-
[quote=parderi;147618]Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek![/quote]
Çok kolay o..Bayan Hellim bir tane online pozisyon durumu flagi açsın..Herkes pozisyonunu doğru girsin. Uzun Pozisyon Sayısı :U olsun, Forumdaki Toplam Poz Sayısıda : T
Al Koşulu: Cross(T/2,U)
Sat Koşulu : Cross (U,T/2)
Yani uzun pozisyon- KY sayısı, toplam KY pozisyon sayısının yarısını geçtiyse sat tersi olursa al :)..
Amma bunda şöyle bir iyileştirme yapılabilir...U, T/2 civarında salınırken sersemleeyn KY nin ani ve yanlış hareketlerinden korunmak için bir şeyle ryapmak lazım..Misal son X bayıncaki ortalamaları alınabilir :) Veya koşul 1 bat geciktirilebilir :)
Kısa pozisyonlar bu formülde nedne görünmüyor diye soran ilk kişiğe mor göz pardon mor kurdele hediye edeceği.m:)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;147623]bizim arkadaş arada söyler,hiç long kalmadı tüm hesaplar kısa diye.
gerçektende hemen arkasından bıktırıcı,yuh artık bu kadarda olmaz dedirtici alışlar gelir..
en son 58/54 aralığında hiç long müşterim yok demişti mesela,sonrası malum..[/QUOTE]
Geçen cuma 59700 gördük bir hafta geçti hala aynı yerdeyiz. Bu süre zarfında tüm borsalar deyim yerindeyse uçtu... Valla bizde net satış baskısı var bence... Son bir yukarı ve aşağı olabilir (inşallah) :)
-
üüwwwww...tgg 2 ye sıçradı..sistem halen al vermemiş olsada üww
-
yav buna can dayanmaz .. simid shortları satıp long yapıcam siz bari kazanın ben vazgectım oynamıyom :) kendimi feda edicem..
-
[quote=YAVUZHAN;147623]bizim arkadaş arada söyler,hiç long kalmadı tüm hesaplar kısa diye.
gerçektende hemen arkasından bıktırıcı,yuh artık bu kadarda olmaz dedirtici alışlar gelir..
en son 58/54 aralığında hiç long müşterim yok demişti mesela,sonrası malum..[/quote]
şu an neymiş bi sorsana..kız Cerfin canın çıkmasın..senni müşterilerde durum ne desene...
Yavuzhan: 54 ü not ettim..başka varmı.brv
-
[quote=Astatin;147626]üüwwwww...tgg 2 ye sıçradı..sistem halen al vermemiş olsada üww[/quote]
la asti la oku üfle püfle takla at parande at amuda kalk yap bişeyler la...oynasın şu piyasa la korkunç oldu la...
sıkıştırdılar bi aşağı bi yukarı la...
-
[quote=Astatin;147624]Çok kolay o..Bayan Hellim bir tane online pozisyon durumu flagi açsın..Herkes pozisyonunu doğru girsin. Uzun Pozisyon Sayısı :U olsun, Forumdaki Toplam Poz Sayısıda : T
Al Koşulu: Cross(T/2,U)
Sat Koşulu : Cross (U,T/2)
Yani uzun pozisyon- KY sayısı, toplam KY pozisyon sayısının yarısını geçtiyse sat tersi olursa al :)..
Amma bunda şöyle bir iyileştirme yapılabilir...U, T/2 civarında salınırken sersemleeyn KY nin ani ve yanlış hareketlerinden korunmak için bir şeyle ryapmak lazım..Misal son X bayıncaki ortalamaları alınabilir :) Veya koşul 1 bat geciktirilebilir :)
Kısa pozisyonlar bu formülde nedne görünmüyor diye soran ilk kişiğe mor göz pardon mor kurdele hediye edeceği.m:)[/quote]
Ha söyleme gerek varmı bilmem..:) Bu sistemin, pozisyonu bu örneklemeye konu olan kişilerde olmaması lazım... AKsi takdirde palaya falan gerek olmadan 1 günde hem palayı 2 kademede zengin ederler hemde aracı kurumu.. Yani mesela sistem al verdi diyelim, bütün KY poz değiştirdiği ve U arttığı için sistem sata geçecek..Bütün KY tekrar çoğunlukla sata geçtiği için sistem ala geçecek..:) Yani KY kendi kendini bitirecek :) O yüzden o sistem sadece bende olsun mesela;)
-
[quote=Astatin;147628]şu an neymiş bi sorsana..kız Cerfin canın çıkmasın..senni müşterilerde durum ne desene...
Yavuzhan: 54 ü not ettim..başka varmı.brv[/quote]
33 numeroya çok hisleniyorum patron,değerlendir derim :)
-
[QUOTE=Astatin;147630]Ha söyleme gerek varmı bilmem..:) Bu sistemin, pozisyonu bu örneklemeye konu olan kişilerde olmaması lazım... AKsi takdirde palaya falan gerek olmadan 1 günde hem palayı 2 kademede zengin ederler hemde aracı kurumu.. Yani mesela sistem al verdi diyelim, bütün KY poz değiştirdiği ve U arttığı için sistem sata geçecek..Bütün KY tekrar çoğunlukla sata geçtiği için sistem ala geçecek..:) Yani KY kendi kendini bitirecek :) O yüzden o sistem sadece bende olsun mesela;)[/QUOTE]
Peki o zaman şuna cevap ver lütfen; diyelim ki bu sistem örneklemeye konu olan kişilerde var. O zaman sistem AL verdi diye mi bu kişiler longlar, yoksa bu kişiler longladı diye mi sistem AL verir .kom
-
sabah açılışta 60125 al,59750 sat,şimdide 59950 al.
kötü çarpılıyor 5 dk bugün.
zaten ne zaman trend yakalansa ardından gelen sinyaller zararlı kapanıyor..
[IMG]http://i26.tinypic.com/2vnncqf.gif[/IMG]
-
Günlerdir longda beklerken huzursuzdum, şimdi shorta geçtim yine huzursuzum. Demekki huzursuzluk ben de :D
-
[quote=enorton;147634]Günlerdir longda beklerken huzursuzdum, şimdi shorta geçtim yine huzursuzum. Demekki huzursuzluk ben de :D[/quote]
yok biz buna KY psikolojisi diyoruz. :..: