-
Evet perşembe günü 57100 den yaptığım longları 1 hafta sonra yine perşembe günü 59700 den devrettik... Alan hayrını görsün... Benim için çok sıkıntılı bir süreçti, 2 yıldır ilk kez bu kadar uzun süre aynı pozisyonda kaldım. Hem de her gece voborsa da dow ve vob için düşüş bedduaları okunurken... Geçen cuma ok gibi yukarı çıkmıştı, inşallah yarın da aynı hızla aşağı gideriz...
-
[QUOTE=jerfin;147891]bende yarınki takas avantajından dolayı piyasayı alırlar diye düşünüyorum..
uzun zamandır görünmüyordun bull, hoşgeldin..[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;147895]hoşgeldin bullmarket,kayıptın epeydir ?[/QUOTE]
Hoşbulduk efenim, bendeniz arasıra kaybolur, arasıra uğrarım, bazende forumda kimseler olmaz kendi kendime yazarım .kom işte öyle bir durumum var:..::..::..::p idare ediverin artık:))) saygılar...tekrar iyi akşamlar...
-
Ya DJ in ** (kaç gündür çıkıyoda noluyo, öğleden önce malalndırıp öğleden sonra boyuyorlar işte)
Takasın Makasın IMF nin de **...
sistem şort ben şort...daha ne...
Ya 7 tane kız gelecekti ne oldu o iş...Hadi birinin butunu sazan kaptı kaldı geriye..6..şşşşş..esir alan arkadaş..nerde 6 vatandaş...cenevre sözleşmesine göre muamele etmek isterim onlara..kurda kuşa janiye selçukluya yem tme onları senden bilirm getir buraya
-
[QUOTE=YAVUZHAN;147898]geceye kısa..
söz sırası dow da..
cümleten iyi iftarlar,iyi akşamlar..
Fenerbahçemize başarılar .brv.lelele[/QUOTE]
Abi Fenere başarılar GS ye de başarılar... GS nin maçını TNT veriyormuş Feneri veren var mı?
-
dow kapanış tahminim 9.721,45
virgülden sonrası şaşabilir. kusura bakmazsınız artık. :)))
-
[QUOTE=stonhand;147900]Bende bugünün aynı 2 gün önceki 40M TL para çıkışı olan günkü gibi haybeden baskı uygulanan bir gün olduğuna inanarak long girdim.
Eğer ki yarın faiz indiriminden sonra %3-4 lük bir ralli olacaksa bugün böyle olmalıydı ve böylede oldu DOW, DAX hikaye bizdeki sağlam çıkışlarda sabah FDOW nerdeyse hep eksideydi gidecekse DOW a bakmaz bizim kefereler, eğer ralli olmayacaksa da 500 puanı AGA ya bırakır haftayı kapatırım.
Tekrar herkese iyi akşamlar. Forumda bir long benim galiba üvvvvv:(:([/QUOTE]
Abdullah Yıldız bey de longdu galiba enson... Bi de borsacı Özgür var tabi :)
-
geceye SHORT kaldım...zoytarı sistem SHORT...
SHORT taraf ağır basmaya başladı.şöyleki DOW epey bir yukarıda keza DAXİ kızda, biz bugün dowun dünkü 100 pıvanını yidik + parantez açılıştada bugünkü +50 pıvanı daha bıhar oldu...
yarına çok var tabii ama bayramda SHORT taraf ağır basmaya başladı.biz tatilken bunnar çökerse burası kocaman bir GAP yer bayram dönüşü..
emme şu da olabilir bunnar düşer tam biz açılacağımız gün yuharı dönecekleri tutar o zaman vadeli hiçbişey olmamış gibi yuharı devamda edebilir...
bla bla bla...
SHORT lar yarım/sıfır önde 1/0 deel malesef...
60 dk lık SAT versede arkaya yaslanabilsek...
-
[QUOTE=Demirci;147834]Yok arkadaşlar para kaybedişi konusu ayrı ve ikincil boyut....
Konu bu kadar piyasayı iyi bildiğini ve bu kadar iyi makro analiz yaptığını iddia eden birinin BU KADAR BÜYÜK ORANDA YANILMASI meselesidir...
Ama kuzu da insandır...tabiki oda büyük hatalar yapacaktır....
Ona olan bakışımız değişmez....[/QUOTE]
[QUOTE=Demirci;147831]Sevgili stonhand o öyle bir can vermeydiki sen onun kıymetini bilemezsin...kuzunun yedi sülalesine yeter o can veriş hikayesi....
ayrıca ben sadece işlemlerini ifade etmedim....hatırlarsanız gün içinde yazıyor "bugün eksi kapatacak.....önce şurayı görecek ordan şu olun bu olun..... bugün 3000 puvan verecek..." falan filan...onlarıda da kastettim...
yani kuzu epey martaval okuyor....eee canım içinden de bazıları tutsun artık değilmi :rolleyes:[/QUOTE]
[QUOTE=Demirci;147879]Yazdıklarına dikkat et....senin seviyene inemeyeceğim....kötü söz sahibine aittir...Haddini bil...kimseye hakaret etme hakkın yok...
Adminimiz müdahale edecekmi bu saygısız yazıya...[/QUOTE]
seviyesiz olan varsa oda sensin ... ozaman ben yanlış olcak deyüü heç yorum yapmayım ... dogrusuyla yanlısıyla paylasım yapılıyor ..yok yanlıs bildi yok dovru bildi ::: cocukca davranma adam ol.... bozuk plak gibin sayıklayıp duruyon
-
9490 DJ kapanış tahminim ama açıkcası hiç umurumda değil
-
bu gece hepsi yıkılr...yarın 2000 puan...
-
sn clark, sn şovalye nerdesiniz? Bir ses verin yahu... Benim iki idol yok ortalıkta :(
-
sevgili fxci...
yorulma hiç...degmez...