[QUOTE=abka;147494]şöyle bir sistemlere baktım..pek çok arkadaşın kullandığı sistemler dahil..hepsi son bir ayda buhar olmuş...[/QUOTE]
Sistemelrde Ağustosun son haftası başlayan sıkıntı devam ediyor.
enorton o yüzden en tonlusundan ağır kitle oldu.
Printable View
[QUOTE=abka;147494]şöyle bir sistemlere baktım..pek çok arkadaşın kullandığı sistemler dahil..hepsi son bir ayda buhar olmuş...[/QUOTE]
Sistemelrde Ağustosun son haftası başlayan sıkıntı devam ediyor.
enorton o yüzden en tonlusundan ağır kitle oldu.
Sabah açılıştaki longcuları kesmek için makas daralt olmadı eksi makas bile yap silkele silkele sonra ver gazı gitsin sazan gibi atladım 60200 den tamda dirençten long açtım sabah sabah 200 puan harakiri yaptım
Hay bu KY psikolojisinin ........q
son poz 60 125 kısa .. şelale ..
[QUOTE=stonhand;147505]Sabah açılıştaki longcuları kesmek için makas daralt olmadı eksi makas bile yap silkele silkele sonra ver gazı gitsin sazan gibi atladım 60200 den tamda dirençten long açtım sabah sabah 200 puan harakiri yaptım
Hay bu KY psikolojisinin ........q[/QUOTE]
Eee böyle bu işler. Bende 60300 satış yazıp tam gönderecekken tamah edip vaz geçtim. Şimdi 60 tan satsan biraz daha düşermi diyorum.
Küfür ; =1=
[quote=stonhand;147505]Sabah açılıştaki longcuları kesmek için makas daralt olmadı eksi makas bile yap silkele silkele sonra ver gazı gitsin sazan gibi atladım 60200 den tamda dirençten long açtım sabah sabah 200 puan harakiri yaptım
Hay bu KY psikolojisinin ........q[/quote]
sabah o 10 dakikalık kısa hareketin nedeni o değildi yanlız. Spotun açılışı yüksek geldi ve coğunluk tarafından daha fazla yükseleceğini düşünülmediği için makas o kadar daraldı. Eğer sizin dediğiniz gibi py nin bir oyunu olsaydı hacim cok daha fazla olurdu. O aralıkta gecen kontrat sayısı çok az, ordaki tek oluşum daha tecrubeli kynin yükselişe inanmayıp shortlaması ve daha az tecrubeli kynin spotun aldığı gazla long açması olmuştur bence...
son poz. 60200 kısa..ver küsküyü patron...
Larossian abi,küsküyü verdin mi,verecegin zaman haber edersen cok seviniriz..
Hem internet Hem uydu matriksler de donmalar başladı...
Hayırdır Acep...
kekek aga bugun gene ali cengiz oyunlarına baslamıs , allahtan flatteyim kafam rahat :) yoksa orucu bozmustum soverek :D
[quote=selçuklu;147506]son poz 60 125 kısa .. şelale ..[/quote]
Selçuklu patron, kapanışın 58.775 altında olduğu günden sonraki günlerde kısa poz olup sn. şövalye tarzı trade eden arkadaşların 10 bin puandan aşağı almayacağını düşünüyorum.
o yolda ilerlemek için kendimi eğitmeye başladım bile.
10bin puanı alırsam, herkese benden çay. :D
925 shortcover ve long ..
[QUOTE=unlimitted;147513]Selçuklu patron, kapanışın 58.775 altında olduğu günden sonraki günlerde kısa poz olup sn. şövalye tarzı trade eden arkadaşların 10 bin puandan aşağı almayacağını düşünüyorum.
o yolda ilerlemek için kendimi eğitmeye başladım bile.
10bin puanı alırsam, herkese benden çay. :D[/QUOTE]
O zamana ramazan bitmiş olur niyetli kimse kalmaz hem :..: