançlıktan çatır çatır çatlayan densiz arkadaş burada seans sonu 59775 225 puan yüksekten long aldım diye aklı sıra dalga geçiyordu[/B].[/U]
[/QUOTE]
YAwf oradaki sorun senin 225 puan yukarıdan alman değil yanlışlıkla 60775 yazman. Bugün 60300ün üstü görülmedi. İstersen 60300den al millete ne. Kazancı da kaybı da sana. Sadece yanlış yazdığını hafif bir espri ile belirttiler diye bu kadar sinirlenmene gerek yok...
[QUOTE=VOBiX;147413]YAwf oradaki sorun senin 225 puan yukarıdan alman değil yanlışlıkla 60775 yazman. Bugün 60300ün üstü görülmedi. İstersen 60300den al millete ne. Kazancı da kaybı da sana. Sadece yanlış yazdığını hafif bir espri ile belirttiler diye bu kadar sinirlenmene gerek yok...[/QUOTE]
Ya özgür arkadaşımız hem foruma yazıyo hem de kendini forumdan dışlıyo, her sözümüzü yanlış anlıyor. Neyse anlar umarım en kısa zamanda burada kimsenin kötü niyetli olmadığını... Beni anladı enazından :)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;147377]Ne oldu. Şimdi herkesin tahmini kendine .Biz burda kendimiz nacizane sadece piyasayı ve olayları yorumluyoruz , paylaşıyoruz . amaaa...
[U].[B]Ama bir kaç kendini bilmez kıskançlıktan çatır çatır çatlayan densiz arkadaş burada seans sonu 59775 225 puan yüksekten long aldım diye aklı sıra dalga geçiyordu[/B].[/U]
[U]Şimdi ben o 225 puanı yarın çıkartır mıyım ? Çıkartamaz mıyım...[/U] Bugünkü 1300 puanın üstüne ekler miyim ?
Adam 25 bin dolar maaş alıp 1 milyon dolarlık yalıda oturuyor istanbulda. Dünya bankası ona bu parayı veriyorsa ? bana 2 cümle söyledi : Yükseliş devam edecek.. IMF ile kesinlikle anlaşılacak. bitti.
Peki siz bu kafanızla yarın kaç zarar edeceksiniz ???
1 ay daha burası yükselir. Shortlarsınız..
[U]Sizin teminatınız kalmaz. [/U]
[U][B]IMF haberi de gelince margin den shortları kapamak zorunda kalırsınız 65 binde[/B] ...O zaman da düşmeye başlar[/U]. Ne oldu sıfırladınız...
[U]Paranızla rezil olur kanser olursunuz haberiniz yok[/U].
[U]Aga maga para verdi[/U] lafın gelişi. Tabii ki her çöplüğün bir agası agaları olduğu gibi vob un da var.. Şahsen de gördüm var. Ama siz bu zihniyetle ancak kendi kendinizin çömezi olursunuz
[U][B]Burada yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın. O iki arkadaş zaten anlar.[/B][/U][/QUOTE]
düşman ortak degil mi neden kıskansın insanlar seni , muhabbet bakidir gerisi bi sekilde elde edilir .. umarım işin keyfindesindir .. bol kazanc dileklerimle..