ııh. İsterse 59 a dayansın. Kıpraşmıyorum. Bu gün sıfır işlemle Edward'ın safındayım.
Ama genede küfür : =2=
Printable View
ııh. İsterse 59 a dayansın. Kıpraşmıyorum. Bu gün sıfır işlemle Edward'ın safındayım.
Ama genede küfür : =2=
Ahmet Çakar'ın deyimiyle [B]"sıkıntı var"[/B] :D Şeytan diyo sat şuradan ama benim şeytanı değil sistemi dinlemem lazım, 1000 puan daha düşsün öyle satarız ama unlimitted abinin dediği gibi 10 bin alırız inşalllah. O zaman herkese benden oralet :)
Biz diyoruz ki hergeçen gün vobda hacim artıyor, daha çok kişi voba giriyor, piyasa derinleşiyor, daha sağlıklı bir piyasamız olacak ama işler tam tersi yönde gidiyor. Piyasa iyice dağıttı kendini :(
[quote=enorton;147521]dünden beri kısacılar makasa küfür ediyodu noldu? bugün de dua etsinler :D makas takas hikaye...[/quote]
Aynen öyle üstadım bugün tam anlamıyla hak verdim size.
Büyükler ne istiyorsa o oluyor yurt dışını görüpde sabah 60,000 üstü longlayanları iyi kestiler zaten bizde gerçekleşen son aylardaki büyük yükselişlerde ya yurt dışı yatay yada eksi olur millet aval aval bakarken hopp %4 yukarı
[quote=enorton;147529]Ahmet Çakar'ın deyimiyle [B]"sıkıntı var"[/B] :D Şeytan diyo sat şuradan ama benim şeytanı değil sistemi dinlemem lazım, 1000 puan daha düşsün öyle satarız ama unlimitted abinin dediği gibi 10 bin alırız inşalllah. O zaman herkese benden oralet :)[/quote]
Boşver enorton en iyi trade tarzlarından biri o, bende düşünmeye başladım ciddi olarak. masanın parasıyla 0 işlem bekliyorsun şuan.. ki bence süper bişey. Reel olarak kaybedilen bişey yok ama işte psikoloji işin içine girmiyormu, kardan zarar diye düşünmeye başlayınca düzen bozuluyor anında:) ama sonuçta sağlamcı bir tarz o, benim başkasının parasıyla piyango bileti almam gibi bişey bana ucu dokunmuyor kaybetsemde :)
Piyasasada geri dönüş için ortam çok müsait. Yüksek açılış, müşteri bol, yurt dışı artı... Geriye kalan sağlam bir eksi kapanış. %2-3 eksi kapanış yeterli olur bugün için...
[QUOTE=stonhand;147531]Aynen öyle üstadım bugün tam anlamıyla hak verdim size.
Büyükler ne istiyorsa o oluyor yurt dışını görüpde sabah 60,000 üstü longlayanları iyi kestiler zaten bizde gerçekleşen son aylardaki büyük yükselişlerde ya yurt dışı yatay yada eksi olur millet aval aval bakarken hopp %4 yukarı[/QUOTE]
Makasa hiç bakmam çünkü diyelim vob 1000 puan yukarda, herkes diyo ki bunun 1000 puan düşmesi lazım hooop short... Ne belli, belki vob yatay takılacak spot 1000 puan yükselecek... Makas PY nin elindeki en büyük silahlardan biri, yeri geldiğinde kısacıları yeri geldiğinde uzuncuları sıkıştıyor. 2007 de büyük yükselişten sonra artı 2000 puan makasla günlerce göçtüğümüzü, bu yıl marttan beri eksi makasla haftalarca yükseldiğimizi bilirim. Oyuna gelmemek lazım...
[QUOTE=parderi;147528]ııh. İsterse 59 a dayansın. Kıpraşmıyorum. Bu gün sıfır işlemle Edward'ın safındayım.
Ama genede küfür : =2=[/QUOTE]
evet evet sen hiç kıpraşmadan gazeteni okumaya devam et parderi..:))) ama arada bi sayfayı çevir istersen, takıldın sen spor sayfasına zannedersem küfürleri numaralandırmaya başladın..:..:
[QUOTE=optra;147533]Piyasasada geri dönüş için ortam çok müsait. Yüksek açılış, müşteri bol, yurt dışı artı... Geriye kalan sağlam bir eksi kapanış. %2-3 eksi kapanış yeterli olur bugün için...[/QUOTE]
Bence piyasanın %90 ı senin gibi düşünüyor. Belki dediğin gibi bile bile lades yapacaklar, belki de tam ters köşe yapıp yukarı yapacaklar... Yine çok "belki" kullandım asti kızacak :)
kısa devam .. 5 satta 15 de sat verirse arkaya yaslanma vakti gelmiştir benim için .. projeksyon belli baskı belli .. şelale belli ..
Daha vermeyi düşünmüyorlar var gene bir şeytanlık bakalım çıkar ortaya.
[QUOTE=enorton;147536]Bence piyasanın %90 ı senin gibi düşünüyor. Belki dediğin gibi bile bile lades yapacaklar, belki de tam ters köşe yapıp yukarı yapacaklar... Yine çok "belki" kullandım asti kızacak :)[/QUOTE]
Sanmıyorum Sn. Enorton. Bence piyasada sürüyü krizin bittiğine ikna çabaları var. Reklamlar sürekli beyinlere kazınmaya çalışılıyor. Ama dediğiniz gibi yanılıyor da olabilirim. Piyasa ne derse o doğrudur.