kapanışa yakın yine kayıpta dow.
muhtemelen kafa kafaya yada az bişey + kapar ama sabah dow future eksi olur diye düşünüyorum.
gerçi vade sonu falan dendi orasıda ayrı.
Printable View
kapanışa yakın yine kayıpta dow.
muhtemelen kafa kafaya yada az bişey + kapar ama sabah dow future eksi olur diye düşünüyorum.
gerçi vade sonu falan dendi orasıda ayrı.
[QUOTE=YAVUZHAN;147974]kapanışa yakın yine kayıpta dow.
gerçi vade sonu falan dendi orasıda ayrı.[/QUOTE]
Artı olsa ne yazar :..:
İlk mesajda bir karikatür göndereyim...
Akşam haberleri izliyorum şimdi bu katil çocuk yakalandıya, bi uzman çıkmış hukukçu. diyolar ne kadar yatar? Diyo yok yaşı küçük, yok tahrik varsa şu bu hık mık etti en sonunda 5 yıl yatar çıkar dedi. Şok oldum, lan adam gitmiş nalburdan testere almış kızı kıtır kıtır kesip çöpe atmış 5 yıl diyorlar... Ya bu nasıl adalettir...
[quote=enorton;147975]Artı olsa ne yazar :..:[/quote]
biz kapanırkende + idi zaten 30 puan kadar..
bi sabahta gab yemeden başlayalım yada bize çalışsın gab :::
carlosa bak bea nerdeyse gol atıyodu taç çizgisinden, bizim sol bek de deli ibo :(
[QUOTE=NDS;147976]İlk mesajda bir karikatür göndereyim...[/QUOTE]
Hoşgeldiniz, devamını bekleriz karikatürlerin :)
[quote=enorton;147979]carlosa bak bea nerdeyse gol atıyodu taç çizgisinden, [B]bizim sol bek de deli ibo[/B] :([/quote]
pili bitersede köylü ibo var :::
ikiside ibo al birini vur ötekine :::
ama neyseki köylü ibo daha çok genç iyi bir yatırım BJK adına tabii harcamazlarsa çocuğu...:confused::rolleyes:
[QUOTE=enorton;147977]Akşam haberleri izliyorum şimdi bu katil çocuk yakalandıya, bi uzman çıkmış hukukçu. diyolar ne kadar yatar? Diyo yok yaşı küçük, yok tahrik varsa şu bu hık mık etti en sonunda 5 yıl yatar çıkar dedi. Şok oldum, lan adam gitmiş nalburdan testere almış kızı kıtır kıtır kesip çöpe atmış 5 yıl diyorlar... Ya bu nasıl adalettir...[/QUOTE]
Ayıp ettin edward. Adam baklava mı çaldı da 30 yıl yatacak. Altı üstü birini kesmiş. .dng
ya bu metastock ta çok hantal bazen beni deli ediyor be...
zaten manuel data aktarmak işkence birde 1-2 şey istiyoruz o da yok...e ne var lem sende o zaman.o yok bu yok...
mesela system tester sonucu çıkan sermaye eğrisini ayrı bir pencere olarak açsak (açabiliyoruz tamam) ve sürekli verileri güncelledikçe ve gelen sinyaller doğrultusunda sermaye eğriside otomatik güncellense.yani karlı trade sinyalleri ile yukarı gidişini zararlı trade sinyalleri ile aşağı gidişini veriyi güncelledikçe görsek.
yok bu sanırım.güncel görmek istiyorsan gitcen testerda test yapcan döncen ekliycen v.s. zulüm arkadaş.
çok sinirlendim yav...
Al pambıksakinleş...DJI yolun sonu..Haftalık..Takoz. Büyük NU tamam küçük NU tamam..Demir alır bu gemi limandan
[IMG]http://i32.tinypic.com/35klc8n.jpg[/IMG]
topuzum benim...