[QUOTE=enorton;148055]Aga bence yine iyi açıldık, güçlü duruyoruz... Şu vobun bana öğrettiği en büyük şey, büyük konuşmamak :)[/QUOTE]
enorton patron .. günün tepesi 59600 hayırı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. heheh ::::::
Printable View
[QUOTE=enorton;148055]Aga bence yine iyi açıldık, güçlü duruyoruz... Şu vobun bana öğrettiği en büyük şey, büyük konuşmamak :)[/QUOTE]
enorton patron .. günün tepesi 59600 hayırı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. heheh ::::::
[quote=selçuklu;148058]enorton patron .. günün tepesi 59600 hayırı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. heheh ::::::[/quote]
aman patron gözünü seveyim :::
[quote=selçuklu;148054]jani patron senin niye avatarın yok ..
avatarsız olmaz .. at avrat küskü avatar .. hehhee ::::::[/quote]
komayı bilmiyorum...rumeli beylerbeyisin sen....bana uygun bi avatar bul...
[quote=selçuklu;148058]enorton patron .. günün tepesi 59600 hayırı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. heheh ::::::[/quote]
tepe belli dip belirsiz patron:..::..:
375 yapmışlar ptron üwwüüüüüüüüü
nuri sevgen cnbc-e de..
saatlik ortalama 59250 de ve açılış esnasındada destek olarak çalıştı..
bu ortalamayı aşağı geçebilirsek 58600 e doğru gerileyebiliriz..
[IMG]http://i25.tinypic.com/1z1qkcz.gif[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;148041]her ayın değil 3 ayda 1 oluyor FDOW da vadeler 3 aylık ve her 3.ayın 3.cuması vade değişiyor...[/QUOTE]
Tamda bunu soracaktım activex 31 nikli arkadaşa sen yazmışsın ben de merak eder dururdum bu dansöz hıyarın vade sonu ne zaman diye
[quote=YAVUZHAN;148063]saatlik ortalama 59250 de ve açılış esnasındada destek olarak çalıştı..
bu ortalamayı aşağı geçebilirsek 58600 e doğru gerileyebiliriz..
[IMG]http://i25.tinypic.com/1z1qkcz.gif[/IMG][/quote]
hadise bu grafik işte...bunu kırdıgımızda...slow trader kol kesmeye gelecek...
Çin borsasında ayı olmak varmış :( Yurtdışına göre çok güçlü duruyoruz, akşama doğru küskü gelir bu gidişle... Gün boyu yatay takılabileriz...
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar
Way canın apatron; Gogulüde;
Küskü-965,000
Küskü Nedir-212,000
kez aranmış :) way**..bunda sanırsam voborsa nın ciddi katkısı oldu..teprik ederim.
Ama "küskübar" istatistiklerde çıkmıyo..hayret :)
Herkese günaydın...
Bugün çok enteresan bir gün olacak....
Ama önümüzdeki bayram tatili sebebiyle değil....
Not artırımı ve yukarı iştahı bitmeyen piyasanın yine şortcu doğrama operasyonuna sahne olacak gibi görünüyor...
dünde yazmıştım...dow da zorlanmalar çok normal...hedef yukarı....bizde korelasyonu koruduğumuza göre bizde de yön yukarı...