-
[QUOTE=Astatin;450896]aslnda psiokolojik ahrekat yapması için zemin çok müsait... misal saatliktei 3 gen yukarı gırılmış görüniyor..günlükteki dip oluşumu ters flama deil, yukarı kırılan 3gen filan gibi görünüyor..alem şu n longer yani..ben pala olsam, basarım 2000 puan aşşa, yerim o lonklari sonra yukarı yaparım..yapacaksamda...pala diye biri varmıdyıki..he[/QUOTE]
Yaw pala denilen zaatı muhterem bazen aşağı yukarı aynı anda hareket eden göçük göçük kontratlar, bazen de cidden büyük fonlar (xu'lar için konuşuyorum, derinliksiz yerlerde 100.000 tl le de pala olunur..) Fonlarda zaten, şurdan 2000 puan kıstırayım demiyolardır.2-3 yılda gelip gidiyolar..Dabi bence, şahsen, burdan bakınca..bıdı bıdı yani
-
şşş sakın önceki mesajıma yanıt verme..şşşş...aman ha..açık etme
-
Dün cnn (gavır olan) açıktı akşam.Taksimi anlatıyo, bi ara öyle bi gaza geldi ki sanırsın savaş meydanından anlatıyo.Başımı ağrıttı değiştirdim kanalı.Bugün, nette dolaşırken millet cnn int. sapıtık yayınlar yapıyo falan diye konuşuyomuş..Ama görecektin yayını, ganyan spikerleri solda -10 kalırdı :D
-
[QUOTE=Astatin;450899]şşş sakın önceki mesajıma yanıt verme..şşşş...aman ha..açık etme[/QUOTE]
:..::..::..::..:
-
hacı hemen pozisyonel bi yorum yapımmı...tikkat ettim, dün de aynı şey oldu..açılıştan sonra bi hülülülülülülü aldılarya dün de bugünde...he işte o hülülülüllü hareket olurken apsd çok bi sayı değilken..piyasa maxlarına yakın yerelerde dalgalanırken apsd artıyor hep... iki seçenek var
1) Hakkaten aşırı bullik bir ortam var ve ağalar mal kaptırmamak için beyle yapıyorlar..piyasa yükseldikten sonra da dahil longluyorlar
2)KY şortları stoplatılıp yükselen piyasada sonra kendisi şort açıyor pala..
hngisi dersen...%50-50..
e ne işe yaradı bu mesaj diyecen..ne bilim lak lak olsun
-
-
-
vayyyy.. ALLAH gahretmeye..ulem bi lavaboya gittim sölemesi ayıp...geldim ekrandaki fiyatı bi an 95800 gibi algıladım..way**..üstelik bunun için fileksi de suçlayamıyorum..du bakalım
-
-
miş gibi yapıyor yada :) fileksice
-
filex,
şöyle daxı artıya geçirirlerken bizimkine bi 1500 puan geçirseler aşşa, önceki sayfalardaki senaryolar netleşir ve sorularımız yanıtını bulur..ve o zaman haftalık graf totemimizi öne alabiliriz..yes we can..yada ye we will can
-