[quote=optra;147813]Yıkılacak.......[/quote]
nerde bizde o şans...ağız tadıyla bi şelalede çup çup yüzemedik üüü :o
Printable View
[quote=optra;147813]Yıkılacak.......[/quote]
nerde bizde o şans...ağız tadıyla bi şelalede çup çup yüzemedik üüü :o
inişi düzensizleşti an....bizim anımız....
[QUOTE=demir;147814]ya arkadaşlar,komutanlarım. burada 5-6 tane kız esir aldım napiim bunları :)[/QUOTE]
Kadınalra ve çocuklara dokunmak yok.
Tehdit oluşturacak düzeyde salsırırsa vur gitsin... .dng
[quote=VOBiX;147815]
Bu hale getirin boğa diyarlarını...[/quote]
amma hasret kalmışız kırmızıya ha.
mesajlara bak uçak gemisi bile var :D:D
[quote=demir;147814]ya arkadaşlar,komutanlarım. burada 5-6 tane kız esir aldım napiim bunları :)[/quote]
ikisini seç...gerisini bana getir...hile yaparsan...boynuna urganı geçiririm...agır agır bogarım...yarım saatte olursun...güzelleri benim....
haydeeee
[URL]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/URL]
[quote=demir;147814]ya arkadaşlar,komutanlarım. burada 5-6 tane kız esir aldım napiim bunları :)[/quote]
ben mareşalim..hemen bana getir...hemennn
[QUOTE=Astatin;147822]haydeeee
[URL]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/URL][/QUOTE]
Aga koyma şunu, ne zaman koysan geri tepiyoruz :D
[QUOTE=Astatin;147823]ben mareşalim..hemen bana getir...hemennn[/QUOTE]
olmaz bana getirsin .. larossian abi bana devretti komutanlığı .. :D:D:D
Selçuklu 150-200 puan birşey bozmaz .:oGene şeytanlık peşindeler.
[quote=Demirci;147801]Kuzu çalının altında saklama güdümüz çalının altından çıkma güdümüze çok baskın....
En son beraber saklandığımızda çıkamadan can vermiştik hatırlarsan....
bir haftadır hep karavana attın...Bari bir kez de şu piyasanın yönünü bil be kuzu...
Yazı-tura atsam tutturma şansım daha çoktu...senden etkilendik....şavaşta yine gazi olduk...[/quote]
Hocam sizde zamanında bir can vermişsiniz artık onu acısı ile adamın kafasına her durumda kakmaktan bıkmadınız el insaf yahu.
1 haftadır diyorsunuz kuzunun 3 haftadır sadece 1 işlemi zararla sonuçlandı gerisinde trende uymasada komple kar yazdı.
Şuan bile yanlış bilmiyorsam 59800 den short açmış durumda yiğidi öldürün ama hakkını verin el insaf be hocam
millet yawru işine daldı... ağam çekecek yukarı.. son şortcularda selavatsız gidecek...