-
[quote=jerfin;147527]dow 8000 olsun, biz 50000 olalım..:::
piyasaya günde 1-2 defa bakıyorum sadece ne olmuş diye... böyle devam edersem ben o 10000 puanı almaya en yakın aday olurum herhalde...lelele[/quote]
bu tarz hareket için ilk koşulu sağlamışsın: saniye saniye izlemek yerine, günde 1-2 defa bakmak.
yalnız 50.000'e inersek, en yakın aday olamazsın, senden 2 adım önde olurum. :..:
zaten 2.000 puan alayım, Allahın kulu o 2000'i geri vermeden poz kapattıramaz bana. yani stop noktam açılış noktam olur ki, 58.775 altına inersek bırak açılış noktamı, 59.400 üzerine bile bir daha çıkacağını sanmam.
şu koltukta oturan tüylü arkadaş dünyadaki gelmiş geçmiş en güzel köpek cinsidir. çok şeker bişi ya, Allah bağışlasın diyim. :D
-
[QUOTE=Larossıan;147538]Daha vermeyi düşünmüyorlar var gene bir şeytanlık bakalım çıkar ortaya.[/QUOTE]
Önce 2-3 binlik 2 günlük trend sonra 1 hafta 1000 puan içinde adam çarpmalar ve kaşıkla verdiğini kepçeyle almalar... Biz bu filmi daha önce çok gördük. E böyle olmasa bu piyasa nasıl ilerleyecek, aracı kurumlar nasıl kazanacak...
-
-
Eğer yarın da sistemim SAT vermezse ben kapanışta flat kalırım, bayram riskini almam... Çünkü kısa çok daha avantajlı gözüküyor. 2 günde yurt dışı göçer möçer çarşamba sabahı - 3000 gap görürüz :D
-
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/17/1770.bmp[/img][/url]:)
-
shortlayanında biçiyorlar longlayanıda...
sabah yukarı gap orada shortçu kesti,ardından 750 puan aşağı bastı longçu kesti...
piyasa korkunç bir hal aldı son 1 aydır...
-
[QUOTE=unlimitted;147540]şu koltukta oturan tüylü arkadaş dünyadaki gelmiş geçmiş en güzel köpek cinsidir. çok şeker bişi ya, Allah bağışlasın diyim. :D[/QUOTE]
o kadar şeker bişey ki anlatamam unlimit..çok da zeki.. peşimden hiç ayrılmıyor, sürekli onu seveyim, okşayayım, kucağımda uyutayım istiyor.. çok şımarık birşey olacak.. şımarık olsun, haylaz olsun, kırıp döksün, beni canımdan bezdirsin istiyorum gerçi bende.. mazohistmiyim neyim..:..:
-
[QUOTE=enorton;147543]Eğer yarın da sistemim SAT vermezse ben kapanışta flat kalırım, bayram riskini almam... Çünkü kısa çok daha avantajlı gözüküyor. 2 günde yurt dışı göçer möçer çarşamba sabahı - 3000 gap görürüz :D[/QUOTE]
enorton patron .. ralli ralli ralli .. 61 000 görelim bugün.. oradan çökeriz olmazsa .. üvv :D:D
-
[QUOTE=SEYYAH;147545]shortlayanında biçiyorlar longlayanıda...
sabah yukarı gap orada shortçu kesti,ardından 750 puan aşağı bastı longçu kesti...
piyasa korkunç bir hal aldı son 1 aydır...[/QUOTE]
Eskiden ekmek aslanın pençesindeydi, şimdi midesinde :(
-
59750 den satışa geçti,son iki sinyalde 1000 puan tokatlandı yeni nesil 5 dk lık..
[IMG]http://i26.tinypic.com/2vt18bq.gif[/IMG]
-
[QUOTE=selçuklu;147547]enorton patron .. ralli ralli ralli .. 61 000 görelim bugün.. oradan çökeriz olmazsa .. üvv :D:D[/QUOTE]
Bırak abi ya senin ipinle kuyuya inilir mi :::
-
[QUOTE=YAVUZHAN;147549]59750 den satışa geçti,son iki sinyalde 1000 puan tokatlandı yeni nesil 5 dk lık..
[/QUOTE]
Aga hem stres, hem komisyon, hem 1000 puan :(