[quote=Larossıan;147431]enerton biz neden youtubede hata mesajı alıp açamıyoruz br yöntemi varmı.[/quote]
veya
[url]http://www.tamindir.com/program/17701/Hotspot_Shield.htm[/url]
Printable View
[quote=Larossıan;147431]enerton biz neden youtubede hata mesajı alıp açamıyoruz br yöntemi varmı.[/quote]
veya
[url]http://www.tamindir.com/program/17701/Hotspot_Shield.htm[/url]
way anasını.. 9799,72'yi gösterdiler ama 9800,00'ı göstermediler..
psikolojik baskı ve yarına hazırlık mı nedir.. bu arada kapanış 9791,86..
[quote=martoniki;147442]way anasını.. 9799,72'yi gösterdiler ama 9800,00'ı göstermediler..
psikolojik baskı ve yarına hazırlık mı nedir.. bu arada kapanış 9791,86..[/quote]
Yarına bıraktılar .:)
[quote=Astatin;147437]Borsacı Özgür;
HAdi herkes yanlış yazabilir de insan yazdıklarını dönüp bir okumaz mı..hadi dönüpde okumadın diyelim..Yabu adam 60500 le ne demek istemiş diye düşünmezmi...hadi düşünmez de alıntı yapılan kendi mesajıda mı gözüne çarpmaz..
Hala anlaşılmamıştır diye yine bir açıklama sana: Senin long pozisyon açmanla dalga geçilmemiş..Yanlışlıkla olsa gerek , Hiç görülmemiş bir fiyattan long yaptığını yazdığın için, basit bir şakaydı yazılan..borsacım özgürüm, aksak kalemim...
Şimdiye kadar fark etmemen tuhaf ama bu forumda kimse karşı tarafın yaptığı işlemle alay etmez...Sadece birbirinin samimiyetini bilen insanlar ise birbirine takılır..özgürüm borsacım yazarım görmezim.dng.dng.dng.dngİçinde bu kadar biriktirmseydin :D:D:D:D Ya DJ çıkmasaydı cerahat olurdu..Böyle şeyleri olduğu an söyleki ne sana dert olsun nede biz üzülelim...[/quote]
Ha unutmadan Borsacı Özgür;
İllede senin yazdıklarınla dalga geçmek gibi bir niyetim olsaydı, söz konusu mesajın dalga geçilecekler içinde ilk 10 e girmezdi...
Şimdi bütün bunları kenara bırakalım..Sen bize şu x harfli kurumda çalışan vatandaşı arayıp bir sorsana anlaşmanın kesin tarihi neymiş..hayır şunun için diyorum; o anlaşma açıklanana kadar yukarı veya aşağı 6000 puan marjlar olabilir..Öyleya o arkadaşın sana borsanın sürekli çıkacağını söylemedi. Sadece IMF anlaşmasının olacağını söyledi. Yani şimdi gider 55000 e düşer sonra IMF anlaşamsı 2 ay sonra olur 75000 olur ama sana faydası olmaz. Sözün özü borsacı özgür; insanforumlarda yanlış yazabilir, yazılanları yanlış
anlayabilir hiç sorun değil.Bunlarla para kaybetmeszin. Ama x harfli kurumdaki adamın dediklerini yanlış yorumlarsan sonuçları kötü olabilir:D Sebep sonuç ilişkilerini doğru kurmak lazım. Adam sana anlaşmanın olacağını ve borsanın çıkacağını söylemiş..Borsanın hemen çıkmaya başlayacağını ve hiç düşmeyeceğini söylememiş..
ha birde teferruat var tabi: Bu x harfli kurumların ülkelerdeki temsilcileri memurdur.. yani maliye bakanlığındaki müstahdem bakanla başbakan görüşmesini ne kadar biliyorsa senin adam bunun bir derece fazlasını biliyordur muhtemelem anlaşma hakkında..:)Önce Metin ol özgür..borsacı sonra olursun... long ol korkma şort olma korkma :)
BORSACIÖZGÜR arkadaşım,
bu IMF haberi doğru olsa kaç yazar yanlış olsa kaç yazar? farzedelim IMF ile anlaşacak hükümet ve atıyorum 15 EKİM olsun (tamamen uydurmadır) şimdi piyasa sanıyor musun 15 EKİM e kadar İP gibi yükselecek.var mı böyle birşey?
yahu zaten atı alan üsküdarı geçmiş mal gelmiş 27.500 den 62.000 e...
burası VOB yahu 5 dakikası 5 dakikasına uymayan bir yer.adamlar 5 dk da tek barda 500/700 puan oynatıyor.ve bunu bir gün içinde defalarca yaptıkları oluyor.durum böyleyken bilmem ne tarihinde yapılıp yapılmayacağı meçhul ve temcit pilavına dönen IMF işinin kime ne faydası var?
madem IMF ile anlaşma olacak ve sen bu kadarda kesin konuşuyorsun niye tepeden 5.000 puan çaktılar? demekki neymiş anlaşma falan hikaye.olcakasa da olmayaacksa da piyasa kendi bildiğini okuyor.
boşverin ya bu işleri.buranın sabahı meçhul, hatta 1 saat sonrası meçhul sen nelere yoruyorsun kafayı.
Abi bırakın dowu falan inter barça maçını izleyin... Yok onu değil 12 dev adamı izleyin :)
Asti rütbeyi takmışın.:D:DSavaş düzeni yani anlaşıldı.
Field Marshall ASTATİN
34. Mknz. Kor.K.lığı
Ayrıca; Manzara belli, proceksiyon belli
ben çıkıyorum cümleten iyi geceler .. borsacıözgür .. bi diyeceğin varsa özelden yaz .. ben sana yazdığım mesajları siliyorum ..
[quote=selçuklu;147443]ben senmiyim ters pozda elim kolum bağlanacak mal mal ekrana bakacam .. bu sabahta kısaydım ... gün sonu kara geçtim .. öyle milletin lafıyla iş yapmam senin gibi .. bileğimin hakkıyla kazanırım kazanacaksam ..[/quote]
Selçuk hocam bırak ben engelledim kafam rahat bundan sonra benim için ne borsacı ne özgür nede üç harfli kurumun bilmemnesi yok forumda sende engelle rahat et.
Adamın derdi nedir bilmiyorum arkadaş para kazanıyorsan işine bak milletten sanane, gap yiyenden sanane, yok bilmemne demişki böyle böyle olacak git longla ozaman arkadaş korktum poz kapadım yok tırstım poz kapadım nem kaptım poz kapadım diyeceğine inanıyorsan tut longlarını yoksa vıdıvıdıvıdı millete ne saldırıyorsun DOW bugün %2 eksi olsaydı yada yarın sabah %1 eksi olsa yada yarın açılışta bizde -1000 gap olsa ne olacak shortçular süper zeka longcular aptalmı olacak tersi oldu +1000 puan aldın zekana zekamı eklenecek, şimdi 25,000 dolar maaş alan adammı oluyor kimin sülalesinin kaç para ettiğini nerden biliyorsun ozaman adama senin sülalen kaç para demezlermi şimdi o üç harfli kurumada orda o maaşı alanada kaydırıcam ama adamında bir günahı yokki, adam iki kelam etmiş artık torunlarına anlatırsın of be offff akşam akşam 2 satır yazı okuyayım dedim daraldım ulen.
Poz flat gece gece kafa rahat dedik illa birşey çıkacak illa birileri huzur bozacak.
[quote=Astatin;147437]Borsacı Özgür;
HAdi herkes yanlış yazabilir de insan yazdıklarını dönüp bir okumaz mı..hadi dönüpde okumadın diyelim..Yabu adam 60500 le ne demek istemiş diye düşünmezmi...hadi düşünmez de alıntı yapılan kendi mesajıda mı gözüne çarpmaz..
...[/quote]
[B]Neyse bugün [U]67775[/U] ten aldığım longları[/B] ::D [B]yarın sabah [U]60200[/U] den rahat veririm astatin..lelele :D:D:D:D:D:D[/B]
...
Bu sefer erken davranmıycam..60200 e gelmese de gelene kadar bekliycem.....isterse 59500 e düşsün [U]nasıl olsa orayı görecek[/U]...belki de geçecek. ....bekleyelim görelim ).
[quote=Larossıan;147448]Asti rütbeyi takmışın.:D:DSavaş düzeni yani anlaşıldı.
Field Marshall ASTATİN
34. Mknz. Kor.K.lığı
Ayrıca; Manzara belli, proceksiyon belli[/quote]
He be laross..janinin ısrarlarına dayanamadım takrım rütbeyi.. o akşam şu TC nin kurucularu v.b. muhabbetri açıldığında, Jani ye yazdığım yanıttan benim TSK sever biri olduğumu düşünmüş olsa gerek ki :) (ben öyle sanıyorum..belkide hiç böyle bir şey düşünmemiştir) mareşallik önerdi.. güzel rütbe karizma rütbe hayır demedim.. Hem ben TSK severim yalan değil (TSK tapar değil, TSK sever :)) Bu ülkenin her kurumunu sevdiğim -ve ama eleştirdiğim- gibi..neyse şimdi ortalığı karıştırmayalım :)
Manzara belli ve proceksiyon belli şiarını da selçukludan arakladım..oldu sana imza...
Patron şu şort olayını çözsek diyorumya...Koca Oğlanmı olur Aslı mı olur bilmiyorum ama sat versin seninkiler artık ha...
Yarın çözülür geçer shorta.