bu barda satta kaldı
Printable View
bu barda satta kaldı
Gaplı yukarı açılış, sonra küskü öğlen yatay sonra tekrar yukarı, kapanışa doğru tekrar küskü... 3 gündür hemen hemen böyle gidiyoruz bakalım bugün ezber bozulacak mı?
Wall Street'de yükseliş sürerken ve S&P 500 dün geçen yıl 6 Ekim'den sonra en yüksek kapanışını gerçekleştirdikten sonra, analistler bir süredir kabul gören, hisse senedi piyasasında genel havanın aşağı olduğu durumda yaşanan yükselişleri anlatan ''ayı piyasası rallisi''nin sonunun geldiğini düşünüyor..
S&P 500 dün 1,068.76'da kapanarak 9 Mart'daki 676.53 en düşük düzeyinin yüzde 55.59 üzerine çıktı..
BTIG baş piyasa stratejisti Mike O'Rourke S&P'nin en düşük düzeyden en yükseğe hareketini inceleyince - O'Rourke kapanışlar yerine gün içi en yüksek ve düşük düzeyleri kullanıyor - ''ayı piyasası rallisi'' içinde bulunduğumuza inanmanın güç olduğunu söylüyor..
O'Rourke'un görüşleri şöyle:
''Mart ayındaki en düşük düzeyden bugünkü en yüksek düzeye olan yüzde
58.3 yükseliş, geçen yıl Ekim ayından Mart ayına kadar olan yüzde 57.7'lik düşüşün üzerine çıktı... Yükseliş oranı, düşüş oranının üzerine çıktığı zaman, son altı ayda yaşananı 'ayı piyasası rallisi'
olarak tanımlamak zor...
Çok kısa sürede çok hızlı artış olduğu ve yatırımcının yükseklik korkusuna kapılacağına inananlar rahat olsunlar, S&P 500, 1998'deki en yüksek düzeyinden hala yüzde 33 aşağıda ve Ekim 2007'deki düzeyine çıkabilmek için de yüzde 50 daha artmak zorunda.''
sistem al verdi..59975..ben uymuyorum **
tabiii...
düzgün bi ayı olarak...58 800 rakkamı....bugün agamı fazla rahatsız etmez...
eder diyorsa...yalan söylüyor....
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=147652&postcount=6[/url]
HR imkb 100 hedef 52000 diyo :)
[quote=jani;147653]tabiii...
düzgün bi ayı olarak...58 800 rakkamı....bugün agamı fazla rahatsız etmez...
eder diyorsa...yalan söylüyor....[/quote]
sanıyorki...oraya inerse...guzu 1000 puanı alır çıkar...çıkarsam namerdim....
Queen'in günlük sistemi 19.03.2009da 30,100den al vermiş bi daha da bana mısın dememiş.
6 ayda 30,000 puan. Aylık ortalama 5,000 puan. .brv
üüüüüüSelçuklu patron, boğalar bizim tankları modifiye edip geri yollamışlar patron..üwwwwwwwwüüüüüü
önümüz bayram....pazartesi ve salı tatil...
o günnerde...dow ve daksi tepeye çıkmış ve assagı dönmüş alocak agam....
sen çarşamba gelip taban mı açacan yani...
akıllı ol yawrum akıllı ol....
[quote=VOBiX;147656]Queen'in günlük sistemi 19.03.2009da 30,100den al vermiş bi daha da bana mısın dememiş.
6 ayda 30,000 puan. Aylık ortalama 5,000 puan. .brv[/quote]
KUIN Graliçe..bir smaç çak beyaww
[QUOTE=jani;147658]önümüz bayram....pazartesi ve salı tatil...
o günnerde...dow ve daksi tepeye çıkmış ve assagı dönmüş alocak agam....
sen çarşamba gelip taban mı açacan yani...
akıllı ol yawrum akıllı ol....[/QUOTE]
Merrill Lynch iki gündür ISCTR ile GARANı almaya doyamadı bir türlü...