[quote=sazan;147569]Hu al la la la. Acık daha ittirin küsküyü olacak. (Hışsşs, hadi elele )[/quote]
fdow ittircek onu.
9.797 altına indiğinde herşey otomatiğe bağlanacak.
derim ben...
Printable View
[quote=sazan;147569]Hu al la la la. Acık daha ittirin küsküyü olacak. (Hışsşs, hadi elele )[/quote]
fdow ittircek onu.
9.797 altına indiğinde herşey otomatiğe bağlanacak.
derim ben...
[QUOTE=Astatin;147566]gaz vereyim biraz..hadinn be turkish ayuları
[URL]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/URL][/QUOTE]
[IMG]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CPeta%20ay%C4%B1lar%20i%C3%A7in%20soyundu%5CKentucky_derby_bear.jpg[/IMG]
Mermi lazımmı selçuklu patron...OCEAN ı indiren bu yiğitler bir EFG yimi indiremeyecek:):):):)
[quote=demir;147575]abi sade,orjinal olan yokmu. saksafon işi bozmuş[/quote]
Demir,
O kadar enstruman var yani orda..neyse şimdi..tercih meselesi patron..çok sesli müzik iyidir..bence böylesi daha iyi...bence..:D:D
Gazamız mubarek ola.Topçu hedefe kitlen artık.
ahanda emir geldi komutandan ... vurun .. ordular saldırın .. astatin komutan okçu birlikleri gönder .. jani nerde .. savaşta yalız bıraktı bizi. .
[QUOTE=unlimitted;147573]valla tanıştır. accayip severim zaten.
hatta yanıma alır eve götürülebülü!
dişi ise hiç şüphen olmasın, genlerinde vardır hırçınlık.
bak bu hırçınlık kelimesi güzel oldu. kadınlar konusunda konuşurken bu kelimeyi kullanabiliriz. kibar duruyo. :..:
oyy çok tehlikeli sularda yüzmeye başladım. :D[/QUOTE]
yok, dişi değil erkek.. aman aman dişi köpek başına bela, sonra namus davası peşinde koşmayalım..:..::..:
bencede tehlikeli sulara girdin, sonra gelmesin papara...::::::
vobix, bi APDS yorumu patlat da ayuların keyfi biraz yerine gelsin.
ben bişiler sezdim şu kısıtlı bilgimle oralarda...:rolleyes:
[quote=selçuklu;147581]ahanda emir geldi komutandan ... vurun .. ordular saldırın .. astatin komutan okçu birlikleri gönder .. jani nerde .. savaşta yalız bıraktı bizi. .[/quote]
Okçu yok patron, ağır topçu var...:..::..: Jani çalıların arasındaydı en son, sızmıştır..ama pozisyonu kısadır muhtemelen...
asti sistemin gerçekten güzel.. forumda öyle sistem yok..yaklaşık 2 aydır herşeyi gözönünde..
öyle 2 hafta olumlu olup,sonra çuvallayan değil...brv
al verirse foruma yazıver..:)
[QUOTE=selçuklu;147581]ahanda emir geldi komutandan ... vurun .. ordular saldırın .. astatin komutan okçu birlikleri gönder .. jani nerde .. savaşta yalız bıraktı bizi. .[/QUOTE]
Hedefe kilitlen dedi abi, atış serbest demedi ki :D
[QUOTE=Astatin;147578]Mermi lazımmı selçuklu patron...OCEAN ı indiren bu yiğitler bir EFG yimi indiremeyecek:):):):)[/QUOTE]
astatin patron 59 kalesine gönder sen birlikleri .. ben 58 kalesini top atışlarıyla sersemletecem .. kolay yıkarız vakti gelince .. üvvv :D:D:D