[quote=Astatin;147992]HOŞGELDİN efiksci[/quote]
Türkçe katili :D :D
Printable View
[quote=Astatin;147992]HOŞGELDİN efiksci[/quote]
Türkçe katili :D :D
[quote=VOBiX;148008]
Not yükseldi diye sevinmemek lazım zamanında not düşünce yükselmişiz not yükselince düşmüşüz. .dng[/quote]
not değişmemiş zaten
[QUOTE=stonhand;148009]Enorton hocam dolara etkisi olmasada olur faizler düştü ve dahada düşürüleceği beklentisi oluştu doların düşmemesi normal ama geçen bir not artırabiliriz dediler %3,5 gitti şimdi negatiften durağana görüntü değişimi üstüne makas kapanmış birde üstüne kızmak yok KY nin çoğunluğu bugünkü baskıdan sonra shortta yakalanmış yarın çok sağlam bir gap bekliyorum .dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele herkese iyi uykular tatlı rüyalar .uyk.uyk.uyk[/QUOTE]
Valla ben bayrama short giriyorum isterse 1000 puan yukardan açsın, önemli olan kaçdan açtığı değil kaçtan kapattığı olacaktır..
[QUOTE=cırcır;148011]not değişmemiş zaten[/QUOTE]
Evet not artmamış aslında görünüm değişmiş... Aman neyse ne ya... ::: Sabah ola hayrola ben 200 puandan fazla gap beklemem tabi sabah kalktığım fdow 9900 olmazsa :::
[QUOTE=stonhand;148009]Enorton hocam dolara etkisi olmasada olur faizler düştü ve dahada düşürüleceği beklentisi oluştu doların düşmemesi normal ama geçen bir not artırabiliriz dediler %3,5 gitti şimdi negatiften durağana görüntü değişimi üstüne makas kapanmış birde üstüne kızmak yok[COLOR="Blue"][B] KY nin çoğunluğu bugünkü baskıdan sonra shortta yakalanmış [/B][/COLOR]yarın çok sağlam bir gap bekliyorum .dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele herkese iyi uykular tatlı rüyalar .uyk.uyk.uyk[/QUOTE]
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/51/adszos.jpg[/IMG]
VOBİX hocam ümit fakirin ekmeği hesabı bırakda bir sevinelim yahu
Bir sevinç patlaması yaşadım grafik, takas ne varsa koydun be hocam
Bu not arttırımı değil sadece görünüm değişimi biliyorum ama geçende böyle bir terane ile %3,5 yukarı yapmışlardı pozisyonum gereği inşallah yarında yaparlar diyeyim konu kapansın
aslında stonhand....
bugün bizi uyardı....faiz indirimi konusunda...bu şimdi ilave gelen bi durum....
o yarın kazanacak....ne zaman...açılışta....
bizde öglen gibi....1000 puan alırız...
bu forumda 60 200 den baslıyan shortcular var....
benim maliyetim kötü yerde...59 700 de....buna ragmen yarın 1000 puan var....bayram nedeniyle....
slow traderler...ve uzun vadeli trend izleyicileri LONG....ESAS OLANDA BUNNAR....
bunnarı henuz reverse yapamadı....bu yüzden yukarıya aşırı saldırmıyor....
kısa vade shorcu için stop 60 300 de....
kısa vade longcu için ise...stop 59 000 de...
bunlardan hangisi kırılırsa 2000 puan o yönde gider....
kendi beklentim şu idi yarın üçün....
bugün kapandıgımız yerden açılış....spotta 59 500 yani...ve süzülerek 57 500 e inmesine göre oynadım bugün...
bu vob da....59 500 açılış....ve makas nedeniyle artı ise...58 000 e süzülüş...1500 puan....
makas yoksa....veya eksi ise ki mümkün...57 500 e iniş...buda 2000 puan eder....
bunu bu not hikayesi ne kadar degiştirir görecegiz....
selçuklu patron nerde yaw, hiç ortalarda gözükmedi bu akşam...
sayyın kuzu... daha önce çar. perşembe düşüş cuma yükseliş demiştiniz.. bayram nedeniyle... bizde lökledik.. yarın bi yukarı açılış olsada reverse olsak...