pısyasa anaormal zayıf dunku efg nın o kadar shortuna bugun gitmıyor olması normal adam babasının hayrına acmadı 22 000 shortu ..sayet olmasa idi bugun 2000 puan gapı goruruduk ...kuzuda gelmedı henuz... longları her an kapatabılırım ...
Printable View
pısyasa anaormal zayıf dunku efg nın o kadar shortuna bugun gitmıyor olması normal adam babasının hayrına acmadı 22 000 shortu ..sayet olmasa idi bugun 2000 puan gapı goruruduk ...kuzuda gelmedı henuz... longları her an kapatabılırım ...
[quote=tractact;244196]fdow ilk dibi görüp yukarı teptiğinde biz sallamadık bile... bu kadar tepkici varken yukarı yaptırmaz efg... pozisyonum long... üstte yazdıklarımda yanılırsam çok sevinirim :)[/quote]
normalde en az +1500 açmamız gerekirken +1000 bile açamadık ve gevşedik... dün tepkiye oynayanları indirmeden gitmez bunlar daha yukarılara... iyi bile kazandırdılar o kadar tepkici varken... 65950 kapattım ben...
longçuları mı indiriyorlar ya da longçu mu biriktiriyorlar bi ortaya çıksın da sonra bakarım yine duruma...
2 haftadır bu sayfayı izliyorum, JANİnin geçmişini bilmiyorum bu yüzden önceleri ciddiye almadım, sonra Allah Allah bu kadar olmaz dedim ama son 1 haftalık performans bu cümleleri rahatlıkla kurduruyor...
başarıların devamını dilerim :.
GUZUdur BU BORU DEELdir, ve bu alemin kralı olan efsanedir...+.:::
mevsimlerden bahardı...aylardan mart....takvim yaprakları 2009 yılını gösteriyordu....
bobi 28.000 lerde idi...ve herkes birbiriniz ezerek "şort...şort...ne olur şort" diye bağırıyordu...
2 haftadır bu sayfayı izliyorum, JANİnin geçmişini bilmiyorum bu yüzden önceleri ciddiye almadım, sonra Allah Allah bu kadar olmaz dedim ama son 1 haftalık performans bu cümleleri rahatlıkla kurduruyor...
başarıların devamını dilerim :.
GUZUdur BU BORU DEELdir, ve bu alemin kralı olan efsanedir..
guzzuu buu ..boru deeelllll... hahha
kuzu nun sessiz takipcisiyimdir. o yokken forumlara bile küsmüştüm. hergün aramaktan bi hal olmuşken burda buldum tekrar. beni de alın bende geleyim
[quote=jani;244223]dün short olurken...2000 puan eksi acar bu demiştim...açtı...
bugün long olurken....1000 puan artı acar bu demiştim...düzeltiyorum 1500 puan....
dow...toplar gelir 10 000 üstüne atar demiştim...attı neredeyse artı kapıyacaktı...s&p artı kapadı...
paritelere bu gece müdahale gelir dedim...timoty yawrum cınden avrupaya gecti dedim...pariteyi gudurttu merkezler...1.21 lerden 1.2345 e attılar....
şimdi sizden bi ricam var....biliyorsunuz çok düşmanım var...
her sevenim birer defa sunu veya benzerini yazsın...
''kuzu bir efsanedir''...GUZU BU BORU DEEL...bu aleminkralı sensin....
YOKSA...Bundan sonraki gapları yazmam haaaa...bu sevginizin göstergesi ossun...düşmanlarım çatlasın...[/quote]
guzu bu boru deeell guzuuuu hahahaaahhaaaa.lelele alemin kralı kınalı kuzum nereye gidiyoz .uyk yiter yaw yiter:..: tam seni bulduk derken başka yere taşınıyok::: eğim mi bildirecek yeni yerini zuzummm:..:
[url]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=710121[/url]
bugünün haberi.
kuzunun bu konu hakkında açtığı topic tarihi 2006
sipasiba kuzu :)
kuzum ben longları cıktım 65775 .... sanki her tepkıde mal yedırıyorlar dunun devamı gıbı hıssettım nacizane dusuncem ...alttan bakacagım tekrar binip yine tepkıye oynayacagım
yeniyim ama bi paylaşımım olsun
dün olmaz artık oraya kadarda düşmez dediğim kısa vadeli bi düşüş kanalım vardı
değdi ve döndü
hedef 68500lerde gözüküor şimdilik
bakalım...
53.000 ne ataklar samanalevi dedik...bu yangın 1 günde sönmez ey ahali.....> 3,14 dedik...anadınnı....:cool:
almadım 1000 puanı...
çünki....
hedef yukarıda...sabırlı olmak ilazım....