-
o meşhur uyumsuzluklarıda görüyoruz. iki gün evvelde vardı uyumsuzluk elin oğlu alıverdi 48500 e.global para uyumsuzluk muyumsuzluk dinlemez. fiyatlar ortada haticeye değil neticeye bakılır. hem aşşa gelecek bile olsa ne demeye ucuz fiyattan uzunumu kapatıp üstüne de kısalayım ki. alın gene varmış uyumsuzluk denen tırı vırı ama fiyatlar 350 puan daha yülseldi.dünden uzun olup kapatıp kısa açanların kaybı 600 puan en az. hiç de azımsanacak bi rakam deil bence
-
o meşhur uyumsuzluklarıda görüyoruz. iki gün evvelde vardı uyumsuzluk elin oğlu alıverdi 48500 e.global para uyumsuzluk muyumsuzluk dinlemez. fiyatlar ortada haticeye değil neticeye bakılır. hem aşşa gelecek bile olsa ne demeye ucuz fiyattan uzunumu kapatıp üstüne de kısalayım ki. alın gene varmış uyumsuzluk denen tırı vırı ama fiyatlar 350 puan daha yülseldi.dünden uzun olup kapatıp kısa açanların kaybı 600 puan en az. hiç de azımsanacak bi rakam deil bence
-
475 gostersinler shortlarım bir dahada dokunmam umarım :)
-
475 gostersinler shortlarım bir dahada dokunmam umarım :)
-
[QUOTE=jelibon;24032]ayrışmaz orda ne olursa burası uyar bence tabii.[/QUOTE]
düşük ihtimallede olsa ayrışırmıyızı vadeli için demiştim sn jelibon ben...
-
[QUOTE=jelibon;24032]ayrışmaz orda ne olursa burası uyar bence tabii.[/QUOTE]
düşük ihtimallede olsa ayrışırmıyızı vadeli için demiştim sn jelibon ben...
-
[quote=serkanyurttas;24036]175 den sattım numunelik uzunları kapadım[/quote]
hiç verme niyetleri yokda almadılar ona kızdım :D
-
[quote=serkanyurttas;24036]175 den sattım numunelik uzunları kapadım[/quote]
hiç verme niyetleri yokda almadılar ona kızdım :D
-
uyumsuzluk deyince ömür boyu uyumsuz olacak sanıyor galiba millet...
grafikler saatlik..
yada anlıyorlarda anlamamazlıktan geliyorlar.. :)
hayatta başarılar....
-
uyumsuzluk deyince ömür boyu uyumsuz olacak sanıyor galiba millet...
grafikler saatlik..
yada anlıyorlarda anlamamazlıktan geliyorlar.. :)
hayatta başarılar....
-
[QUOTE=serkanyurttas;24034]sn mbm grafik yollamak için hangi kopyalama programını kullanıyorsunuz tesekkürler[/QUOTE]
[url]http://www.imageshack.us/[/url]
-
[QUOTE=serkanyurttas;24034]sn mbm grafik yollamak için hangi kopyalama programını kullanıyorsunuz tesekkürler[/QUOTE]
[url]http://www.imageshack.us/[/url]