-
60200 böyle kolay geçilir ve üstünde kalınırsa sonraki direnç Xtraderx üstadın dediğine göre 60800 de sonrası önceki yükselişte hatırladığım 61350 deydi
Bugün herşey yeşil yurt dışı,petrol,parite,üstüne faiz indirimide varken bugün ya ralli olur yada bunlar fırsat bilinip mallar kucağa bırakılır.
Spot açılışta biraz gerilemesi lazım bu mendeburun yahu
-
Günaydın arkadaşlar. Rast gelsin.
-
Sanırım bu gün hem uzuncuların, hemde kısacıların bol bol küfredip deşarj olacağı bir gün olacak.
-
şöyle bir sistemlere baktım..pek çok arkadaşın kullandığı sistemler dahil..hepsi son bir ayda buhar olmuş...
-
[quote=abka;147494]şöyle bir sistemlere baktım..pek çok arkadaşın kullandığı sistemler dahil..hepsi son bir ayda buhar olmuş...[/quote]
gapsız gün yok ne yapsın sistem üüü
-
[QUOTE=demir;147495]gapsız gün yok ne yapsın sistem üüü[/QUOTE]
aynı eylül 2008 gibi..kayıplar bile aynı..
-
al buda mesajına cevabım .. bu mesajıda uygun şeklide kullanırsın artık ..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;147436].ktkr. [COLOR="Red"][B]o lafı aynen sana iade ediyorum sn Hellim gerekeni yapacaktır . [/B][/COLOR]
bilmem kaç harfli kurumun yöneticisi dedigin senin sülaleni satın alacak kadar parası var adamın. [COLOR="red"][B]senin sülaleni satın alabilir ama benimkini alamaz .. parayla olmaz o işler .. çok şükür selçuklu, osmanlı torunuyum feriştahı gelse satın alamaz.. [/B][/COLOR]
buradaki hiçbirimiz onun gibi 25 bin dolar maaş almıyoruz. tahrik etme ramazan ramazan.kaç para aldığı umrumda değil .. [COLOR="red"][B] o arkadaşada sözle anlaşma olsun veya olmasın selçuklu bu borsa düşecek diyor de .. [/B][/COLOR]
[B]Keşke 9400 deyken Onu dinleyecek kadar salak olsaydın yarın [U]sabah gapı yiyip [/U]akşama kadar elin kolun bağlı [U]ha babam düşecek[/U] diye bekleyip durmazdın.[/B] [COLOR="red"][B]başkasının lafıyla iş yapmam beynimi çalıştırırım kendi analizimi yapıp kendim karar veririm. kazanırsamda bileğimin hakkıyla kazanırım ..sen bu kafayla daha çok kaybedersin .. [/B][/COLOR][/QUOTE]
-
-
7 harfli kurumda tanıdığımız yok ki para kazanalım.sistem var zarar ediyor devamlı
-
işte ekim-eylül ayı
[URL=http://img6.imageshack.us/i/sonnnc.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/8954/sonnnc.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=parderi;147493]Sanırım bu gün hem uzuncuların, hemde kısacıların bol bol küfredip deşarj olacağı bir gün olacak.[/QUOTE]
Dünkü gibi mi? Oruçlar sakata gelmesin?
-
[QUOTE=VOBiX;147502]Dünkü gibi mi? Oruçlar sakata gelmesin?[/QUOTE]
Onun için bu gün niyetli değilim.:)