-
Konuyu Toplam 160 Üye okuyor. (78 Kayıtlı üye ve 82 Misafir) [SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dilemma[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Altan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Astatin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]optra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]activex31[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Barney[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tektem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]goldmund[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Na_Du[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Larossıan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onvivo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yukcel[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]trader38580[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takatsiz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abilag[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]demir[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]NDS[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkan.[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]stonhand[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Demirci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cencuz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]teoman85307[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MMO[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fırat[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mbm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Xmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adalı54[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onur[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hasci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TIFIL[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]exxx[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]GOKHANFINDIK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]excali[/SIZE]
160 vetan evladı olduk agam....hepimiz sana çoookkkk temiz duygular besliyoruz....
-
Garan. ve doholü besliyolar. 775 ek long
-
Sayın Bull hoş gelmişsiniz. Özledik ya. Valla gaztemin kayıp ilanlarında bile aradık seni.
-
yaw bu pala tatile gitti herhal..bayram tatili..küsküyü mü hazırlıyor acep
-
seni daha iyi izliyebilmek üçün...sistemler geliştirdik....
senin yüzünden...mareşal ın rütbelerini söktük...usag düz er şuanda....
-
[QUOTE=bull market;137414]Bizde yukarda yazdığım senaryo iyide, buna göre benim yurtdışı tutmuyor...örneğin dow için asla 10000 li seviyeleri göremiyorum, 9600-9700 görebilir, oda 2009 yılı içinde, fakat Kasım Aralık aylarında dow tekrar 7500 altına sarkması yüksek ihtimal, öyle ABD piyasaları bizim piyasalar gibi dereyi görmeden tepkinin düzeltmesini yapmadan çıkışa geçmez, yani dipten 9700 lere giden dow 7500 altına sarkmaya muktedirdir bence, ondan sonra ne halt ederse eder, ama bu arada gelişmekte olan piyasalara gazı verirler se işte bizim piyasa yukarda yazdığımı yada ona benzer bişey oynar:), saygılar.....[/QUOTE]
Ahada dow tahmini Ağustos başında yazmışım, 9600-9700 görmüşüz, 10000 li seviyeler görünmüyor bende:) burada kıllık piyasalara yön vernelerde olacak, ama hangi piyasayı hangi yöne trade edecek çatalın yönüne bakıcaz diyorum, dikkatli olmalı, gelişmekte olan piyasalara gazı verip, dow u ve gelişmişleri ağıur ağır basabilirler, dow 7500 e gider bence ama bakalım, saygılar....
-
Bu küsküyü bir de ben cagirayim! Beni kirmaz:)
Geriye sayimi baslattim, 8 barlik hak taniyorum küskübara!
Periyot 15 dk:))
-
[QUOTE=parderi;147723]Sayın Bull hoş gelmişsiniz. Özledik ya. Valla gaztemin kayıp ilanlarında bile aradık seni.[/QUOTE]
Sağolasın parderi dostum:) iş güç yaz aylarıtatil gezme tozma ramazan derken buralara uğramadım işte, dahada vaktimi tüm gün ekran başında geçiremeyeceğimi belirtiyim:), bikaç ay daha uzak kalmayı düşünüyorum...
Bu arada forum kalabalıklaşmış güzel olmuş, vob un tek forumuna yazan forumdaşlara bol kazançlar dilerim, saygılar....
-
celcuki...
mareşalın rütbelerini tak....onun lesgeri sag cenahtan hucum ederse....ben solu sökerim....
senin bala ayılarla sende göbekten saldır...deyyuzzzun göbegi yaglı...süngüleri derin sokun....
-
saat 15 30 gibi...kan gövdeyi götürür....boy abdestlerinizi alın...bari pisipisine gitmiyelim...zaman gıt usaglar....
-
cerfin geldiğinde burayı 59 görmezse "ne biçim tabursunuz siz be" diye carlar kesin.
ben söyleyeyim de. :D
-
Selçuklu komutan bu saatten sonra emir komuta sendedir bildiğin gibi yap bunları.