Vay anasını gole bak...Topuz attı... Aga futbol böye bişey işte 70 dakka gol olmaz sonra üst üste olur. 1-1 oldu, volkan o topu nasıl kaçırdın!!
Printable View
Vay anasını gole bak...Topuz attı... Aga futbol böye bişey işte 70 dakka gol olmaz sonra üst üste olur. 1-1 oldu, volkan o topu nasıl kaçırdın!!
Al sana pambık; banka endeksi haftalık
[IMG]http://i29.tinypic.com/iyj0h2.jpg[/IMG]
ulem bu gol yenirmi volkannnnnnnnn.
[B]heyt özgürüm. :::
danks sn hellim senden özür dilerim gendimi gaybettim gayri ::: [/B] [B]bidaa olmaycak söz veriyorum bu dilden kötü söz çıkmaycak...... emme eleştiririm[/B]
fcxi hoşgeldin be ya...
[QUOTE=fXci;147989][B]heyt özgürüm. :::
danks hellim
özür dilerim gendimi gaybettim ::: [/B][/QUOTE]
abi dedik çok daldı vurgun yedi heralde :D hoşgeldin...
HOŞGELDİN efiksci
[QUOTE=enorton;147986]Vay anasını gole bak...Topuz attı... Aga futbol böye bişey işte 70 dakka gol olmaz sonra üst üste olur. 1-1 oldu, volkan o topu nasıl kaçırdın!![/QUOTE]
vay a. ... 2-1 oldu :(
[quote=fXci;147989][B]heyt özgürüm. :::[/B]
[B]danks sn hellim senden özür dilerim gendimi gaybettim gayri ::: [/B][B]bidaa olmaycak söz veriyorum bu dilden kötü söz çıkmaycak...... emme eleştiririm[/B][/quote]
ne çabık döndün gı mahpustan? :::
[quote=Astatin;147987]Al sana pambık; banka endeksi haftalık...[/quote]
teşekkürler asti çok yahışıklı bir graf.emeğine sağlık...yannız bunnar garın doyurmuyor bilion deel mi? anlatabiliyom deel mi?
[QUOTE=SEYYAH;147994]ne çabık döndün gı mahpustan? :::[/QUOTE]
bende annamadım gayri ZEYYAH yarım gun ceza yedik herhalde ::: damam gabul ediyorum biraz sert cıktım emme ben arkidişi uyarmıştım zemanında .....
arkdeşlar dovru bildim yanlış bildim ........ben gazandım sen gaybettin ........muhabbetleri buraya yakışmayor.. adam gibin fikir paylaşımı yap canımı ye emme çamur atma yuaw :::
sayılı saat çabuk geçermiş :)
fx çi hoşgeldin !