ahahahahaha..ne açılış oldu konoli :)+200-250 bekliyordum ama eksi olması sürpriz oldu..bu açılışla ben "long pozisyonların" görünümünü negatifden berbata çevirdim.
Printable View
ahahahahaha..ne açılış oldu konoli :)+200-250 bekliyordum ama eksi olması sürpriz oldu..bu açılışla ben "long pozisyonların" görünümünü negatifden berbata çevirdim.
tüm voborsayı tebrik ederim .. %90 kısaydı çoğunluk .. - gap oldu ..
baskı belli küskü belli şelale ..
eeee neymiş demekki çok sevinmeyeceksin üstatları dinleyeceksin sabah sabah gap beklerken eksi makası kucağa böyle verirler müstahak bana dinlemezsen üstatları sabah sabah gömçürürler üvvvvv
stop 59,000 de üvvvvvvv
[quote=jani;148028]longculara...
kapanışta long olanlar üçünde şunu yapmaları çok muhtemel....
59 500 açılış...hızla 59 200 e iniş...spot açılışla 59 500 e geri geliş...yaylanma....ve asagı süzülüş....58 800 e kadar transit....ikinci senas açılışla 57 800 ü öpüş...ve dönüp gelip 58 800 e çıkış ve kapanış....[/quote]
AYNEN UYGULUYOR...gece yazmıştım...
usaglar deveyi hörgücü ile götürecegiz....
günaydın..
bayrama moralle girelim..
en büyüğünden küskü olsun..
zaten dow bayramda çöker..
top atışları başladı .. Astatin komutan .. avatar hayırlı uğurlu olsun ..
avatar belli ... şelale belli .. heheh :D:D:D
celcuki...
mareşalın askerlerine söyle talanı bıraksınlar....
[quote=selçuklu;148047]tüm voborsayı tebrik ederim .. %90 kısaydı çoğunluk .. - gap oldu ..
baskı belli küskü belli şelale ..[/quote]
bende teprik ederim tüm voborsayı.. (türkçen bozulmuş patron eskiden sende teprik yazardın tebrik değil :))
58800 altında saatlik kapanış olduğunda, cephe hattına gelip ayrıca tepriklerimi sunacağım..ayular ölmez şortlar yenülmez
jani patron senin niye avatarın yok ..
avatarsız olmaz .. at avrat küskü avatar .. hehhee ::::::
[QUOTE=stonhand;148048]eeee neymiş demekki çok sevinmeyeceksin üstatları dinleyeceksin sabah sabah gap beklerken eksi makası kucağa böyle verirler müstahak bana dinlemezsen üstatları sabah sabah gömçürürler üvvvvv[/QUOTE]
Aga bence yine iyi açıldık, güçlü duruyoruz... Şu vobun bana öğrettiği en büyük şey, büyük konuşmamak :)
günaydın arkadaşlar,kolay gele..
ilginç bi açılış oldu,birileri 600 den almak isterken birileri 250 ye satış yapmaya uğraşıyordu..tahtada çok boş bırakılmış bu sabah.hayırdır bakalım ?
Sazan 59.625 mal. shortların yarısını 59.3'den kapar. Kalanı için stop loss'u breakeven'a çeker. (59.625)