[QUOTE=selçuklu;147858]dowda çöküş günü bugün olacak bence .. dow kapanış tahminim 5000,31 kayıtlara geçsin .. %50 düşer bence bugün dow ..[/QUOTE]
Yok abi o kadar değil eski dibini bi günde geçemez ben 6500 diyorum :D
Printable View
[QUOTE=selçuklu;147858]dowda çöküş günü bugün olacak bence .. dow kapanış tahminim 5000,31 kayıtlara geçsin .. %50 düşer bence bugün dow ..[/QUOTE]
Yok abi o kadar değil eski dibini bi günde geçemez ben 6500 diyorum :D
deneme imza nasıl olmuş diye bakmak için .. :)
[QUOTE=abka;147865]geceye 60200 lerle full kısa..hatta bayrama bile aynen devam...
bizim bayramımızda dow aglayacak.:::[/QUOTE]
Abi yalnız geçen sene kurban bayramıydı galiba biz tatilken herifler fişeklemişti... Ama bu sefer düzeltme gelmesi daha büyük olasılık. Ben aslında yurt dışına bakmam fazla bizde bi uyuzluk var ikigündür...
son 10 dk da 59200 e gelmezse geceyede short..
en rahat kısalardan birisi...yahu teknik tüm sistemler kısada..
dow rallili 3-5 gün sonunda...
ve dowun 50 puan fiyatladık..
yaşasın ky . .herkes kısa vay anasını . .boks..boks..boks.
makasıda kıstılar 100 puan....
hinoglu hinler....
mecburen short girecegim geceye....stonhand ın uyarısı beynimde...faiz indirimi...yavuzhanın grafigi önümde....
İKİSİDE LONG OLMAMI GEREKTİREN SEBEBLER....
fakat ben short girecegim....beynimin dediginin tersini yapacagım...
çünki....
beynimi hergün egitiyorlar....
59 525 de şu an....dow artıda....daks artıda ve fotsie gız donsuz oynuyor....0.84 artıda...
[QUOTE=selçuklu;147870]yaşasın ky . .herkes kısa vay anasını . .boks..boks..boks.[/QUOTE]
Son sözlerin olabilir dikkat et :D Aslında bayram tatili olmasa kesin uzun olmam lazım bu gece, yarın da yoldayım... 59000 desteğini denemedik bile :(
[QUOTE=enorton;147867]Abi yalnız geçen sene kurban bayramıydı galiba biz tatilken herifler fişeklemişti... Ama bu sefer düzeltme gelmesi daha büyük olasılık. Ben aslında yurt dışına bakmam fazla bizde bi uyuzluk var ikigündür...[/QUOTE]
dow da geri çekiliş bekliyom..zaten bizde negatif uyum başladı..hayvan terledi..:)
gerci dow tatilde %2 gitse ne olurki..bizde yorulma var..
Son poz 59500 long geceye uzun giriyorum
indir faizi Durmuş Amca mümkünse fazla fazla indir bugün bu kadar baskı oluşturdularsa yarın %3-4 arttığımız günlerden biri olsun herkese iyi akşamlar bugün benim için moktan bir gündü toplamda 250 puan zarar çaktık KY psikolojisi sağolsun.
[quote=selçuklu;147870]yaşasın ky . .herkes kısa vay anasını . .boks..boks..boks.[/quote]
patron bunu bahane edip saf değiştirmezsin umarım :::
[QUOTE=enorton;147872]Son sözlerin olabilir dikkat et :D[/QUOTE]
küskü belli baskı belli enorton patron .. akşam golu atarız inşallah .. şelale :)