çok klasik bi cümle olcak ama..."fiyat 850 e deperken TGG 1 den 0 a düştü...yani depkiyi onaylamıyor..küskü gelebilir
Printable View
çok klasik bi cümle olcak ama..."fiyat 850 e deperken TGG 1 den 0 a düştü...yani depkiyi onaylamıyor..küskü gelebilir
[QUOTE=enorton;147598]Amin abi amin ama sankim hata ettik. 700 ü iyi savunuyorlar...[/QUOTE]
İnandığına asla ihanet etmeyeceksin. Hem nolmuş bu gün biraz zararda etsen Ahde vefa diye bi laf vardır.:)
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=1433&stc=1&d=1253175964[/IMG]
MERMİNİN ÜZERİNE OTURTACAN DÜŞMANI SONRA FIRLATACAN
[QUOTE=parderi;147601]İnandığına asla ihanet etmeyeceksin. Hem nolmuş bu gün biraz zararda etsen Ahde vefa diye bi laf vardır.:)[/QUOTE]
Abi 3 kere şans verdim 60300 ü kıramadı ne yapayım, önümüz de bayram... Kaç gündür dow şişti şişti biz aynı yerdeyiz... dow bi patlarsa mazallah... Buradan tek çıkış imf haberi olur bence...
short treni yine doldu taştı,bu şekilde düşemeyiz :)
selçuklu patron bunu sebep gösterip longa geçer şimdi :)
sinyali al vere nyok mu ?
bi gariplik var ama hadi hayırlısı .. yukseliyo gene..
patron..tanklar ağır hasarlar rapor ediyorlar..üwww
kısa devam 60 üstüne stop yazıp arkaya yaslandım .. şelale ...
[QUOTE=enorton;147603]Abi 3 kere şans verdim 60300 ü kıramadı ne yapayım, önümüz de bayram... Kaç gündür dow şişti şişti biz aynı yerdeyiz... dow bi patlarsa mazallah... Buradan tek çıkış imf haberi olur bence...[/QUOTE]
Realizen çok normal, ama kısaya sanki biraz erken geldi bana.
vadelide 15 dk elmas formasyon oldu bence .. 60 üstüne atmadıkça kısa devam .. psikolojik savaş var ...
[QUOTE=parderi;147608]Realizen çok normal, ama kısaya sanki biraz erken geldi bana.[/QUOTE]
Evet haklısın üwww :(
hücum taburuna moral:
-daha bu fdowun kırmızısı var...
-dow 100 puanın üzerinde yol yapmış, biz dünkü seviyeleri tırmalıyoruz.
savunma kısmısına moral:
-hücum taburu çok tırsak. 200 puan kalkıyor, dizler tir tir...:D