[quote=sazan;147672]Veriim Asti'm. Amma sen bu sayıları ne yapıyon. Kara günler için mi biriktiriyon.[/quote]
sen yaz patron..üzümü ver yiyenini sorma:::::::::
Printable View
[quote=sazan;147672]Veriim Asti'm. Amma sen bu sayıları ne yapıyon. Kara günler için mi biriktiriyon.[/quote]
sen yaz patron..üzümü ver yiyenini sorma:::::::::
[quote=enorton;147666]Belki de terste dokuna dokuna gidecek fezaya doğru :::[/quote]
Bu aya gidecem diye doprağı gazmaya benziyor o zaman dostum.
[quote=Astatin;147685]sen yaz patron..üzümü ver yiyenini sorma:::::::::[/quote]
Benim sayılar belli.
3.5.8.13.21.34
Bunlardan istediğini seç.
[QUOTE=selçuklu;147684][B]uzlaşmaya kısayım artık belli oldu ..[/B] kısalarla bayram edecem .. büyüklerimizin elini öperiz bol bol ..[/QUOTE]
Offf abi bunu yazmayacaktın işte, bugün bu borsa 62000 görür :D
[QUOTE=enorton;147688]Offf abi bunu yazmayacaktın işte, bugün bu borsa 62000 görür :D[/QUOTE]
o zaman şunu yazayım
günün tepesini gördük bence 60350 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. hehhe :D:D:D:D
[QUOTE=sazan;147686]Bu aya gidecem diye doprağı gazmaya benziyor o zaman dostum.[/QUOTE]
Belki dünyayı delip arkadan çıkıp oradan gidecektir ::: Abi şaka bi yana gözü toprağa bakıyor da, hani Levent kırcanın parodilerinde vardı ya, yaşlı dede tam ölecek millet başında birden yataktan zıplıyodu falan :) Aynı o misal bekliyoruz, öldü öldü diyoruz birden zıplıyo namussuz...
[quote=selçuklu;147689]o zaman şunu yazayım
günün tepesini gördük bence 60350 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. hehhe :D:D:D:D[/quote]
işte şimdi tırstım ben! :..:
yaw sahi, bu united colours of inetton kim:D
ben yeni gördüm bu kısaltmayı. (UCI)
Topçu taburu ağır topları en arkaya bırak hafiften okşar gibi döv surları.:..::..::..:
ahaad 775 den sat geliyo geçici :) çarpıl sistem çarpıl :)
[quote=selçuklu;147684]uzlaşmaya kısayım artık belli oldu .. kısalarla bayram edecem .. büyüklerimizin elini öperiz bol bol ..[/quote]
şaka bi yana, senin şu saldığın yılan mevzusu bu forumda efsane olmuştur.hala gözümün önündedir o proceksiyon grafiğin. :)))
gerek ve yeter koşul bu pozisyonda yalnız olman mıdır acep
öyleyse biz gölge etmiyek, sen de başka ihsan isteme:..: .kom
[quote=sazan;147687]Benim sayılar belli.
3.5.8.13.21.34
Bunlardan istediğini seç.[/quote]
BAy SAZAN,
Bunlar sizin sayılar değil..İkimizde biliyoruz :) ki değil...
Ben şöyle şu an spontane içinizden geçen 0-54 arası 3 sayı alayım...Beni fibolamaya çalışmanıza da kırıdlım ayrıca:::
[quote=enorton;147679]Bu sisteme can gurban :eek:[/quote]
birde benim sistemi ekleyim mi? istersin mi? üüü:o:(
neyse boşver...