Topçular ufak deneme atışı yapıyorlar ağır topçular devrede değil daha.Ağır topçular emir bekliyor komuta kademsinden zamanını bekliyorum.
Printable View
Topçular ufak deneme atışı yapıyorlar ağır topçular devrede değil daha.Ağır topçular emir bekliyor komuta kademsinden zamanını bekliyorum.
long davasına ihanet etmek yok devamstop59000 hem faiz indiriminin beklentisini mutlaka satın alacaklardır agalar ögleden sonra benim için keyifli olacak diye hayal ediyorum
akbank ve sanko 59600 de dengeledi satışları..
[quote=abdullah yıldız;147613]long davasına ihanet etmek yok devamstop59000 hem faiz indiriminin beklentisini mutlaka satın alacaklardır agalar ögleden sonra benim için keyifli olacak diye hayal ediyorum[/quote]
bekleyen kim, önemli olan o.
bana kalırsa, beklenti olayına "hadi leyynn" demeye başladı piyasalardaki "kekler".
son bikaç veride benim gözlemlediğim budur...
kaldı ki, "faiz indirimi" beklentisi mi olacak da yükselecek, yoksa "faizin indirilmemesinin" beklentisi mi olacak da satışa geçilecek, bunu kimse bilemez...
trade tarzına göre yorumlanacak şeylerdir elbet...
nasıl şerefsizler ama DAX a verirken bırakmıyorlar, sabahta DAX yukarı giderken çaktılar...
iyice psikopata bağladılar artık...yakaldıklarını kesip atıyorlar...
[quote=SEYYAH;147616]nasıl şerefsizler ama DAX a verirken bırakmıyorlar, sabahta DAX yukarı giderken çaktılar...
iyice psikopata bağladılar artık...yakaldıklarını kesip atıyorlar...[/quote]
Hocam benden daha çok yaşayacaksınız tam ben diyecektim ağzımdan aldınız.
Düşüş olacaksa FDOW yukarı ike hazır alıcı varken yapıyorlar ama dışarısı kırmızı olduğu anda bizim memleketin KY si shortlar mantığı çalışınca hoppp yukarı :mad::mad::mad::mad:
[QUOTE=stonhand;147617]Hocam benden daha çok yaşayacaksınız tam ben diyecektim ağzımdan aldınız.
Düşüş olacaksa FDOW yukarı ike hazır alıcı varken yapıyorlar ama dışarısı kırmızı olduğu anda bizim memleketin KY si shortlar mantığı çalışınca hoppp yukarı :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek!
[quote=parderi;147618]Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek![/quote]
komplo teorisi diyenler çıkacaktır ama;
aracı kurumlardaki (mesela) 50.000 TL ve altında parası olan adamların pozlarının ağırlıklı ortalamasını takip eden bir yapı hiç de zor değildir...
:rolleyes:
[QUOTE=parderi;147618]Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek![/QUOTE] kısalar kapanmadan vob düşmez...
hep diyorum aga ters indikatorum diye :) en guzelı ben gun ıcınde 1 lotla işlem yapayım siz ters posizyon alın .. agaya 1 verip 50 alalım :)
750 yi destek yaptı yönü yukarı çevirdi vob... Trenden zamansız atladık ama şuana kadar kim zamanında atlayabildi ki :)
[quote=unlimitted;147619]komplo teorisi diyenler çıkacaktır ama;
aracı kurumlardaki (mesela) 50.000 TL ve altında parası olan adamların pozlarının ağırlıklı ortalamasını takip eden bir yapı hiç de zor değildir...
:rolleyes:[/quote]
bizim arkadaş arada söyler,hiç long kalmadı tüm hesaplar kısa diye.
gerçektende hemen arkasından bıktırıcı,yuh artık bu kadarda olmaz dedirtici alışlar gelir..
en son 58/54 aralığında hiç long müşterim yok demişti mesela,sonrası malum..