cümleten iyi akşamlar .. iyi iftarlar ..
Printable View
cümleten iyi akşamlar .. iyi iftarlar ..
[quote=VOBiX;147846]Mareşal üç sayfadır görünmüyor uzadı herhalde .dng[/quote]
yok...**...Şu belçikalıları postalamakla meşgulum..... gitmedi *** ler bir türlü
[QUOTE=bull market;147888]Yurtdışına bugün hiç inanmadım, yarın sabaha endeksler eksi futurlar ekside olur diyorum ve vob 500-1000 puan aşağıdan başlama ihtimali olur diyorum, oradan full uzunlarız bayram sonrasına:D:D, saygılar...[/QUOTE]
bende yarınki takas avantajından dolayı piyasayı alırlar diye düşünüyorum..
uzun zamandır görünmüyordun bull, hoşgeldin..
dün biz 59500 kapattık bugün de 59500 kapatıyoruz, dün biz kapanırken dow 9700 bugün 9830... Başka yorum yok short devam :D
Bu dow 10000 demez bence boşuna takibetmemeli:)
Herkese iyi akşamlar...
[quote=sazan;147853]Astatin ???
MAreşalim ???????
Gomutan, ricat mı etti yoksam.[/quote]
Yok SAZAN patron...Belçika GK heyeti ziyarette 3 gündür..anca gönderdim arada kaçışım pndandır..sayılar nooldu paton
[quote=bull market;147888]Yurtdışına bugün hiç inanmadım, yarın sabaha endeksler eksi futurlar ekside olur diyorum ve vob 500-1000 puan aşağıdan başlama ihtimali olur diyorum, oradan full uzunlarız bayram sonrasına:D:D, saygılar...[/quote]
hoşgeldin bullmarket,kayıptın epeydir ?
[quote=VOBiX;147887]9854 görmüş. 9820 kapanış itibariyle mi oalcak yoksa bu sayılır mı?[/quote]
9820 kuvvetli drenç üzerinde kapanış yapmaması lazım.
nyse herkese iyi akşamlar,iyi iftarlar...
benim kafa kazan oldu..enorton gibi iftara kadar uyuyayım....
[quote=abka;147897][B]nyse[/B] herkese iyi akşamlar,iyi iftarlar...
benim kafa kazan oldu..enorton gibi iftara kadar uyuyayım....[/quote]
newyork stock exchange :::
geceye kısa..
söz sırası dow da..
cümleten iyi iftarlar,iyi akşamlar..
Fenerbahçemize başarılar .brv.lelele
Bende bugünün aynı 2 gün önceki 40M TL para çıkışı olan günkü gibi haybeden baskı uygulanan bir gün olduğuna inanarak long girdim.
Eğer ki yarın faiz indiriminden sonra %3-4 lük bir ralli olacaksa bugün böyle olmalıydı ve böylede oldu DOW, DAX hikaye bizdeki sağlam çıkışlarda sabah FDOW nerdeyse hep eksideydi gidecekse DOW a bakmaz bizim kefereler, eğer ralli olmayacaksa da 500 puanı AGA ya bırakır haftayı kapatırım.
Tekrar herkese iyi akşamlar. Forumda bir long benim galiba üvvvvv:(:(